Sictirul e ca o pereche de colanţi

Super sexy în teorie, naşpa în realitate. O poartă cine îşi permite şi cine crede că îşi permite. În cele mai multe cazuri, a doua variantă.

Le-aţi observat pe femeile alea care au impresia că masa de tristeţe amorfă cu care mătură asfaltul în urma lor este metamorfozată într-un măr apetisant prin simpla atingere a unui strat de spandex? Ele cred că, independent de starea bucilor pe care le îmbrăţişează sau, după caz, sugrumă, colanţii sunt ceva sexy în esenţa lor. Dacă Keyra Augustina arată bine în colanţi, e clar meritul lor, al colanţilor.

La fel e şi cu atitudinea aia de sictir miştocăresc, pseudomizantropia de baltă pe care o vedem din ce în ce mai des online. Că doar ia uite ce bine merge scârba de oameni la Piticigratis, n-ar fi grozav s-o încerci şi tu?

Nu. Nu mă lua cu texte de tipul “Lucrezi într-un birou? Trebuie că eşti o dronă complet emaciată pe interior” dacă nu eşti extrem de calificat în pwnologie pentru ce-o să urmeze. Pentru că cel mai probabil nu eşti. Cel mai probabil eşti un imitaci care a văzut că aroganţa sictirită e cool. Doar că pe tine nu te face să arăţi ca un tip de o superioritate detaşată, ci ca un bou urâcios.

Totul a început cu Maddox şi valul de minions care au răsărit după el. Mai târziu au apărut şi la noi câţiva sictiriţi foarte reuşiţi, cu sau fără legătură. Şi apoi inevitabila mare de caricaturi proaste, care nu înţeleg că este vorba de un anumit tip de umor şi nu doar scârbă de dragul scârbei. Şi că poate fi super amuzant dacă eşti un om super amuzant, super inteligent dacă eşti un om super inteligent, şi super lame dacă eşti un om super lame. Ceea ce probabil că eşti. Statistic vorbind.

Colanţii şi mizantropia nu transformă. Doar scot în evidenţă ceea ce ai deja. Ambele sunt sexy doar atunci când şi circumvoluţiunile din spatele lor sunt fără cusur.

aritsch

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. cris says:

  i love you!

 2. Rasta Man says:

  Sictirul poate fi atat de fin incat sa fie aproape invizibil, colantii… nu prea.
  Si vorba aia: Hai Colanti!

 3. cris says:

  acum am vazut ca postul e scris de aritsch, asa ca rectific: va iubesc pe amandoua!

 4. Uuu, ce text bun. Place, place.
  Mai deunazi pe un forum pe care-l frecventez o fatuca (bine, e mica, studenta in anul I) se dadea rotunda cu un text sictirit pe tema Valentine’s. Faza nasoala e ca nu facea decit copy-paste la niste pasaje de pe pitici gratis, fara sa mentioneze sursa. O alta tipa (una matura) i-a raspuns intii glumet, dupa care i-a zis ca frumos ar fi fost sa precizeze de unde ia citatele.
  Fatuca n-a mai revenit, dar am dat eu linkurile spre postarile respective. Nu de alta, dar fac alergie la a-ti insusi fix cuvintele altuia, copiate la virgula, in halul asta…

 5. xxl says:

  Vezi ca in urma postarii li s-a dus un fir :))

 6. ionuț says:

  uuuuu! țăpos articol.

 7. dadatroll says:

  Nu stiu ce sa zic. Miemi plac muraturile da acuma sa nu exageram cu lebenita murata si alte tampeni din alea de care na auzit nimeni. Oua murate.

 8. sorry, aritsch, dar nu vad nicio legatura intre sictirul arogant si superioritatea detasata. macar pentru faptul ca sictirul nu e complet daca nu se comunica abundent, suculent si contondent, ori asta exclude detasarea. iar aroganta este, deseori, doar supracompensarea unor caverne toxice in imaginea de sine.si despre relativitatea superioritatii… ma apuca sictirul numai cand ma gandesc.

 9. para says:

  Pentru mine, sictirul are un gust amar. Merge cu apa tonica si cu gheata, cu o felie de lamaie si cu bruschetti cu ansoa.

 10. nu port colanți. am încercat.

 11. Lotus says:

  oare de ce nu se poartă colanţi bărbăteşti?

 12. Lotus says:

  da, ştiu, am observat asta la tine, eu eram curios ce mai zic şi alte fete, am pus întrebarea la liber, dar uite că tu ai răspuns prima şi ai dat răspunsul corect :))

  @dama cu pandalii: eu mă refeream la fete/femei în general. cazul tău nu mă interesează în mod special… :))

 13. Lotus says:

  PS: era replay la thread

 14. nuuu, lotus, pe noi ne atrag farmecul si vrajeala voastra.

  • Lotus says:

   eu ştiu că aşa este şi că de fapt asta vă atrage. dar voi puteţi fermeca şi vrăji prin simpla prezenţă fizică, mai ales dacă vă trageţi şi nişte colanţi… 🙂

 15. Daniela Zaharia says:

  Buna seara,
  Este adevarat ca nu am primit niciodata raspuns la ce am trimis legat de acest subiect, dar nu voi obosi sa sper…
  O sa ma intrebati – de ce ? Iar eu am sa va raspund : daca as obosi copii mei ar insemna sa moara, asa ca nu am de ales si nu trebuie sa obosesc – priveste si spune-mi daca ati fi eu, ce ati face, ati continua, sau ati obosi :

  http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-doua-surori-gemene-au-urgent-nevoie-de.html

  Multumesc ca macar mi-ati dat sansa sa sper ca n-am sa obosesc…
  Daniela Zaharia
  tel.0763664224

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: