"Aşa cum a fost" reloaded

În septembrie, amicul meu DDM m-a invitat la Muzeul Literaturii Române, să citim din volumul său de poezie fină şi misterioasă “Aşa cum a fost”.
Şi iată cum a fost: http://atelier.liternet.ro/articol/6655/Daniel-Cristea-Enache/Poezie-timida-Asa-cum-a-fostde-Daniel-D-Marin.html

bun! chiar dacă această cronică nu e atât de elogioasă pe cât ar fi fost dacă aş fi scris-o eu, respectăm dreptul la opinie al fiecăruia, atâta timp cât respectiva opinie e argumentată. Ceea ce, desigur, nu ne opreşte de la a polemiza, şi a ne susţine punctul de vedere cum ştim noi mai bine. În cazul ăsta, prin lectură.
Prin urmare, vă invit să-l descoperim împreună pe DDM, prin lectură. La Târgul de Carte. “Gaudeamus”, Romexpo. Sâmbătă, 22 noiembrie, ora 15.00.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. miruna] says:

  bună,lorena!
  abia aştept ziua de sâmbătă!:)
  ce mai face pulică?

 2. oblivion says:

  prezent(a)!!!

 3. cutza40 says:

  Gata, merg la bibliotecaaaa!!!!!!!!!!!!!!

 4. cutza40 says:

  Mi-a placut cronica. Sa stii ca dl Al.Cistelecan, autorul prefetei cartii, mi-a fost profesor la masterat la Tg Mures.

 5. miruna, oblivion: păi ne vedem la standul editurii vinea, la 15.00. şi nu fiţi timide, intraţi în vorbă cu mine, că altfel nu o să am de unde să ghicesc că voi sunteţi chiar voi.

  cutza40: da, cronica e bine scrisă, dar Daniel D. Marin mi se pare mai puţin palid decât susţine domnul Cristea Enache. Înţelegi tu?

 6. cutza40 says:

  da, inteleg si o sa ma mai documentez

 7. secretoasa says:

  a, deci la standul editurii va fi lansarea, ca parea asa un mare secret 😛

 8. sincer, nu cred că părea aşa un mare secret. cred, mai degrabă, că părea ceva de la sine înţeles.

 9. oblivion says:

  Buuuuuuunnn…veni, vidi si am plecat prea repede, fara a schimba cateva cuvinte…sincer n-am mai fost asa emotionata niciodata…cand am ajuns la standul editurii Vinea a trebuit sa inghit de doua ori pentru ca inina sa ajunga la locul ei…si surpriza cea mare abia acum urma: m-ai recunoscut si ti-ai amintit de comentariile pe care ti le-am lasat pe blog…a fost de ajuns ca sa dizolve si ultimul gram de curaj ce ramasese neatins de ploaie.
  Imi asum stilul patetic al comentariului dar, you made the world go ’round for me on that rainy day. ai acest efect ciudat asupra mea…si-mi place :d (n.b. efectul post autograf) 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger