Qatar și femeile controlate forțat

Una dintre cele mai oribile știri, din punctul meu de vedere, e aceea în care, pentru că s-a găsit un bebeluș abandonat într-o baie, autoritățile din Qatar au îngrămădit toate femeile aflate în tranzit pe aeroportul din Qatar și le-au supus controlului ginecologic cu forța. De parcă bebelușii cu care ar fi călătorit cineva nu ar fi trebuit menționați în rezervare, fie că le luai bilet cu propriul lor loc, fie că se presupunea că îi ții în poală, și de parcă nu s-ar remarca automat în acte absența bruscă a unuia dintre ei.

Pentru bărbații fără prietene care nu au avut discuții deschise cu mamele și surorile lor: un control ginecologic e o treabă destul de stresantă, chiar când alegi tu să îl faci și te programezi din timp. Ești pusă să îți dai jos toată textila de la brâu în jos, ești pusă să te crăcești larg pe un aparat pe care l-ați văzut până și voi în filmele p pe tema Doctorul nărăvaș o seduce pe Vasilica și un medic, preferabil o tanti dar nu neapărat, ți se bagă într-însa până la cot. OK, exagerez. Dar te pipăie și te fingerește până îți vine acru și nu, în cazul nostru, fingereala nu e o plăcere dacă nu o dorim și noi.

Fiind o țară musulmană, unde femeile sunt ținute forțat la cratiță, e posibil ca medicul cu pricina să fi fost ditamai masculul toxic, brutal și obraznic. Pentru că, nu-i așa, femeile albe emancipate sunt toate c***e oricum, cel puțin după mentalitatea ălora.

Acum, să ne imaginăm un control ginecologic într-un moment prost. Poate că unele erau pe ciclu. Poate că unora le-a venit ciclul, de stres. Da, se poate. Poate că unele erau neepilate. Da, e chinuitor pentru noi să ne deschiloțeze cineva când nu suntem 100% visitor ready și nu, nimeni nu e mereu visitor ready, dacă nu prestează o muncă de natură erotică pe urma căreia își câștigă pâinea. Poate că unele avuseseră o vacanță de tip cort în sălbăticie, și erau… nepregătite de intruziune, să zic așa.

Nu e nimic mai nedemn sau mai umilitor decât să forțezi o femeie să dea chiloții jos într-un moment în care nu e pregătită s-o facă.

Și modul în care au acționat jegoșii, de parcă bebelușul nu putea fi abandonat de un bărbat – bărbaților nu le-a băgat nimeni degetul în găoz, să-i testeze care ar putea fi posibilul părinte. Evident că nu, ei sunt cetățeni de rangul I și au dreptul la demnitatea lor.

Respect pentru turistele australience care au decis să dea Qatarul în judecată și sper să-și ia despăgubiri de multe-multe sute de mii de euro. Care să-i învețe o lecție pe cretinii ăia misogini și toxici. Să le scoată imbecilitatea și lipsa de respect pentru drepturile omului – da, gigel, drepturile femeilor sunt parte integrantă din drepturile omului – pe anus.

Și sper ca, în urma acestui incident, Qatarului să i se refuze dreptul de a găzdui viitorul campionat de fotbal.

Ai găsit un bebeluș pe aeroport? Întâi verifici documente, și pe urmă, dacă e cazul, chiloți. Sper din inimă ca mizeriile umane să fie puse să plătească până le sângerează c…ul. Ăla scăpat nefingerit pentru că, evident, tăticii nu sunt niciodată responsabili pentru copii.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. E.O. says:

  Foarte bine le-a facut!
  Sper sa isi vina in fire si sa isi dea seama ce este in neregula cu ei de gandesc asa (probabil o fobie fata de partea feminina din ei insisi).

 2. Bubu says:

  Am mai scris acum niste ani, repet si acuma: daca mergi intr-un loc unde esti considerat/a o halca de carne, nu te revolta ca esti tratat/a ca o halca de carne.
  Deocamdata egalitatea intre sexe e ceva recunoscut si acceptat doar de barbatii albi. Aia, tinta urii tuturor feministelor. (Bine, nici dintre aia chiar toti, dar majoritatea.)
  Nu o zic sa te enervez, nici ca sa fiu rasist. Pur si simplu femeia e ori o marfa ori o unealta pentru majoritatea culturilor de pe Terra.

  • Lorena Lupu says:

   unu la mână: nu de toți bărbații albi. bărbații albi pe care îi urăsc feministele sunt cei care încă încearcă să se comporte abuziv și să afișeze superioritate nejustificată.
   altfel, simpatică tentativa de a-i scoate pe bărbații albi îngeri și pe feministe diavoli, păcat că ți-ai ales greșit interlocutorul.

   Și abia mergând acolo și forțând indivizii să sufere consecințele propriului comportament vom insufla ideea că femeia nu e nici marfă, nici unealtă.

 3. Ramona says:

  Just că e abuziv și retardat să controlezi femeile așa. Dar supărarea ta că nu au controlat bărbații e hilară. Bărbații nu nasc copii, lol, mai ales nu prin anus. De ce să le bagi un deget acolo?

  • Lorena Lupu says:

   După ADN, păsă mic şi tâmp. ADN, care stabileşte paternitatea, gâscă mică şi bătută în cap. E ok, ajungi cu lecţiile de anatomie şi acolo, şi n-o să ţi se mai pară ilar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading