Taxi ne bântuie

Strănută azi un coleg în redacţie. Şi altul:
-Eşti tuşibilă? Strănutibilă?

Se paginează paginile de shopping. Se uită editorul peste:
-E scumpibilă? Accesibilă?

-MAI TERMINAŢI ÎN PULA MEA CU -BIBILELE ASTEA!
-Eşti nervibilă? Sâcâibilă?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

18 Responses

 1. george says:

  dam, alta libidinosenie marca dan teodorescu care insista sa ne arate ca are putza mica si-i flutura cate-o fufa pasarica pe la nas ca sa scoata cadru’ pentru spa-ul ei. imaginea tantalaului care schimba pampersii in timp ce privighetoarea se plimba prin mall in cautare de masculi feroce ! “iubibila” e din seria “neprost” .

  • Lorena Lupu says:

   dimpotrivă. e un hit cu target clar feminin, scris cu exact ce vor femeile să audă. să nu uităm că noi, femeile, suntem 52%, deci majoritatea.

   • george says:

    Lorena, din practica iti spun ca Femeile nu prefera un vitelus pe langa ele pe post de executant care spune ” da, mami. asa e , mami” . doar alea nebagate-n seama si care au ca singur gand aspirational in viata sa ajunga in biserica si sa-l calce pe papagal pe pantof. lui sean connery si george clooney nu le-au cazut balele din gura pe langa femei si le-au spus ca sunt ” futibile”, nu “iubi, iubi, iubibile” . dan teodorescu e si el un biet complexat care inca mai plange dupa fosta nevasta. aia femeie misto .

    • Lorena Lupu says:

     iar eu din practică îţi spun că ba da. deci, ne batem în practici?

    • george says:

     am o banuiala ca tu esti o femeie practica, de practicat , deci misto. nu tine la tine lingusala si nici nu ” te doare capu” daca nu i-au intrat banii papagalului in contul iban. ca-l preferi pe brad pitt la vanatoare nu la sters prafu’ pe sub biblioteca. pentru schimbarea pampersilor te duce capu sa angajezi bona. da, mami ?

     • Lorena Lupu says:

      eu nu-s mami a ta, mă confunzi.

      şi nu e vorba de schimbarea pamperşilor, menajeră am şi acum. e vorba de respectarea dorinţelor mele, de loialitate (nu fidelitate, că ştiu că e un basm) şi de faptul că, dacă eu sunt cu un tip, prioritatea lui absolută trebuie să fiu eu.

      exemplu concret: dacă eu îi spun unuia să nu mă sune că am treabă, iar ăla mă sună numai de-al dracului. dacă are nevoie de cineva cu calificările mele, dar alege pe altcineva. dacă eu spun că vreau X şi el face opusul “doar ca să mă provoace”: povestea s-a închis, sec şi fără discuţii.

   • Lotus says:

    voi sunteţi majoritatea aşa că dacă nu ne-am sacrifica să vă spunem că sunteţi scumpibile şi adorabile la (uneori) mai mult de una singură, aţi rămâne o parte neîmplinibile…

   • Strajnik says:

    -”MAI TERMINAŢI ÎN PULA MEA CU -BIBILELE ASTEA!”
    Am o curiozitate…
    Ai fost colega cu Andreea BIBIri la IATC…?

   • Strajnik says:

    TAXI-ul asta (Dan Teodorescu) are meritul, nepieritor, ca e sincer/authentic/firesc…A lua “in balon” (peste pula) asemenea calitati(rare) mi se pare o impietate…

   • george says:

    Loreno, fata buna, tu te vrei politically correct cu subiectu’ asta ca poate pica taxiul cu o coperta peste tine in redactie si nah … nu poti fi poarca. dar de la tine cer maiestrie si consecventa ca altfel te iei de toate cacaturile pe bune si la asta te lingusesti. ce-i greu de inteles ca frustratu si complexatu asta de teodorescu va pune pe voi toate femeile in aceeasi barca cu pitipoancele cu migrene in cap si pe barbati cu prostalaii. a avut si el o femeie misto si si-a luat bot acum susuraaaa ca aialalta tre’ intretinuta cu socoteala. melodia e gretoasa .

 2. gica says:

  Frumoasa Doamna ai in obicei sa lasi ominii fara finalizare. Cum esti pana la urma? …ibila? ( sa nu dai tare,te rog!)

 3. Strajnik says:

  -“MAI TERMINAŢI ÎN PULA MEA CU -BIBILELE ASTEA!”
  Am o curiozitate…
  Ai fost colega cu Andreea BIBIri la IATC…?

 4. erectus says:

  nu vreau sa judec hidosenia aia cu iubibila etc,dar independent de asta poate cineva ma poate lamuri: ce e chestia aia care atarna de ochelarii lui dan teodorescu? pare un rest de mancare ajuns prin nu se stie ce procedeu lipit de rama ochelarilor, balabaninsu-se in vant; stie cineva ce este acea rama? inca sper ca e o scapare a posesorului, o chestia care nu ar trebui sa fie acolo…
  …va rog sa nu-mi spuneti ca e un fel de bijuterie, lantisor si tipul si-o lasa acolo ca asa vrea el…va rog…

 5. redrake says:

  Eu ii spun sotiei mele de vreo 3 ani ca e imbratisabila si sarutabila. Asa ca din punctul meu de vedere Taxi sunt in urma…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: