Suferinţele tânărului Năstase

O dată cu mutarea la pârnaie lui Adrian Năstase, telenovela mea preferată a luat sfârşit. Urmează un spin-off, unde fiul personajului devine maimuţă mediatică şi exploatează condamnarea tatălui pentru a beneficia de atenţie pe la toate televiziunile. Abia aşteptăm să fie invitat permanent pe la toţi şi să ne spună părerile lui despre chiulit la şcoală, legalizarea marijuanei medicinale, legitimitatea avortului, importanţa reciclării şi alte teme arzătoare, veşnic la ordinea zilei, ca un Tatoiu wannabe autentic.

Băi, dar parcă e lame să arăţi lumii scrisoarea de sinucigaş a lui taică-tu, care tocmai a reuşit cea mai penibilă tentativă de sinucidere transformată în melodramă ieftină. E ca şi cum i-ai învârti cuţitul în rană. “Prefer să plec de lângă voi cu demnitate”. ŞI I-A IEŞIT TAMAN OPUSUL. A transformat actul într-o serie de patetisme de primadonă rănită în orgoliu. Iar tu, sadic, să accentuezi penibilul situaţiei, doar ca să te vezi la televizor şi să te minţi că eşti important. Sinistru!

Şi nu te baza pe realizatorii de emisiuni, că se uită în gura ta. Aşa au făcut şi cu Nikita din Romană. Şi cu Tatoiu. Şi cu Oana Roman. Consumatorul de televiziune vrea personaje penibile, de care să facă mişto. Şi-ţi cântă în strună, să mai smulgă o doză de comic. Pentru că, dacă telenoveaua s-a dus şi nu mai avem la ce bea cafeluţă, poate continuarea va avea acelaşi succes.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. epo says:

  o data?

 2. Kolonelu' Turcescu says:

  Esti basista, se vede cu ochiul liber. E vorba de ochiul ala care se roteste independent in capu’ lui Basesku.

 3. miha says:

  ..ba esti portocalie pe interior degeaba o arzi cu “echidistanta”. cind 2 iti spun ca esti beata culca-te. ii aproape un truism.

 4. gadjodillo says:

  Eheeee… nici nu stiu cine merita mai tare sa fie plins… Dar eu l-as fi sinucis pe Nastase din 2003…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: