"Spărgătorul de nuci" – episoadele I şi II

De aici vine leapşa, dar de aici a început. Este vorba de proiectul “Citeşte o poveste”. Eu, după cum am anunţat, am avut griji, probleme, microfon lipsă, dar, în seara asta, vă pot în sfârşit oferi primele două episoade din capodopera lui E. T. A. Hoffmann, “Spărgătorul de Nuci”. (Povestea e super lungă, aşa că o voi face câte puţin.

Menţiune: nu mă pricep să editez. Am Adobe Audition, dar nu ştiu cum se foloseşte. Aşadar, ignoraţi bâlbele… ideea contează. nu?

aici e partea întâi

urmată de partea a doua, aici:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Lorin says:

  Ai voce frumoasa, asa ca n-am reusit sa urmaresc firul povestii…:P

 2. Lorin says:

  Nuuuuuuuuuu…C’moooooooon…:)

 3. Lorena Lupu says:

  bun. m-am liniştit. 🙂

 4. Anthea says:

  N-am crezut ca e posibil, dar Lorin are dreptate, uite acuma ascult si vad ca m-a furat, si am uitat sa ascult si povestea. Stii tu, nu vad padurea de copaci, pt ca dealtfel, cuvintele le aud 😛

 5. Lorena Lupu says:

  Repet: ignoraţi bâlbele. Eu mor cu Adobe Audition şi cuţitul în mână. Poate mă învaţă cineva cum se editează chestii.

 6. valydo says:

  Eu am folosit Audacity ca sa inregistrez povestea. E destul de intuitiv. In plus, e gratis.

 7. Lorena Lupu says:

  am deja Auditionul. de acum încolo, şi ăla e gratis. şi după câteva vizite la prieteni care se pricep, voi şti să îl şi folosesc. 😉 Let’s call it “long -term investment”. 🙂

 8. PELERINUL says:

  Bunicuto!
  M-a luat somnul . Ai vocea atat de catifelata ca pana si pisica mea [ mereu langa mine , cand navighez ] a-nceput sa toarca !

 9. Lorena Lupu says:

  iar pisica mea, pe când înregistram, mă zgâria şi cerea atenţie. :)))

 10. PELERINUL says:

  Ai vazut cat de sensibile sunt ?

  Ti-ai ales o poveste frumoasa . Am comentat undeva despre Spargatorul de nuci dar am primit un raspuns complet aiurea [ ca de obicei ] asa ca sper sa ai parte de comentarii serioase . Succes !

 11. Lorena Lupu says:

  Mulţumesc, pelerinule.

 12. PELERINUL says:

  Astazi ai cel mai frumos post ! Sper sa te mentii in top . Oricum m-ai castigat [ in sensul ca am sa revin ].Am sa-ti citesc toate posturile tale . Este prima oara cand intru pe acest blog , si-mi place .

 13. Lorena Lupu says:

  Mulţumesc mult, dar să ştii că am şi posturi mai brutale. Şi posturi mai ironice. Posturi mai rănite în aripă. S-ar putea să te dezamăgesc de la un moment dat.

 14. Malkovich says:

  ai talent la citit povesti, ceea ce nu ma mira. bilbe sincer nu am auzit, probabil am fost prea captivat. te-ai gindit vreodata ca ai putea dubla desene animate?(ca teatru radiofonic nu stiu daca se mai inregistreaza) poate ar fi interesant si un mic proiect in colaborare cu Alexandra.
  iti doresc o saptamina buna, chiar daca nu prea am mai comentat pe aici am ramas totusi unul din multii tai cititori (si mai nou ascultatori) fideli.

 15. Lorena Lupu says:

  mă bucur mult că mă citeşti. sper să mă comentezi mai des. 🙂

 16. gyrovague says:

  uff lupule … reciti si tu cand nu-mi merg mie boxele … macar atat sa stiu: e vocea dinainte sau dupa ce le-ai papat pe bunicuta si scufita?

 17. gramo says:

  scuze, n-am vazut, au aparut si celelalte parti din poveste? suntem in momentul in care incheiem strangerea mp3-urile; pe unele nu le-am primit dar am incercat sa ne descurcam singuri, dupa mai multe apeluri care n-au dat roade; ideea e ca nu putem include in proiect o poveste neterminata 🙁

 18. Lorena Lupu says:

  gramo: you are right, i am wrong, o să înregistrez şi restul poveştii. am avut o perioadă f. varză. încă o dată scuze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: