Uneori, CHIAR mă uit la filmuleţe-mass :D

😀 And they make my black coffee sweet:

Rog cititorii acestui blog ca, folosind acest minunat model, să îmi descrie, la alegere

a) bombardamentul de la Hiroshima, din 1945
b) experienţa unui locuitor al oraşului Pompei, invadat de lavă
c) senzaţia trăită de fana româncă îmbrăţişată de Michael Jackson pe scenă în timpul concertului din 1992.

😀

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. KingSnake says:

  Eram carevasazica in plin proces de intromisiune cu sclava mea daca care o cumparasem ieri de la un legionar care se intorsese din Asia in special din Dacia care se pensionase el dupa ce luptase cu bastinasele vreme de 15 ani si care cand stateam eu asa linistit ca care era ea deasupra dintrodata am simtit asa un val de caldura care ma cuprindea si care ma gandeam eu ca ce investitie buna din punct de vedere introspectiv care am facuto eu cand nam mai putut sa respir din cauza ca am vazut negru in fata ochilor si am crezut ca ma pacalit pensionarul ala si ca mia dat o daca cu origini din India, dar nu era asa caci negrul mia intrat si in gat si nu mai puteam respira si era de la fumul care era de fapt cenusa care era din cauza de bubuitura care o auzisem mai devreme care era vulcanul care nea omorat. Eu am zis mereu ca avem un primar care e inconpetent, huo !

 2. Lorena Lupu says:

  ntzzzz, prea coerent. i mean… la tine se înţelege povestea.

  ideea e să nu se înţeleagă absolut nimic. 😉 doar să se intuiască.

  mai încerci o dată?

 3. KingSnake says:

  Hmmm … mai incoerent de-atat ? N-am voie sa beau la serviciu. 😆

  Hai ca poate mai incerc mai dupa-masa, dupa ce-o sa fiu suficient de ametit de ziua de luni.

 4. Lorena Lupu says:

  De exemplu, să fac eu o încercare, pe ideea nr. 3

  Eram să zic în raza stadionului şi, ăăă, lume care exhalează anumite emanenţe să zic aşa, adică răcnete ale plămânilor cum ar veni. Nu şi Marioara care eu eram cu ea, şi ăăăă, a căzut într-o comă de profunzime a leşinului comatos săraca, da’ eu m-am să zic aşa şi nu ştiu cum căţărat pe stomacul ei de unde m-am apăsat cu bocancii dacă aţi stat capră la ora de sport ştiţi chestia aia cu elastice multe pe care ne apăsam da’ nu cu bocancii ci cu teneşi chinezeşti PUWA autentici să sărim în sus într-o boltă a elanului care ne poartă spre înalt de la elastic în sus. Şi… ”

  Şi încă e prea coerent!

 5. ciaclan denisa stancutza says:

  Si…tare buna o fost branza care o aveam cu mine si Veta mi-a daramat chiuveta si visele care le-am avut cu ea cand calul deodata a ranjit de pe balconul cu urzici,, iar apoi am navalit cu totii in casa.

 6. Trexel says:

  bausem circa mult sa zic asa da nu eram stiti si-mi venea cu rau cand ma uitam la bocanci ca nu puteam sa ma leg cu siretu dupa urechi
  domne da cand m-am aplecat si-am vast-o cum sta in spatele meu cu capu-n jos m-a luat al dracu cu si mai mare rau si buuuuuum frate care s-a extrudat la mine-n burta… noroc ca n-a fost scanteie prin jur ca hirosima era pe noi

 7. KingSnake says:

  Deci sa auzit la un moment dat … eram eu si cu Mizumi … a aparut o bubuitura care era asa … nu era … nu mai auzisem pana … si sa vazut o lumina orbitor care venea de undeva dinspre oras si cum jucam noi go care asa facem noi in fiecare seara de dupa luni, ca lunea mergem la piata care era in oras inainte sa apara ciuperca care atunci cand sa auzit bubuitura sa unflat mare si alba … sau era gri … oricum care ne-a trantit la pamant si si acum cautam piesele de go … lumina care venea nu ciuperca care se vedea, ca aia doar se vedea si crestea, da’ neam umplut de praf si sau spart toate geamurile care abia era puse saptamana trecuta care americanii-s de vina, @#$@@#$@$%$%$ !

 8. lawrenceSoft says:

  Experienţa unui locuitor al oraşului Pompei, invadat de lavă ?
  Păi…pe la orele două, două şi ceva, am constatat că văd dublu, adică o extorsiune al unui degajament al lavei, care intra la noi în odaie în două ape, adică pe uşe şi pe geam, după care se prelingea sub pat, de nu puteam sa dorm cu nevastă-mea noaptea în pat, pentru că patul nostru e numa’ de o persoană !

 9. Lorena Lupu says:

  😀 😀 😀 😀

 10. thecreatrix says:

  Deci eram cu Maicăl şi cuburile Maggy zbrr zbrr domnule, dugheana mă-tii, nu da cu piatra in geam că nu e bicicleta ta.

  Şi apoi a apărut doamna asta de jos şi a explicat tot: http://www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ

 11. Lorena Lupu says:

  aoleeeeu, chestia asta îmi aminteşte de o altă babă genială – mi-e lene să o cat pe iutub:

  -Cu ce te speli pe cap, mamaie?
  -Cu oţet, maică.
  -De ce??
  -De mere.

 12. cristina says:

  cand voiam sa vad un film lupu de pe blog care cand era un prost l-a gasit pe cel mai tare care desi nu ne-am imaginat la hiroshima in 45 ne-a spus sa o descriu dupa model.
  Aooooleu, tanti ca si tu le zici bine: unii n’are fond, altii n’are forma…zii si tu, daca spui “să îmi descrie, la alegere” si acush vrei sa-mi imaginez, de unde sa stiu ce vrei si daca o putut omu’ dormi cu nevasta-sa sau cu a altuia. Oricum, cert este ca era vara cand a erupt pompei, nu stiu despre vulcan, dar e undeva pe net si asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading