Supteliile

Veneam eu de la magazin, bine aprovizionată, că nah, se închide totul la 18, în plm, și nu am chef să-mi plângă motanul de foame. Când intru în bloc, văd două vecine în vârstă, care conversau. Și zice una:

-Sper să nu plouă, că vreau să îngrijesc florile, că așa se face de Florii.

Așa se face de Florii. Când am auzit fraza asta, am văzut roșu.

Am o alergie cu strigături la “aşa se face”, la “ăsta e obiceiul”, la “se ţine post vinerea”, la “nu se spală duminica”, la “să fii mai bun de sărbători”, tot atâtea clişee obosite, fără sens, create de oameni cu idei puține și fixe să aibă bază să le vorbească de sus altora.

Cine te ține să îngrijești florile în fiecare zi, să fii bun în fiecare zi, să speli când vrea pușca ta și să trăiești liber?

Ah, stai. Te ține faptul că ești tu prost de bubui.

Mbun.

Și atunci, lansez un apel public. Aș vrea să-i pitch-uiesc domnului Titus Steel un scenariu de film porno. Care îl știți, trimiteți-i acest articol.

Supteliile 

Mitzi și Ritzi discută în fața blocului. Sunt îngrijorate că vine sărbătoarea Supteliilor, ziua în care, dacă nu sugi p*** după datină, o să ai ghinion tot anul. Pe Mitzi tocmai a părăsit-o iubi, pentru că a țipat numele altuia. (Cut to scenă.) Ritzi și-a prins ea iubitul cu o altă femeie. (Cut to scenă.)

Se întâlnesc cu doamna Frusina, vecina, care le ia cu aroganțe, ăhăăă, maică, pe vremea mea se respecta datina, te sculai la 4 dimineața să sugi p*la după datină, nu acum, când tineretul din ziua de azi nici nu știe tehnică de deep throat cum se cuvine. Exact în momentul ăla trece un oarecare pe stradă. Doamna Frusina îl oprește, îi desface șlițul și zice pe un ton înțelept:

-Uite așa se suge p**a, gâsculițelor. Învățați de la ăi bătrâni.

Dar, după o secvență lunguță de deep throat, doamna Frusina dă ochii peste cap și cade pe jos, inertă. Gigelul care se extazia în diverse moduri se sperie și o rupe la fugă. Fetele sună la salvare. Vin băieții, o resuscitează pe doamna Frusina cu un gang bang. La final, ea, revigorată, strigă:

-Vedeți, fraierelor, eu am respectat datina străbună. O să am noroc tot anul. Voi?

Mitzi și Ritzi se duc acasă și comandă pizza. Vine pizza, dar țeapă, o aduce o femeie.

Și mai supărate, cheamă instalatorul. Tsss, țeapă, și instalatorul e tot o femeie. Dar una mai butch, mai cu tatuaje, care face cu ele un threesome, apoi o f** pe Mitzi cu un mâner de ciocan și pe Ritzi cu o cheie franceză.

După această experiență, Mitzi și Ritzi ajung la concluzia că asta e, nu poți avea noroc în fiecare an, și se pregătesc să se culce.

Dar exact atunci se despică cerurile, și tavanele, și se pogoară peste ele însuși Titus Steel într-o aură argintie.

-Fiicele mele, am auzit suferința voastră și mi-am făcut milă de voi, să puteți respecta datina străbună a Supteliilor. Luați această p**ă măreață și aspirați-o ca pe ultima suflare.

Mitzi și Ritzi, pătrunse de evlavie, cad în genunchi. Apoi, așa căzute în genunchi, fac o felație apoteotică la dublu. Muzică pe fundal: cor de heruvimi și serafimi.

Final.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Irina says:

    Babele de genul ăsta propovăduiesc și teoria antivaccin cu antihristul care vrea să ne implanteze cipuri. Am o vecină habotnică în bloc, căreia i-a trimis fiică-sa din Germania niște pastile anticovid cumpărate de pe internet de la un laborator chinezesc și a vrut să ne ofere și nouă. Bineînțeles, am refuzat și am sfătuit-o să renunțe la ele dar nici nu vrea s-audă, i-a zis popa să nu se vaccineze că la a doua venire a lui Hristos toți cei vaccinați vor ajunge în iad. Din nefericire, sunt și mulți oameni tineri cu facultate care cred tâmpeniile astea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: