Țărănoi corigent la propria lecţioară

Azi, am dat statusul ăsta.

Și vine un gigel random, să mă educe cum se reacționează la ceea ce el numește “părere diferită”. Aka elucubraţie care ignoră ce se vede cu ochiul liber, să se lanseze într-o teorie ridicolă şi fără sens.

 

După cum vedem, pwlifrici se crede mega calificat să-şi dea cu opinia cum reacţionează o “fată deşteaptă” la elucubraţii. “Deştepţii acceptă şi altă părere”.

Lol.

Şi sora voastră a decis să testeze pe bovină propria-i teorie.

Pus faţă în faţă cu “părerea diferită”, evident că pwlifrici nu a acceptat acea altă părere şi s-a înfoiat tot, ca o virginică ofuscată, şi a început să ţipe la mine că e virgin în c*r şi că nu îi plac dildoaiele prea groase, că după aia îl doare iar când face kaki.

Evident, dar evident, nu mă interesează lăbuţa asta sfrijită acum, nu m-a interesat ever şi nu mă va interesa nici dacă  vine apocalipsa şi rămâne ultimul om în viaţă. Era doar o testare a propriei lui teorii despre deştepţii care acceptă altă părere.

Sorry, pwlifrici. se pare că nu eşti deştept.

Când vii cu lecţioara nesolicitată, măcar scoate-te smart, nu dovedi cum mâncai cacao cu polonicul în exact acelaşi thread.

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading