Poşta veselă a redacţiei

(Anticipez reacţiile de la suflete miloase care joacă mereu rolul de Avocatul Prostului: “Vaaai, Lorena, dar cum publici mesaje private?”

Simplu, vreau să-mi meargă buhul că public mesaje private de genul ăsta şi să nu mi le mai trimită nimeni. E pe principiul vaccinului. Tratezi bacteria cu ea însăşi.)

Aşadar, mesajul haios: labar

Notă: am lăsat şi reclama cu herpesul, că se completau perfect. Karma e zâna ironiei.

Şi acum, să răspundem onoratului cititor:

Domnule,

Vă mulţumim pentru înţeleptele cuvinte. După cum corect aţi ghicit, orice scriitor se apucă de scris şi orice artist se apucă de creat spectacole pentru ca respectivele cărţi să NU fie citite, iar respectivele spectacole să NU fie privite. Visul artistului în genere e un retur de la librării şi o sală goală. Nimic nu recompensează acele luni de stat în sala de repetiţie sau de zbucium în timpul unui blocaj creativ ca un mesaj care spune “nu mă interesează ce scrii şi joci, eu te-aş fute”.

Totodată, ăsta e exact genul de mesaj care pune femeile pe foc instant. Wow. Vorba unui alt maestru al abordării inteligente, cu stil, a femeilor, exact ca dvs.:

Nimic nu e mai excitant decât un ins care-ţi transmite mesajul că eşti prelungirea inutilă a unei găuri umede. Mă rog, partea cu gaura umedă e SF. Singura gaură umedă pe care o întâlniţi cu genul ăsta de punere a problemei e cea din vârful PET-ului de bere.

Nu în ultimul rând, prezumţia că toate artistele fac spectacole pentru ca tu să urmezi pasul (pretextual, desigur) al cumpărării unui bilet, iar după aia să “visezi mai departe” e de o delicateţe care îmi gâdilă baierele inimii. Wow. Şi doamna Angela Merkel s-a făcut cancelar tot aşa, ca tu să votezi pentru ea, şi apoi eventual să vrei s-o fuţi pentru că ai votat-o. Dar eu îmi ştiu lungul nasului, aşa că te aştept aici, fluturând cu batista albă-n mână, până o rezolvi pe Angela Merkel. Şi pe doamna Mirabela Dauer, că şi ea are spectacole, tot cu bilete, deci prezumţia ta e valabilă şi acolo. Şi pe doamna Dorina Lazăr. Generaţia de Aur are prioritate!

Şi, logic, visul oricărei artiste e un bou, scuzaţi, un ilustru domn care să presupună că ele nu ştiu ce e iubirea şi că nevoia lor de a iubi se limitează la rataţi de pe net care încep prin a-ţi spune că:

Apreciez că m-aţi citit ca pe o carte deschisă. Văleu, iertaţi aluzia obraznică la citit. Din păcate, n-aţi citit şi finalul. Iar finalul e aşa:

Parc. Păsărele ciripind. Un vânticel adie şturlubatic, ridicând discret fustele doamnelor, dar nu mai sus de genunchi. Un bătrân violonist cântă cu vioara în colţ “Zaraza”, trecătorii îi lasă monede în pălărie. Lacul clipoceşte. Şi de nicăieri, o voce:

MARŞ MĂ, ÎN MORŢII MĂ-TII, DE LABAGIU RATAT, ÎNAPOI PE PORNHUB!

(şi da, poza de însoţire a acestui text e coperta cărţii mele. Ăla e subiectul cu care să mă deranjezi, dacă tot îmi dai mesaj privat, nu tentative jalnice de agăţat, care n-ar funcţiona nici la Veta de la ţară.)

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

19 Responses

 1. krantz says:

  Ei poftim! Bietul suflet rătăcit, o să creadă acum că nu eşti iubibilă.

 2. Se știe că femeia a fost, încă, un animal domesticit pe lângă casa omului. Dar în aceste timpuri moderne când balurile sătești, comunale, câmpenești și alte târguri de vite au fost desființate, e nevoită săraca să-și caute de muncă ca să-l întâlnească pe Făt-Frumos. Așa că Darul lui Dumnezeu se trezește dimineața cu gândul de a o ajuta pe săraca făptură să-și găsească stăpânul. În cele din urmă ajunge și în magazinul tău și cu tonul pe care îl folosea mă-sa când îl trimitea să adape vaca îți zice: “Ce faci pisi? Te scot la o cafea? Îi răspunzi că nici azi, mâine, poimâine sau în veacul vecilor amin, nu ieși cu el. Atunci prima creație a lumii trage înțeleapta concluzie: Aaaaa! e politica firmei să nu ieșiți cu clienții. Tu, în timp ce îi dorești în gând impotență veșnică și imposibilitate de înmulțire, îi răspunzi pe un ton trist ” da așa este”.

 3. Io* says:

  Adăușag esplicativ:
  Pornhub, asemenea Redtube, Redporn, Youporn, Xhamster, Tube8, Xvideos, Livejasmin, este unul din primele 8 site-uri dedciate pasionaților de … bricolaj.
  În general, vizitatorii acetui tip de site sunt pictorii vocaționali, descendenți din spița lui Onan-Barbarul, pasionați de zugrăvirea în calciu a plumburiilor perețil din claxonera anostă în care-și irosesc destinul meschin de anahoret erotico-sentimental.

 4. cristi says:

  Bai! Esti delicioasa! Si nu spun asta ca sa intru in chilotii tai! O spun asa, “decat” de lectura!

 5. Joker says:

  Ce-i al lui, e pus la rece, cum zicea o reclama la Tuborg candva. Adica macar e sincer si direct, nu te ia cu texte gen “Mvaaai, ce talentata esti!..”. Am alergat dupa o stea https://www.youtube.com/watch?v=e0XDvbMN1Lo , gen.
  Plus, s-a exprimat corect gramatical si in limitele decentei. Sigur, n-a dovedit cine stie ce inteligenta, dar asta e, nobody’s perfect.
  Sa-ti spun un secret, TOTI barbatii reactioneaza instinctiv la imagini de femei frumoase, mai mult sau mai putin dezbracate. daca nu-s gay, desigur. Ca de n-ar fi asa, n-ar fi presa si online-ul pline de poze si filme de gen, iar Porntube-ul, Redtube-ul di Hardsextube-ul 🙂 s-ar desfiinta. Insa majoritatea mai si gandesc, inainte sa deschida gura.

  • Lorena Lupu says:

   dar nu mă interesează sinceritatea lui. sincer. să scrii unui om care ţine un cont de artist “nu mă interesează ce faci, vreau să ţi-o trag” e umilire şi insultă. e minimalizarea completă a respectivului artist. block e prea puţin.
   e ca şi cum cineva ţi-ar scrie sincer: “nu mă interesezi ca om, vreau doar rinichii tăi, să-i vând pe piaţa neagră”. ai aprecia sinceritatea?

  • Joker says:

   Sincer? Da, as aprecia-o. Macar stiu “cum stam” 🙂 Nu inseamna insa ca i-as si da rinichii aia. Da’ e mai bine decat sa ma duca cu zaharelul, ca moare de admiratia mea “ca om de talent” si dupa aia sa ma trezesc fara organe. Asta DACA ma mai trezesc..
   Pe de alta parte, daca a reusit sa te insulte admirandu-te ca femeie, posibil sa fi atins un punct slab in armura-ti.. unul ce tine de self-esteem.

   • Lorena Lupu says:

    N-are nici o legătură self-esteemul, termină cu clişeele.

    Ia reciteşte explicaţia cu rinichii şi gândeşte. Poate reuşeşti să pricepi argumentul.

    • Joker says:

     Argumentul pentru care l-ai tinut la distanta e 100% valabil. Argumentul pentru care te-ai simti jignita cind un necunoscut isi permite sa-ti faca declaratii, in opinia mea, nu.

     • Lorena Lupu says:

      Încă o dată, dacă tu îţi aloci nişte ani din viaţă şi nişte ore pe zi să creezi ceva, iar unu’ vine şi-ţi spune că în ochii lui asta nu contează, eşti doar doi rinichi care fac mulţi $$$$$$$$$$$$, faptul că eşti insultat profund sugerează că ai probleme la self-esteem în minţişoara ta?

      În fond, omul a zis adevărul, rinichiul e scump pe piaţa neagră.

     • Joker says:

      Afirmatia ca nu-l intereseaza creatia ta a fost implicita si a facut-o de prost ce e, sunt total de acord. Daca l-ar fi dus capu’ ceva mai mult, ar fi reusit sa evite greseala / capcana asta. Daca l-ar fi dus mai mult capu’, ar fi venit la spectacolele tale zi de zi numai ca sa te poata admira, rezervand acelasi loc din primul rand, imbracat in costul alb, cu papion, ca sa-ti sara in ochi si pe intuneric. Si la sfarsitul fiecarei reprezentatii te-ar fi inecat buchete enorme de flori rosii. Si atunci poate 🙂 nu ai fi fost jignita. Ca te admira.
      Chestia cu self-esteemu’ e alta calimera: Tu, precum multi alti artisti, ai probabil nevoie de a fi admirata pentru arta ta, ca sa continui s-o faci cu drag si zel. Si cind vreun idiot nu-ti vede arta ci doar femeia din spatele ei, te deranjeaza cumva. Daca ai reusi sa rupi dependenta de feedback, fiind ceva mai sigura pe tine, ti-ar fi poate mai bine.

     • Lorena Lupu says:

      nu e nici o dependenţă de feedback. dependenţă de feedback ar fi să accepţi genul ăsta de atitudine, minţindu-te că nu contează, ai un fan.

      ba contează. când ai o pagină de autor, nu vrei labagii, vrei cititori.

 6. Daniel says:

  Karma e zana ironiei! 😀

 7. Kaa says:

  Ești genială! Păstrează-ți rinichii, prețuiește-ți-i, nu-i dona, nu-i vinde, pentru că, eu, una, îmi doresc să funcționezi normal, să-mi bucuri nebucuria, să-mi scrii nescrierea și să-mi colorezi decolorătura.

 8. Kaa says:

  🙂 Superbă mulțumire.

 9. Lori says:

  E dreptul Lorenei sa se simtă sau nu ofensata de mesajele pe care ea le primește, și sa le expună. Păcat ca specimenele de gen nu postează sub numele lor real.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading