Taximetristul care nu m-a lăsat să-i dau bacşiş

E clar, this is the Age of Pisces.

Whaaa? o să întrebe ăia mai inculţi dintre voi. Referinţa culturală bătea aici.

De unde vine asta cu Era Vărsătorului? Păi, zice astrologia, în ultimul secol am fost în Era Vărsătorului, ceea ce ne-a dat, basically, două chestii: evoluţia tehnologică şi revoluţia sexuală. Dar de anul ăsta începe, sanchi, Era Peştilor (yeaaah, toţi ne luăm proxeneţi) care va aduce o revoluţie a sensibilităţii şi a intuiţiei magice.

Nu voi intra în intuiţiile magice pe care le-am tot avut în ultima vreme, că o să ziceţi că am fumat ceva şi bat câmpii. Dau însă un exemplu cu noul meu puseu de sensibilitate. (care durează de câteva săptămâni bune).

Azi, seara, am luat taxiul spre casă. Şi, din vorbă în vorbă, tipul din taxi începe să povestească. A abandonat şcoala din a noua, datorită abuzurilor părinteşti, s-a apucat să muncească, s-a mutat în gazdă. A făcut ceva şantier în străinătate la negru şi şcoala de şoferi. S-a îndrăgostit de o tipă superbă, s-a însurat cu ea, au făcut 2 fetiţe. (şi scoate poze să mi le arate). Apoi, tipa s-a angajat, să facă şi ea rost de bani. Abia când l-a părăsit pentru un businessman de 55 de ani a aflat că aia de fapt lucra la un salon de masaj erotic. Acum, ea umblă numai în haine de firmă, cu maşini de lux, dar nu contribuie cu nimic pentru întreţinerea copiilor.

Ăsta a trecut şi prin şomaj, a trebuit să vândă chestii de prin casă, părinţii au refuzat să-l ajute – şi o poveste de trei ani de chin cu doi copii. Între timp, ajungem acasă – cursa face 11 lei în loc de 15, cât fac eu din centru în titan. îl ascult şi-l las să termine, apoi scot cei 15 lei şi-i zic să păstreze restul că le prinde bine copiilor. iar el ia cei 5 lei şi mi-i înapoiază: “păi se poate, după ce m-aţi ascultat aşa? n-am mai vorbit cu nimeni ca acum, cu dvs. dacă nu taxa aparatul, vă lăsam gratis”.

😯   😯      😯

This is the age of the Piiiisces, age of the Piiiisces.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. gabriel says:

  Fii atenta aici . Aveam o colega , la a doua casatorie , care il insela pe al doilea cu primul ca ala castigase la loto . Si se intampla in Titan…

 2. db says:

  M-am ras, dar era varsatorului abia va sa vie.

 3. Mi-a plăcut… Nu ştiu până la ce oră e deschis, dar o să mai trec pe-aici! 😀

 4. sfarcopolis says:

  sigur nu are cont de facebook taximetristul ala,ca daca avea 30 de lei iti lua

  • Lorena Lupu says:

   ia mai du-te tu fix în pizda mă-tii. poate eşti unul dintre cocalarii retarzi care vin cu înjurături pe facebook, apoi se miră de ce le muiesc mamele cu picamărul.

   FACT: niciodată n-am călcat pe cap o persoană nevinovată.

   SECOND FACT: dar niciodată nu voi lăsa o lepră proastă şi incultă de ţăran îmbibat în balegă să mă calce în picioare.

   THIRD FACT: dacă eşti prea prost să te prinzi de ecuaţia asta simplă, marş în morţii mă-tii pe alte pagini de net.

 5. Adi M says:

  Taximestristii vad ca sunt o nisa foarte variata: de la cel pe care l-ai intalnit, care parea chiar om bun la suflet, pana la niste lesinaturi de oameni veniti din adancurile civilizatiei.

  Apropo, de cat timp te citesc, nu ti-ai expus niciodata perspectiva asupra religiei. Poate zici ceva de Dumnezei, ca pari genu de om pragmatic si ateu si presupun ca as fi de acord cu tine.

  • dam167 says:

   Taximetriștii sunt oameni în general. Nu sunt sigur de natura excepțiilor, dar nișă sigur nu sunt. Observ că tu ai venit din adâncurile antreprenoriatului.

 6. jimerino says:

  pe de alta parte, si tu daca era frumos, destept si netaximetrist il luai in gura. deci sunteti cam la fel de bune si sensibile fiinte umane.

 7. Deny says:

  Frumos gestul taximetristului!

 8. Gheară says:

  Nu se mai dă limbi în pizdă, acuma se dă în cur. S-a schimbat Constituţia. :))

 9. dan ametitu' says:

  Numa’ mie mi se pare ca postul asta e din categoria “ce fiinta sensibila sunt eu ca aplec urechea la necazurile unui necunoscut care, simtindu-mi caldura sufleteasca, imi povesteste viata lui amarata, viata care este pe atat de melodramatica pe cat de neverosimila este intamplarea”?

 10. Gheară says:

  ,, Suelta la pistola , Isabela !
  Por che?
  Soledad !
  No puedes matarla, Isabela!
  Por che ?
  Es tu ermana, suelta la pistola ! ”

  :)))))))))))))))))))

 11. Gheară says:

  ,,Spala mandra rufele,
  i se vad picioarele!
  Cand ii vad piciorul gol,
  Ma culcai in drum sa mor
  Cand ii vad picioarele
  M-apuca damblalele !

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! –

  -Am imbatranit si nu mai pot
  Nu mai ia pistolul foc
  Si-am sa-l dau la o vecina sa-l curete de rugina
  Sa-l frece, sa-l lustruiasca
  Cand oi trage sa pocneasca ! ”

  Hopa ! :))

 12. Gheară says:

  La secunda 22 incepe nebunia ! Filarmonica Mambo Siria ! :))))

 13. Am pățit și eu d-astea, că de obicei vorbesc cu taximetriștii. L-am nimerit pe unul de 50 și ceva de ani, fost basist (nu băsist) care a avut trupă rock în tinerețe și îmi spunea că îi e ciudă că fii-su e manelist :)) Altă dată un moșneag s-a apucat să-mi zică de nevastă-sa, că e nebună declarată, o făcea p-aia sifilitică și-n toate felurile că din cauza ei i-au plecat copiii în Canada și nu i-a mai văzut de ani. Pe altul l-am înregistrat cu telefonul povestind diverse. cert e că e nice să nimerești oameni tari și… nu mi se pare deloc neverosimilă întâmplarea 🙂

 14. Deny says:

  @dan ametitu- de ce sa interpretam o intamplare asa? E o poveste draguta si atat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: