Una scurtă şi veselă

Apare Covid.

Martie 

Guvern: stare de urgenţă, poporul stă acasă, închidem tot.

Rezultat: puţine îmbolnăviri.

Gâdea şi Badea: Huo, dictatură militară, de-aia am murit noi la revoluţie, am ajuns puşcăriaş de bunăvoie, domle, alooou, dacii verzi, huooo, nu mergem la biserică de paşte, jos – gu – ver – nu, jos – gu – ver – nu.

Două luni, tot aşa.

Mai –   septembrie

Guvern (sătul de balamuc); Bine, bă, facem cum vreţi voi, dar măcar purtaţi măşti, nu faceţi schimb de precipitaţii când vorbiţi şi staţi distanţaţi.

Gâdea şi Badea: Huooo, stăpânii uzurpatori, huooo, latifundiari, huo, noi nu purtăm botniţă, bărbaţii adevăraţi nu se infectează, huooo. Da ce sunt eu, videochatistă, să stau cum mă pui tu? Cine poartă botniţă mă-sa-i pe centură şi tac-su camionagiu în trecere. Jos gu – ver – nu, jos gu – ver – nu.

Octombrie.

Minimum mia de cazuri noi pe zi.

Gâdea şi Badea: Huooo, guvern de incompetenţi, nu faceţi nimic, huoo, de ce nu luaţi măsuri, de ce n-aţi prevenit frumos ca în alte ţări, jos – gu – ver – nu, jos – gu – ver – nu.

*

Şi de-aia, dragi copii, nu face sora voastră politică. Să fi fost eu în guvern, acum i-aş împuşca pe ăştia cu mânuţa mea.

 

***

Fii cu mine pe social media: like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Georgian says:

    Si acum Lorena, draga mea, mă bag și eu in seama ca mecanicul și intreb: de unde știi ce spun tembelii de Gadea și Badea? Eu am șters Mizeria3 și RromânicaTV din grila de programe pentru ca nici măcar ca divertisment nu mai erau ok, începuseră să devină de-a dreptul periculoși! Am dus o lupta de juma de an cu ai mei ca să nu se mai uite la ăștia și acum parca sunt alți oameni! Eu știu ca nu te uiți la asemenea idioți si ca probabil ai extras elucubrațiile ăstora de pe Facebook de undeva, însă simpla scriere sau pronunțare a numelor celor doi este anti-contra a orice înseamnă realitate prezenta. Pentru ca ăia și prietenii lor trăiesc într-o realitate paralela. Inițial am crezut ca o fac numai pentru bani, dar nu, oamenii sunt de-a dreptul bolnavi! Zic și io… În rest, love you!

    • Lorena Lupu says:

      Ca blogger, e important să ştiu de unde vin inepţiile cu care te agasează diverse persoane pe Facebook şi Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading