Postare romantică 2

După jumătate de an de poveste de amor furtunos cu năbădăi, Vice şi eu oficializăm relaţia. Cu alte cuvinte, mă angajez. Şi jur că o fac cu multă teamă. Dacă îmi va lipsi libertatea asta fascinantă, de “logodnica tuturor, nevasta nimănui”? Dacă vor apărea nişte stripperi sexy şi epilaţi, să-mi propună să facem un gang-bang… oare voi avea tăria sufletească să le spun: “Îmi pare rău, sunt cu Vice acum, deci mă văd silită să refuz, deşi parcă mi-ar plăcea?”

Pe de altă parte, n-o poţi arde freelancer la nesfârşit. Da, am câştigat căruţe de bani ca freelancer, dar asta m-a învăţat un singur lucru: viaţa nu constă numai din bani. Şi nu întotdeauna plouă cu oferte de mii de euro. Prin urmare: dacă simţi că te potriveşti undeva foarte bine, de ce să nu… gen, încerci să vezi cum e mai de aproape? Există şanse să nu muşte.

Bun. Se pare că atunci când dă romantismul peste om, dă din mai multe poziţii deodată.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. xxlweblog says:

  Saptamana chioara, ce sa-i faci :)) Eu iti urez “tastatura de piatra” si daca reusesti sa treci cu bine de noaptea nuntii poate ca teama se va transforma in iubire vesnica 🙂 Si daca nu, nu. Acum treburile astea se rezolva la notar. Si mai sper ca nu-ti trece prin cap sa renunti la cuibusorul asta de nebunii. Un amant de rezerva se tolereaza :)))

  • Lorena Lupu says:

   a, la blog? ferească dumnezeu.

   şi se tolerează mai mulţi, că-mi pot păstra toate colaborările în limita timpului liber. which is the secret of happy marriages. 🙂

 2. boemul says:

  adică preferi epilaţii? gata, sunt dezamăgit, nu mai dau p-aici 🙂
  spor la vicii!

 3. Lotus says:

  Mult succes. 🙂

 4. mihaela says:

  Să fie într-un ceas bun :)! Baftă multă!

 5. Daca vice a devenit “oficial” acum trebuie sa iti cauti repede un amant :), ca toti oamenii cu mariaj fericit.

 6. bogdan says:

  Baftă! Să mai iei premii cu articole scrise pentru Vice!

  • mama lui bogdan says:

   Lasa Bogdan mama ca si scrieai pentru viceprimar care el ierea seful tau sii dadeai limbi sub ma scuzat coada. Domnisuara Lorena scumpa de iea poate are mai multa valoare ci noroc cu vicele asta, ca noo vicele nea facut decat pacoste. Bogdan mama ai loat medicamentele contra oranismului?

   • mama lui Bogdan, mamă, tu aşa scrii de fel sau ai făcut un efort să iasă aşa? vai de noi!

    scuze Lorena, n-am putut să tac, ieri te-am descoperit şi te citesc cu multă plăcere, îmi place aici, e acid, e sexi, e verde-n faţă 🙂

    • Lorena Lupu says:

     ia ghici, aşa scrie de fel sau face un efort? ai dreptul la trei presupuneri.

    • mama lui bogdan says:

     Domnul neuronu creponat nu v-a bate-ti joc de mine va rog ieu frumuos care mam straduit sa ma perfexionez an arta scrieri am decat 4 clase sotu ma iubit orcum ca el erea intelectoal mereu zicea ca ie suficent un cap an casa care nu ne trebue prea multi destepti. Am ancercat sa al facem pe fiu nostru Bogdan care sa fie cu scuala tatatau ziciea mereu ca tot bou a ramas care degeaba iam platit scuala. Ieu totusi cred ca daca nu faciea atata scuala care era si mai bou decat ieste. Ma simt multumita care ieam dat educatie cum am stiut care acum e un bou mai mic.

 7. :))) ok, ok, cred că am priceput. oricum unicul meu neuron se tăvăleşte de râs…dar acuma râde de mine, şi eu râd tot de mine şi uite aşa râdem noi de noi, şi nu, mama lui bogdan, nici vorbă să-mi bat joc de cineva, nu fac eu din astea, cine sunt eu să judec?! alţii sunt pe la Bruxelles, prin parlamente “ieu totusi cred ca daca nu faciea atata scuala care era si mai bou decat ieste…”tare. de actualitate, rupte din folclor

  Lorena 🙂 mie nu-mi ajung trei, never

  • mama lui bogdan says:

   Domnul neuronu ieu ma bucur ca a-ti anteles care nu stiu sa ma esprim mai bine tuata vieata am avut grija de barbat care erea intelectoal aviea pretentiea sai fac de tuate ma scuzat iclusiv sal sterg la cur carem zicea nevasta io daia am facut scuala liecu la seral care sotiea sa ma respecte cas om mare dumnezeu sal erte. Cu fiu meu nam prea avut noroc care am ancercat sal aduc pe calea dreapta sa scape de oranism ajunsese sa creada ca mana lui e femee va rog sa ma credeti am fost disperata carem ierea rusine radea vecinele de mine ceam ajuns. Ma bucur domnu neuronu ca ma sustinet sa stit cas femee cistita cu frica de dumnezeu care num place eshibitionismu desi Nelu mea zis ca calitate ca a miea de frumusete si curatenie iel na vazut la nici-o alta pensionara de pe scara nuastra care el a fost cu tuate dar de minei place mai mult care a zis ca la mine miroase mereu a sarmale si ma scuzat numa asa i se scuala care na mancat de mult are pensie mica care guvernati i-si bate joc de noi.

 8. Nea says:

  Jucaţi cearceaful?

 9. Nea says:

  Ce-s io, coregraf?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading