"Urâtoooo!"

Una dintre cele mai penibile tradiţii în materie de jurnalism ale ţării noastre este aceea: adversarul are argumente puternice? Ia să-l descalific. Cum, cu contraargumente inteligente, bine gândite, cu o demonstraţie coerentă că el nu are dreptate? Prea obositor. Mai simplu e să îi fac un portret: e hâdă, ceacâră, başoaldă, balaoacheşă, balcâză, pocită, slută, şuie, boccie, scălâmbă, pogană, zgâmboaie. Şi pac, am închis-o. Dacă e hâdă, ceacâră, burtoasă, năsoasă, şoldoasă, slăninoasă, sigur nu are dreptate, vezi Doamne. Şi uite şi exemplul.

Da, la grădiniţă mergea. “Roxano, tu mi-ai luat prăjiturica?” “Uaaaaaaa, urâtooo!” Şi toată lumea râdea, “urâta” se jena iar Roxana rămânea cu prăjiturica, pentru că urâtele nu au dreptul la prăjiturele. Dar, dincolo de grădiniţă, nu mai e normal să gândeşti aşa.

Bun. Acum să vă întrebăm: aveţi doi chirurgi, unul frumos şi incompetent, altul hâd, ceacâr, zgâmboi, saşiu şi strâmb, dar brici în profesia lui. La care vă duceţi să vă operaţi mama?

Arătatul bine este o meserie. Da, dacă Gisele Bundchen îşi neglijează sprâncenele şi apare cu arbuşti de yucca la un eveniment, ai toate motivele să-i dai muie cu ejaculare în ochi deschişi. Pentru că e profesionistă în ale arătatului bine. Dacă Naomi Campbell face reclamă la bikini şi de sub chiloţel se iveşte frizura lui Michael Jackson de pe când cânta “I Want You Back”, da, ai dreptul să-i spui să şi-o mănânce. Că ele au această menire în viaţă: să arate bine.

Dar nici un politician, nici un medic, nici un avocat sau alte îndeletniciri care necesită INTELECT ŞI COMPETENŢĂ nu au obligaţia să fie frumoşi. Nu e treaba lor. Da, trebuie să fie curaţi şi decenţi, asta da. Dar nu frumoşi. Că dacă erau frumoşi, se făceau toţi Naomi Campbelli şi Gisele Bundcheni. Iar atacurile la look, de genul “piticul”, “chiorul”, “pelticul”, “saşiul”, merg cel mult la Bendeac în emisiune. Care, între noi fie vorba, e şi el urât, dar nici el nu are obligaţia să fie frumos, ci haios în poante.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. ostap bender says:

  Frumusetea pe care ne-a dat-o Domnul Hristos sa ne fie spre slava Sa.. EU mai cad si in mandrie, dar ma gandesc la frumusetea Sfintei Preanteleptei Fecioare ECATERINA si ma micsorez.. Evit oglinda.. Va iubesc in Domnul Hristos si fiti frumosi cu totii pt Hristos!!!!!!!!! :love: :love: :love:

 2. In momentul in care sotul ajunge langa ea, mireasa trebuie sa stea perfect nemiscata. Miscarea corpului ar putea fi interpretata ca excitatie sexuala de catre sotul optimist. Daca incearca sa o sarute pe buze, sotia trebuie sa intoarca usor capul, astfel incat sarutul sa fie pe obraz. Daca incearca sa ii sarute palmele, va trebui sa stranga pumnii. Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta. Aceste actiuni ii vor tempera dorinta de a o saruta in locuri interzise.

  Să mă pupi în cur, ostap.

 3. Das says:

  Corect si perfect de acord.

 4. Lotus says:

  Păi ai dreptate însă să ştii o chestie: cei care procedează în modul ăsta dau dovadă de foarte multă prostie în timp ce restul nu au nevoie de acest articol. Iar primii vor replica la el: urâto!

 5. Turambar says:

  Lorena Lupu e o urâtooo! Ostap Bender e un escrooocule! Mireasa e o virgina trista. Viata consta in miscari repetate ce prezinta o distributie spatio-temporala bine definita, insa aleatorie.

  :blink:

 6. ILUZIA says:

  da!si vreau sa adaug si proasta caterinca facuta prin schiminosirea numelui a la Badea,(care dealtfel imi place si chiar nu inteleg de ce se preteaza la astfel de “argumente”)PS-ma scuzati ca am zis ceva ce avea legatura cu postul, nu se mai repeta.

 7. ostap bender says:

  aștia îs de vină, iluzie, că or începot să răda de mine că am zis că frumusețea îi dar de la dumnezău. niște poligloți, că nici nu știu cum să le zic.

 8. iubiti crestini care ar trebui sa fie pozitia noastra fata de masoni?

 9. da’ ce-i aici, cirque du soleil sau dezbatere? ia va rog.

  ostap, rezista, rezista, vin sa te salvez.

 10. ostap bender says:

  da de ce ziceți de mihai beniuc ca-i urît și că n-are umor? mie mi se pare că are. ui:

  E slobod să mai cânt…?
  ….
  Ar trebui să-mi bag un sămădău
  Ca numărul duşmanilor să-mi ţină.
  Ai! ce-am să-i calc odată crunt în tină,
  Necruţător, fără păreri de rău.

  Puţin îmi pasă că mă blestemaţi
  Şi m-alungaţi cu pietre ca pe câne!
  Destinul meu a fost şi va rămâne
  Să-mi port revolta mândră sub Carpaţi.

  de Mihai Beniuc.

 11. E foare interesant articolul acesta da e putin cam complicat scris. E cam greu de inteles. unele fraze nu le-am inteles deloc. dar in mare e adevărat. Doamne ajuta-ne si ne apara!

 12. Nea says:

  Ei, Lorena, tu le ceri să se comporte ca la liceu dar ei n-au absolvit nici şcoala ajutătoare de jurnalism, cursul scurt, era scris pe tablă undeva pe la Kamikaze.

 13. Nea says:

  poziţia masonarului

 14. Nea says:

  Fă, soro, un arbore genealogic, că te pomeneşti că tachinez pe cineva pe aici şi mă aşteaptă apoi moftangiul de bărbac-su, maţe-fripte pe maidanul lui Bursuc să-i reperez onoarea de familist.

 15. Nea says:

  Bunăoară, tu cu cine nu domi în pat, Damo?

 16. Nea says:

  Taci, că s-a ruşinat Dama

 17. Dama cu pandalii says:

  voi vă urîţiţi toate cu timpul. la mine, frumuseţea are o constantă k în timp.

 18. ostap bender says:

  nu exista bautura ci doar prea putine femei urate.

 19. eu says:

  Bleah! Bullshit pentru naivi care au impresia ca dezbat chestii si de fapt dezbat sexul ingerilor. Mai bine ar fi ca prietenii cu grad si functie sa mearga sa-si faca treaba pentru care sunt platiti ca eu unul m-am saturat de mizeria in care ne zbatem cu totii. Celelalte cuvinte insirate sunt doar o dovada de mult timp liber cheltuit prost, chiar foarte prost.

 20. jumper4ever says:
 21. jumper4ever says:
 22. astia urati trupeste sunt urati si sufleteste, prin urmare sunt rai
  numa’ in anime-uri vezi personaje negative frumoase

 23. morbo says:

  pai atacurile la look asupra anumitor politicieni,de exemplu, sunt ca sa-i enervezi, ca sa le arati cat de mult ii dispretuiesti. atat de mult incat consideri ca nu merita nici macar sa fie atacati (doar) corect. la fel si cu insultele de tip rasist. poate nu esti rasist, dar fata de anumite persoane, ca sa stergi serios cu ele pe jos, folosesti si asa ceva. altii din grupul demografic respectiv n-ar trebui sa se simta jigniti 🙂

 24. Dr. G says:

  Bravo,l-ai facut praf si pe asta. Acum sa vedem care isi smulge parul din cap mai abitir dupa ce vor afla ce crezi despre ei. Fac pariu ca Plesu.

 25. Cosa Nostra says:

  În cazul de faţă medicul chirurg urât e şi prost şi viclean în acelaşi timp. Deci, nu se potriveşte.

  … Că dacă erau frumoşi, se făceau toţi Naomi Campbelli şi Gisele Bundcheni …
  Nu, cei frumoşi se fac Gisele Bundcheni doar dacă nu-i duce capu la mai mult.

  Naomi Campbell frumoasă ?! … Aşa cum are Kovesi intelect şi competenţă!

  Recunoaşte că te-ai achitat de vreo datorie la Nedormitu cu acest articol!

 26. dadatroll says:

  Am si eu o intrebare tu ceai mancat de tea apucat cu argumente si din astea. Adica, in Romania vreau sa zic. Tu nute uiti la televizor?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: