Vreau să vă cer un sfat

Azi, făceam eu curat prin garsonieră când, bing, mesaj privat. O fată drăguță mă întreabă cine e un individ, Benigni plm, și dacă îl cunosc personal.

Eu îi răspund adevărul. Habar nu am cine e Benigni plm. Nu îl cunosc personal. E un individ care, la un moment dat, a făcut o obsesie pentru contentul meu online și a început să posteze obsesiv, pe un ton atât de iritant și misecuvenist, de zici că îmi cumpărase blogul la bursă, și pe mine pe piața de sclavi.

Produs al educației ăleia grețoase de misecuveniști unde, doar pe simplă deținere de organ genital masculin, dacă ți se cășună pe una, tot ce are ea e automat al tău.

Evident, l-am somat pe acest individ, întâi mai politicos, apoi cu morți de mamă, să își evalueze corect lungul nasului, și să stea la locul lui.

Evident, nimic n-a funcționat cu genul ăsta de prost.

Evident, de la un punct încolo i-am dat prostului block pe toată social media mea.

Și de atunci, periodic, cititoarele au început să-mi trimită print screens.

Idiotul profita de faptul că, dacă iei ban pe un page, vezi în continuare ce se postează, și cine comentează, dar nu poți interacționa. Și se apuca să hărțuiască oamenii cu mesaje dubioase. Probabil, taman în ideea că acestea vor ajunge la mine.

Azi, am dat un status în care rugam cititorii să ignore și să nu forwardeze, pentru că eu încerc activ să uit că există acest gunoi uman, nu să accept această toxicitate în experiența mea online.

Dar abia după ce am postat, am deschis cutia Pandorei, și mi-am dat seama că demențele pe care le scrie și le trimite sunt mult mai multe și mult mai agresive. Ce mi se trimitea până acum era vârful ghețarului.

În caz că nu s-a înțeles până acum, o repet. Individul ăla nu mă cunoaște. Nu m-a văzut față în față niciodată. Singurele lui conversații private cu mine au fost când l-am informat să înceteze bullyingul, că altfel, îl voi bloca. Nu i-am promis niciodată nimic, nu îi datorez nimic și nu are nici un fel de bază să îmi pretindă ceva. 

Tot ce aberează e proiecție interioară, frustrare de incel, prostie în formă deosebit de gravă și niște papuci materni peste bot nedați pe durata celor șapte ani de acasă.

Mbun.

Până acum, hotărârea mea era să mă concentrez exclusiv pe a mă însănătoși de astm și a continua proiectele care mă interesează.

Dar.

Ăsta în mod cert nu se va opri.

Nu doar că nu se va opri, dar faptul că am scris despre el se pare că l-a încurajat să pistoneze cititori cu forțe proaspăt reînnoite. Pentru că în mod evident refuză să ia la cunoștință că nu are dreptul la timpul și energia unei persoane care nu dorește să i le ofere.

Credeți că ar trebui să vă cer, vouă tuturor, print screens cu toate elucubrațiile acestui cretin și să îl dau în judecată pentru hărțuire?

Și să setez, o dată pentru totdeauna, un exemplu în România lui 2021, despre cum, dacă un om îți spune să ȚII DISTANȚA, ești obligat legal să respecți asta?

Despăgubirile morale le-aș dona parțial unui adăpost pentru femei hărțuite, și parțial, le-aș folosi pentru proiecte personale menite să descurajeze hărțuirea.

Ce credeți că ar trebui să fac?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. Alex says:

  Te-am citit si apreciat intotdeauna exact pt ca in felul tau unic ai contribuit la educarea maselor despre normalitate, respect, emancipare etc.
  Daca o faci, e inca o lectie pentru ceilalti. Cum a comentat deja cineva, e malaxor de nervi. Poate fi insa si sursa de reach/trafic/awareness/publicitate/business.
  Doar tu stii daca e “a good deal”.

 2. Aex says:

  Am ratat niste virgile 😊. Asa-i la Amsterdam.

 3. Ascos says:

  Dupa nume pare ciudat individul. Hartuire efectiva ce sa mai. Mi-a sarit in ochi articoul nu urmaresc nimic imi cer scuze daca par nou. In esenta daca ai sa continui sa-l ignori o sa oboseasca la un moment dat parerea mea. Ce sa zic sunt oameni si oameni pe lumea asta dar in esenta nu a facut ceva anume in afara de sa scrie desi am inteles ca ce scrie e de o mizerie absoluta. Nu caut de fel sa-mi dau cu parerea dar ai cerut asa ca scriu. Eu merg pe ideea ca viata nu se rezuma la un scris nu stiu unde desi nu sunt deloc de acord cu hartuirea de nici un fel posibil. Oricum omul evident isi arata frustrarile si din nu stiu ce motiv fix cu tine. Sunt barbat in jur la 39 de ani foarte umblat in lume si asta e parerea mea si trebuie luata ca o simpla parere nimic mai mult. Ignorat si atat restul presupune timp, nervi si bani iar viata inseamna mai mult putin. In final repet e un simplu scris. O zi cu zambete

 4. Valentin says:

  Ai grijă să nu fie chiar un “prieten” de al tău. Eu sunt pățit cu telefoane date în numele meu. Acum, altă chestie cu prostul de care ți-am mai povestit că tot mă sună. Să te duci la Crima organizată, ori DIICOT. O să trebuiască să faci și tu un pic de investigații, dar așa îi miști.

 5. Mircea Popescu says:

  Aș putea, de exemplu, sa sug pula. Dar are și pula mândria ei și nu se pogoară până la toți căcații bolnavi și proști care înjură femei pe net pentru că nu pot avea una în viața reală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: