Vreau să regizez manele

Vă spuneam mai demult că toate manelele cretine au aceeaşi regie cretină, acelaşi editing cretin şi acelaşi aur, cu merţane şi cocalari. Am scris o postare întreagă despre asta şi despre presupusa facultate de regie de manele care face posibil ca absolut toate manelele să arate absolut la fel. Uite-o.

De aceea, vreau să fiu primul regizor de manele care sparge tiparele. Aveţi prieteni manelari? Le regizez eu videoclipurile. “Da, dar vrem un demo”, o să zică manelarii.

Ok, iată un demo cu o propunere regizorală pentru o manea. “Multe lacrimi cristaline” de Liviu Mititelu şi Costi Ioniţă. Uite demo-ul.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Isa says:

  deja de la al doilea vers ( vers, lol ) am pierdut numarul celor care-au varsat lacrimi.

 2. mesterul says:

  nu-i chiar asa de jale: bine ca n-au umplut-o de singe, bine ca n-au varsat lacrimile la mormintul ei

 3. Andersen says:

  extras din reclama unui produs pt barbati:” Desigur controlati intregul proces de crestere pentru ca odata ce ati atins marimea optima tratamentul TITANUM poate fi oprit. Nu recomandam sa incercati sa obtineti mai mult de 22cm. Conform sondajelor cele mai multe femei declara ca se simt confortabil cu dimensiunea aceasta. “

 4. Gregorie Casă says:

  Eu aș regiza un porn.

 5. Augustina Popovici says:

  Ce urat! Foarte urat pentru o fata si pe urma te mai minunezi de ce nu te mariti. Cine crezi ca o sa iti dea porcariile astea infecte si mizerabile la televizor?Poate televiziunea bulgara dar te-ai gandit ca aia nu inteleg o boaba? Pune si scrisu jos sa inteleaga si ei ceva sincer.

 6. Râșii, au măsura asemanătoare cu cea a câinelui.

  • Ostap Bender says:

   Jderul de copac sau jderul de pădure (Martes martes). Aceştia se deosebesc de jderul de piatră în primul rând datorită petei galbene de pe piept, care nu este bifurcată. Ei sunt mai uşori şi au o constituţie mult mai fragilă, au urechi mai rotunjite şi tălpile labelor sunt acoperite de păr des. Spre deosebire de jderul de piatră, jderul de copac se fereşte de aşezările omeneşti.

   Jde jderi se afla pe teritoriul tarii. Ii voie sa-i vanezi.

   • Jder cel mititel, fiul mezin al comisului, vesteste ca alaiul domnesc se apropie. Domnitorul se arata poporului cu inima deschisa ; politica voievodului se baza pe increderea ce i-o aratau acesti oameni.
    Fratii Jderi aveau cu totii pe obraz, sub coada pleopei stangi, acel semn oval, cat ai pune degetul cel mare, impodobit cu par de culoarea jivinei a carui porecla o purta comisul.

 7. Lorena Lupu says:

  Bă, io nu vă înţeleg şi nici măcar nu mai încerc. Când vă scriu ceva nobil şi înălţător, discutaţi despre pulă şi pizdă. Când vă dau pulă şi pizdă, voi discutaţi zoologie.

 8. Marghioala says:

  Ba, da’ stiti animalu’ ala care se baga’n cur?

 9. Marghioala says:

  Ai, deci cum sa nu ti’l bagi in cur?
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gerbil_eating.jpg

 10. MILF says:

  blasfemie! asta ironizeaza maneaua si restu vor sa-si bage porci in cur. care-i dusmanul natural al porcului? sa ne zica sizar, cel mai inteligent primat dintre oameni.

 11. Io am văzut ieri un purcel încălțat cu 4 cizmulițe de gumă roș, splendid.

 12. Lacrimile sunt mai cristaline pe măsură ce ştremeleagul este înstruţat cu swarovski.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: