Evoluţia iritabilităţii la om

Eu vă tot spun că nu am început din start ca micul despot de tastatură, ci ca un om extrem de politicos şi de răbdător, şi voi nu mă credeţi.

Ei, iată.

Acum am şi dovada.

Mi-a adus Facebook memories, şi în memories, această discuţie halucinant de enervantă şi de lungă. Contextul: o fotografie simpatică.

 

 

*

Observaţi cum Lorena de acum şase ani încerca să trateze politicos şi omeneşte creatura asta incredibil de enervantă şi de pocnibilă cu un bocanc de munte peste bot?  Să îi răspundă decent şi civilizat. Să explice ideea. Şi cu cât Lorena de acum şase ani muncea mai mult la normalitatea discuţiei, cu atât creatura, care probabil că se dădea femeie pe atunci, dar între timp şi-a scos cwaiele le aerisit, insista în a răstălmăci, în a pisălogi, în a pistona şi în a stresa, şi la final, după ce un om s-a dat peste cap să accomodate you, tot creatura o acuza pe Lorena de acum şase ani de lipsă de modestie?

So.

Cu interacţiuni din astea a murit puţin câte puţin Lorena de acum şase ani.

Cu conştientizarea faptului că “Taci în morţii mă-tii şi cară-te-n pxla mea de pe peretele meu cu nevoia ta de cerşetorie agasantă de atenţie” ia mult mai puţin timp şi, când ălălalt e chitit să te antagonizeze, te va antagoniza oricum.

Aş mai sta atât de lung la explicaţii cu absolut oricine pe pământ?

F*** no.

Singurul meu regret în viaţă e că n-am învăţat să setez limite şi să trimit idioţii în p***ă de mamă c***ă mai din timp. Că uite.

***

Contribuie la susținerea acestui blog.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: