Putem să uităm de familia Buhnici, vă rog?

Din nou s-a oripilat tot internetul românesc şi mama lui de ceva ce a emanat cineva din familia Buhnici.

Da, după ce Gicuţ a avut o problemă că femeile care merg pe banii lor în concediu într-un loc public nu se aliniază să arate conform a ceea ce vrea Gicuţ să vadă – nu că ar avea vreo obligaţie în acest sens, dacă merg pe banii lor, nu pe ai lui – s-a încasat o mare mu*** şi nişte sponsori şi-au retras banii. Hopa şi Gicuţ spăsit, cu vocea tremurândă de regrete, confesând o ruşine de nedescris. Şi victimizându-se tot el că a luat-o la cioculeţ.

Dar când, la câteva zile după, iese la interval nevastă-sa, vorbind cu mare sictir despre “mâncarea de săraci”, ajung la concluzia că ăştia sunt ca-n bancul cu ursul şi vânătorul.

Iese ursul din peşteră, dă peste vânător ochindu-l cu puşca.

-Ce faci, vânătorule?

-Te vânez, ursule.

-Hm, zice ursul. Să nu-ţi vânez eu ţie o p*lă peste bot, zice ursul, apoi îl ia pe vânător, îi dă să sugă, apoi îl pune capră şi-i răvăşeşte sfincterele.

A doua zi, iese ursul din peşteră, dă peste vânător ochindu-l cu puşca.

-Ce faci, vânătorule?

-Te vânez, ursule.

-Hm, zice ursul, apoi acţiunea se repetă întocmai.

A treia zi iese ursul din peşteră şi dă peste vânător exact ca în zilele precedente.

-Băi, vânătorule, zice ursul, hai recunoaşte că tu de fapt vii la futut.

***

Cam aşa şi cu familia Buhnici. În timp ce tot internetul i-o dădea în toate orificiile lui Gicuţ, s-au prins că hate-ul face trafic de nu-i adevărat, şi au luat bani din Adsense de nu au putut să-i numere. Şi au zis: ok, ia hai să ne-o mai cerem cu ceva.

Nu, nu cu femeile, că pleacă brandurile. Hai cu sărakii, că brandurile îi urăsc pe ăştia, nu pot profita de pe urma lor. Aşa, ne mai luăm nişte mu** şi implicit bani de reclame.

Când tu te indignezi foarte vocal de ce-a mai zis parvenita aia băşită, toată lista ta merge pe YouTube-ul lor. Se uită la clip, face vizualizări şi declanşează algoritmul care împinge clipul în #trending. Şi vede reclame, ceea ce înseamnă sweet sweet ad money. Dacă mai laşi şi un comentariu cu “lua-te-ar dreq de bagaboantă cu figuri p tn”, ăla echivalează cu 3 vizualizări.

Şi tocmai i-ai făcut virali pe Buhnici încă odată.

Peste patru zile, apare tiza mea madam Buhnici plânsă toată şi îşi cere scuze de la săraci, că vai, nu a vrut?

Încă un viral.

Şi tot aşa.

Familia Buhnici sunt ieşiţi la f***t, exact ca vânătorul din banc, şi, pentru că îi băgaţi în seamă, le daţi relevanţă şi le faceţi trafic. Şi chiar brandurile care s-au dezis de ei vor reconsidera mişcarea, când cifrele de audienţă vor vorbi de la sine.

Unicul mod de a-i lăsa fără portavoce e ignore absolut. Zice Buhnici că vrea să mănânce şuncă friptă din bucă de grasă? OK, whatever. Zice nevasta că se exfoliază cu caviar pe clitoris? OK, whatever. Zice Buhnici că soacră-sa arată şi ea ca o minoră şi că vrea să facă un threesome cu mama şi fiica? OK, whatever.

Nu daţi click pe elucubraţiile lor şi va fi ca în clişeul ăla filozofic cu care ne dădeam noi interesanţi în liceu: Dacă un copac cade în pădure şi nu e nimeni în jur, putem zice că n-a scos nici un sunet.

Dacă familia Buhnici insultă din nou bunul simţ la ei pe YouTube şi nu e nimeni în jur, putem zice că n-au scos nici un sunet.

Şi ce bine o să fie.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading