Purple Club

Am fost la seara dedicată filmelor gay, organizată de acest ultim local destinat minorităţilor sexuale din România dodoloaţă (mai bine zis din Bucureştiul dodoloţ). Ce-am găsit?

Ei bine, un local frumos, unde culoarea-temă, purpuriul, e pusă subtil dar accentuat în evidenţă, creând o atmosferă intimă şi plăcută. Oameni prietenoşi, care te întâmpină cu un zâmbet cald pe buze, de parcă le-ai fi amic de o viaţă. Fotolii şi canapele confortabile, numai bune de o bârfă, ca între fete. Filmele, bine alese, amuzante şi serioase în acelaşi timp – despre ele, mai mult când nu voi fi pe fugă, ca acum.

Şi trebuie să recunosc că abia aşteptam să îl cunosc pe Lucian, tăticul fundaţiei “Be An Angel,” unul din cei mai serioşi organizatori de evenimente din viaţa comunităţii gay din România – atâta câtă este ea, şi cu consistenţa pe care o cunoaştem prea bine. Cine nu are organizatori de evenimente, să-i cumpere! Sau mai bine zis, să se lase cumpărat de ei… (glumesc 😀 )

Pe scurt: vă recomand cu dragă inimă Purple Club, indiferent de orientarea voastră sexuală. Pur şi simplu, te simţi bine acolo.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. YODA BLOG says:

  data viitoare cand mai mergi in clubul asta sa ne anunti si pe noi, vreau sa merg si eu 😉

 2. o smochina says:

  Si eu il cunosc pe Lucian. El nu ma cunoaste pe mine. :-)))
  Lucian face evenimente faine. Pacat ca uneori nu stim sa-l apreciem cum trebuie.

 3. dadatroll says:

  Asa se scrie dobitoc mai nou? De cand cu a din a nu mai stie omu cum sa se scrie corect in romaneste.

 4. dadatroll says:

  Mey, asa se scrie acum corect dobitoc, dodolot?

 5. yoda: si fara mine nu se poate?

  o smochina: am auzit de povestea cu idiotii care il trageau la socoteala cerandu-i gestiunea banilor pe care i-am dat pe bilet. am ras cu lacrimi. 🙂

  dadatroll: cum se scriie corect, voiai sa spui 😆

 6. o smochina says:

  Stiu cand a fost povestea aia. Eu am auzit de ea de pe blogul lui Lucian. Prezenta ceva sume si explica clar unde se duc banii. Ca sa nu mai spun ca formularile nu erau blande avand in vedere ca totul a pornit de la o banuiala sau de la o intentie rea.

 7. Salut:-) Eu i-am scris de vreo 2 ori lui Lucian si pare un om tare fain, deshi un pic trist, dezamagit de oameni. Si l-am vazt o data in gara, ashtepta trenul de Bucuresti dar nu m-am dus la el, va datzi seama. Sunt 100% sigura ca joaca in Mondenii intr-un rol mic, una dintre “Veveritele Vesele”- geniale gag-uri!!!

  Smochino, cand ma duci si pe mine in clubul ala, doamne, cum ii zice, ala de langa Nera? “Club Angels?”din Cluj? Ne imbracam mijto and haaaveee fuuunn!!!

 8. dadatroll says:

  Nu mey dodolot se scrie pe bune acuma de cand cu Academia si chestile astea? Ca de pronuntat tot dobitoc se pronunta, nu?

 9. o smochina says:

  @Insurgent: Azi? Club Angels ii zice. Nu mai e langa Nera. (sunt handipatratzica cand vine vorba de cluburi de orice fel… mica precizare)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger