Zece poziții din care ai orgasm repede

Ăsta e un titlu pe care l-am produs în glumă când exemplificam că pot scrie postări care vor face trafic uriaș încă din premisă. Iar lumea a reacționat cu oooo, dadada, vrem să avem orgasm repede.

Și atunci, ce să fac: o să le ofer un orgasm repede cititoarelor mele. De ce numai cititoarelor? Pentru că bărbații au oricum orgasm și îl au mult prea repede comparativ cu nevoile multor femei. Ei poate că ar avea nevoie de articolul: Cum să am orgasm încet.

A fost și ziua internațională a orgasmului, deci putem să spunem că suntem pe actualitate și pe sistem. Turbo.

1. Poți avea mai repede orgasm din poziția dezinhibării. 

Societatea tradițională se aștepta ca femeii să NU îi placă sexul. Să îl vadă exclusiv ca pe o corvoadă conjugală, destinată satisfacției bărbatului și producerii de urmași. Să fii bănuită că ești curvă era oprobriul social cel mai mare, iar femeile erau, și multe dintre ele încă sunt. educate să-și autocenzureze fiecare mic gest până la sânge, să nu pară curve, pentru că odată ce au părut curve, vine Scaraoțchi personal să le arunce în cazanul cu smoală sau ceva.

Genul acesta de educație creează un nivel de incertitudine și frustrare aproape patologic. Azi, știm destulă psihologie încât să ne dăm seama că nu e sănătos din nici un punct de vedere să cari după tine un asemenea bagaj destructiv, mai ales în condițiile unei mentalități ipocrite în care, dacă tu erai hărțuită și abuzată, tot tu erai de vină că “l-ai ispitit” pe om. Chiar dacă tu îţi vedeai liniştită de treaba ta.

Era evident că, atunci când pe de o parte societatea te desexualizează cu sila şi, pe de alta, te învinuieşte tot pe tine când eşti atacată şi agresată, sexul însemna orice pentru tine, numai plăcere nu.

Sexul devine plăcere abia din secunda în care te eliberezi mintal de precondiţionarea asta stupidă şi decizi că e dreptul tău să te bucuri de propriul corp, în termenii tăi. Iar cei care au o problemă cu asta se bagă unde nu le fierbe oala, de vreme ce corpul tău e responsabilitatea ta, nu patrimoniu RAAPPS. 

*

2. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia atracţiei autentice. 

Am avut recent o interacţiune retardată, care a dus la naşterea unui text: un gigel se oţăra la mine că dadada, nouă nu ne răspundeţi la mesaj privat, dar lui Brad Pitt i-aţi răspunde.

Sigur că i-aş răspunde. Brad Pitt îmi place, tu nu. Întrebări?

Am explicat în acel text că atitudinea asta, de a trage la răspundere femei care pur şi simplu nu-ţi datorează să te placă, pentru opţiunile lor, e total deplasată. E ca şi cum aş veni eu să ţip la tine de ce mergi în concediu în Italia în loc să stai la Bucureşti şi să citeşti zilnic lorenalupu.com. Exact: care morţii mă-sii e treaba mea ce rahat faci tu cu timpul şi banii tăi?

Valabil şi când gigei urâţi ca nişte cancere agasează cu reproşuri femei că preferă frumoşii.

Textul a avut o reacţie pe contul meu personal, care ilustrează perfect această mentalitate idioată. N-am putut răspunde, că am ban, dar dau embed aici:

Dacă daţi click şi ajungeţi pe Facebook, vedeţi comentariul unui agarici care sare să mă mustre că nu îi văd potenţialul şi mi se laudă lung cât e el de fabulos şi cum e idolul la femei.

Alexander Krauss: Salutare, Lorena. Ce înseamnă pentru tine “bărbat frumos” ? Sunt un exemplar de homo sapiens de sex masculin, gras peste măsură (1,85, 140 de kile) și relativ inestetic din punct de vedere vizual. Dar mă consider un OM frumos și fără să halucinez prea des am senzația că obțin un feedback pozitiv, favorabil ambelor părți, din partea exemplarelor feminine de homo sapiens cu care interacționez (majoritatea pe care le-am cunoscut o singură dată). Sigur că sunt un frustrat indolent, pofticios, leneș și căruia nu-i pasă atât de mult de aspectul fizic și sănătatea lui, dar în relațiile cu sexul opus am convingerea că atitudinea, comportamentul, personalitatea per ansamblu, cultura joacă un rol important. Și ajută mult. În altă ordine de idei, mi se pare doar mie că în postarea asta, prin “bărbați frumoși”, se înțelege “bărbați aspectuoși” / plăcuți dpdv estetic / anatomic corecți etc. ? Întreb pentru mine.

Remarcăm tonul de indignare absolută cu care agariciul “relativ inestetic vizual” îmi reproşează că în postarea în care îmi descriam preferinţele, precizam “bărbaţi aspectuoşi / plăcuţi dpdv estetic / anatomic corecţi” de parcă îi datoram lui raport pe subiect şi cum îmi scotea ochii că altele îl plac, fiind ele mai profunde de fel?

Te-a întrebat cineva ceva, băi, labă tristă în batistă? Da, mă refeream exact la bărbaţi aspectuoşi / plăcuţi dpdv estetic / anatomic corecţi şi guess what, matahală: preferinţele mele nu sunt o zonă flexibilă la negocieri, atitudini şi băşini.

Cu cât o femeie încetează să se mai lase ruşinată şi subminată de genul ăsta de presiuni inepte şi îşi asumă onest preferinţele – fie că sunt legate de frumuseţe fizică, în cazul meu, de mâini mari şi puternice, în cazul tău, de habar n-am ce alt aspect, în cazul lui X şi tot aşa, cu atât devine capabilă să resimtă şi plăcere sexuală.

Dar majoritatea au fost educate să dea perpetuu umil socoteală şi să-şi ceară mereu scuze pentru propriile lor preferinţe, să caute diverse pretexte pentru care nu le place X sau Y, când singurul răspuns ar trebui să fie: “NU SUNT ATRASĂ.”

Acelaşi gras care îşi face reclamă de unul singur pe peretele meu, din motive de deces de lăudători, ştie să refuze fără să clipească dacă se dă la el una la care cocoşelul lui nu palpită. Şi lumea îl aprobă: “Păi, ce să facă dacă nu o place”.

Bun. E dreptul tău să îţi placă nişte lucruri şi să nu îţi placă altele, şi pe măsură ce îţi asumi CE ÎŢI PLACE, şi renunţi la orice scuze în direcţia asta, o să începi să resimţi din ce în ce mai multă plăcere sexuală.

Cu cât vei continua să te laşi presată de genul ăsta de indivizi neatrăgători în interacţiuni lipsite de emoţie şi magnetism, cu atât libidoul tău se usucă şi cade.

*

3. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia cunoaşterii de sine. 

Încă bântuie mitul bărbatului ca iniţiator sexual, care ia virginica neştiutoare şi o duce pe culmile plăcerii, şi cred că e cel mai perfid mit cu putinţă.

Pe de o parte, pentru că mulţi bărbaţi habar nu au că senzualitatea femeii e diferită de a lor şi că ai nevoie de mai multă stimulare fizică pentru acelaşi nivel de excitaţie.

Apoi, mulţi bărbaţi habar nu au că fiecare femeie e diferită şi are puncte erogene diferite. Mulţi aplică una şi aceeaşi reţetă la toate gagicile, şi pentru că tu, ca o fată bună, mimezi plăcerea, nici nu vor afla vreodată că sexul nu se eliberează pe bază de reţetă compensată.

Şi nu o zic ca acuză, că vina nu e doar a lor. Foarte multe femei sunt comunicatori teribil de necooperanţi în pat. Nu ştiu să-şi exprime nevoile şi preferinţele.

Şi ce e mai trist: multe nu-şi cunosc nevoile şi preferinţele. Că e treaba lui Gigel să le “înceapă” (verbul ăsta odios, care îmi scoate peri albi.)

Adeseori, descoperirea punctelor tale erogene personale şi a lucrurilor care te fac PE TINE, nu pe Maria de la 3, să ţipi spastic de plăcere, e un traseu care se străbate de unul singur.

Că altfel vine grasul de la punctul de mai sus şi îţi explică la fel de arogant cum ar trebui să ai orgasm, şi îţi şi face proces de intenţie că n-ai avut.

Că altele au.

4. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia refuzului compromisurilor.

Nu mai mima orgasme pe care nu le simţi. Nu mai trage de relaţii în care nu există plăcere fizică reală, doar să te poţi lăuda pe Facebook că eşti “in a relationship”. Unii oameni nu sunt compatibili sexual cu tine şi e perfect în regulă. Nu te lăsa convinsă că îţi lipseşte ţie ceva, sau că problema e doar la tine.

Dacă nu te simţi bine, comunică. Dacă omul nu te atrage real, comunică. Dacă vrei altceva, sau altcumva, comunică. Fight for your right to party, cum frumos spuneau The Beastie Boys.

5. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia siguranţei. 

Şi aici mă refer la acele relaţii în care ea tot speră că va fi mai mult, iar el doar vine, foote şi pleacă. Şi ei începe să-i displacă din ce în ce mai mult sexul, pentru că nu vine cu acele strings la care spera ea.

Dacă e să apară acele strings, apar de la sine, pe la primele interacţiuni, şi apar chiar înainte să treceţi la trebuşoara ruşinoasă.

Dacă unul vânează doar sex sportiv, iar tu vrei hepilieverafter, nu te amăgi că sexul va fi liantul cu care îl aduci pe calea cea bună. I-ai dat deja ce vâna, el e bine.

Dacă eşti genul de om care are nevoie de siguranţă emoţională, cere exact asta. Şi nu te lăsa presată, subminată, păcălită să accepţi nişte termeni care nu-ţi convin.

Încă o dată: nu eşti parte din patrimoniul RAAPPS.

6. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia siguranţei 2. 

Şi aici, te-ai prins, mă refer la protecţie, prezervative, anticoncepţionale şi aşa mai departe. Nimic nu e mai îngrozitor şi mai lipsit de magie decât sexul făcut cu frica în sân, că aoleu, dacă prostul ejaculează înăuntru.

Un bărbat needucat din punct de vedere al contracepţiei şi al bolilor cu transmitere sexuală e un bărbat care nerită să moară de labă. Nici nu mai simt nevoia să argumentez mai mult.

7. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia iniţiatorului. 

Mulţi bărbaţi se plâng că femeile nu iniţiază niciodată, sau foarte rar, sex în relaţie.

De ce?

Dacă nu iniţiezi pentru că nu eşti atrasă, clar eşti în relaţia greşită.

Dar dacă eşti atrasă, condu tu ostilităţile.

E o anume ferocitate şi libertate în ipostaza de iniţiator, un plus de feromoni şi de tensiune erotică, dar nu ai cum să afli asta dacă nu faci decât să zaci acolo şi să aştepţi să se prindă ăla că tu te-ai foote.

8. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia exploratorului. 

Sunt femei care refuză indignate orice propunere nouă  din partea partenerului, apoi tot ele: E aşaaa o rutinăăă în relaţia noastrăăăă.

Poate că nu orice idee sau ipostază nouă vor duce automat la un orgasm cu răcnete, dar niciodată nu ştii ce senzaţii noi poţi descoperi pe parcurs, şi ce faţete ale sexualităţii zac în tine.

Că există riscul unei experienţe nasoale?

Sigur.

Dar a descoperi ce îţi e neplăcut e la fel de important şi definitoriu pentru tine ca a descoperi ce îţi e plăcut.

9. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia abandonului. 

Şi aici mă refer la oamenii cerebrali, care simt nevoia să analizeze mintal procesul în timp ce îl parcurg.

Cum ar arăta un fotbalist care, în timp ce joacă, are şi lavalieră şi comentează: “Aici centrez, ocazie excelentă de gol, pasez lui Titi, Titi dă la poartă şi… portarul advers parează cu pieptul. Ah, ce ocazie ratată!”

Poate un partener să-ţi facă 20 de minute de cunilingus fabulos dacă tu în timpul ăla ai monolog interior paralel şi te întrebi dacă te cere de nevastă sau nu.

Când faci sex, fă sex. Fă-o cu participare 100%. Dacă nu poţi şi omul nu îţi inspiră asta, poate că, din nou, eşti în relaţia nepotrivită.

10. Poţi avea mai repede orgasm din poziţia acceptării de sine. 

“Dar dacă mă crede grasă?” “Dacă nu-i plac ţâţele mele?” “Dacă îmi vede vergeturile?” “Dacă…”

Dacă, dacă şi dacă, nu era acolo atunci cu tine. Dacă e acolo, corespunzi.

Mereu mă şochează câte femei absolut superbe au o listă interminabilă de pitici pe creier legată de cum arată şi ce defecte imaginare au.

Măcar din acest punct de vedere, învăţaţi de la grasul care mă certa că îmi plac frumoşii. Bine, nu să ţipaţi la străini de ce nu sunt atraşi de colecţii de osânză, ci să înţelegeţi că frumuseţea şi dezirabilitatea e în ochiul privitorului şi că dacă ăla se uită adorator la voi, probabil că are motive s-o facă, drept care, sunteţi perfecte aşa cum sunteţi.

Şi până la urmă, poate că ăla e atras EXACT de ceea ce crezi tu că e un defect. Iubeşte-te exact cum eşti, iar dacă te mai iubesc şi alţii, cu atât mai bine.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram. Sau, mai nou, devino parte a comunității mele pe Reddit.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. Morbo says:

  Uof, se considera om frumos… Ce periculoasa e chestia asta. Asa apar cei care proclama în stânga și dreapta, sau doar lor înșiși, cât de “nice guy” sunt ei. Eu mi-am dat seama ca fix în momentul în care am o părere prea buna despre mine o iau la vale. Și de fapt e mult mai puțin frustrant și mai relaxant sa nu te consideri o persoana atât de buna. Ca atunci când îți vin gânduri dintr-astea sa strigi bull shit și sa revii cu picioarele pe pământ. Sa îți dai seama ca ești nice sau nu de la fiecare lucru pe care îl faci la urmatorul, nu exista ca ești nice, om frumos, în general.

 2. Mada says:

  Fain articolul si suprinzator. Suprinzator prin faptul ca dai click, asteptandu-te la acelasi plagiat rasuflat al pozitiilor, pe care le-ai regasit deja in toate textele umanitatii, de la kama-sutra incoace si descoperi… altceva 🙂

  Imi permit o singura remarca. “Pozitiile” enumerate se pot aplica foarte bine si la barbati! Inclusiv punctele cu abandonul, acceptarea de sine etc. Masculii disimuleaza si ingroapa mai bine aceste lucruri sub o masca confundata des cu siguranta, marlania sau narcisismul, dar trec de multe ori prin aceleasi procese interne de gandire.

  Suntem mai asemanatori decat ne imaginam, camuflati in spatele preconceptiilor. De asemeena, este adevarat ca barbatii ejaculeaza mai tot timpul (cu toate ca exista si situatii in viata barbatilor cand se intampla sa fie foarte dificil sa termini, dar, da, astea sunt cazuri mai degraba exceptionale).

  Asta insa nu inseamna insa ca intensitatea placerii pentru un barbat este identica de fiecare data cand termini si aici e singurul punct din articol cu care nu sunt de acord.

  O sa folosesc un limbaj simplu, vulgar, pentru a descrie mai bine astfel de situatii: Sunt partide de sex cu anumite femei dupa care iti pare rau ca n-ai facut linistit acasa o laba! (atat de neplacuta poate fi experienta si pentru un barbat). Si invers, sunt partide de sex cu alte femei unde intensitatea senzatiilor depaseste orice imaginatie.

  In multe cazuri, vinovat pentru esecul unei partide de sex nu este decat creierul nostru si o foarte nefericita nepotrivire de oameni.

  Intr-adevar, sexul cu o femeie pe care o placi, care te place si careia ii place sa se futa nu va putea fi inlocuit de nici o “tehnica”.

 3. Vlad says:

  Mada: inteleg ca suntem fiecare diferiti si blablablabla, momente diferite din viata unui barbat si blablabla dar sa fim seriosi, cand e vorba de orgasm barbatii sunt niste creaturi simple, nu cred ca vreun pustan de 14 ani are vreo problema sa obtina un orgasm in mai putin de 2 minute.

  Acuma, imagineaza-ti pustanul ala de 14 ani care-si produce un orgasm la baie, gandindu-se la profa lui de fizica de 50 de ani in timp ce ma-sa bate la usa si spune-mi sincer de care din alea 10 sfaturi crezi ca are nevoie :))))

 4. Mada says:

  Amuzanta situatie… imi aduce aminte de povestea unei prietene care a descoperit masturbarea, tot la baie, folosind jetul de la dus. Daca ea ar putea avea nevoie de cele 10 sfaturi, posibil si pustanul sa fi avut.

  Sincer mi-as dori ca barbatii sa fie niste creaturi simple. Am aveam mai putine deviatii sexuale si mai putini barbati inchisi la psihiatrie pentru ca singurul mod in care pot obtine orgasm e sa sugrume o femeie. Sau criminali gen dementul care a omorat-o pe Alexandra.

  Treaba cu barbatii sunt niste creaturi simple este in opinia mea un alt cliseu asemanator cu cliseul “femeile e cu mintea numai la copii si shopping” si arata prapastia de neintelegere care exista intre sexe.

  Din pacate barbatii sunt educati sa nu discute aspecte din viata lor intima si in nici un caz sa nu spuna ca in timp ce femeile se gandesc la sani si vergeturi ei se gandesc, mai ales cand au 14 ani si fac laba in baie, la forma organului sexual, la marimea lui, la cat dureaza pana ejaculeaza si la multe alte bazaconii. Am avut un prieten care era ingrozit ca o are stramba prin liceu si era atat de marcat de chestia asta incat s-a despartit de iubita pentru ca lucrurile evoluau spre sex.

  Unii nu depasesc problemele astea nici mai tarziu si ajung sa semene teribil de mult cu o femeie ingrozita ca are sanii lasati.

  Daca in cazul femeilor astfel de probleme genereaza imposibilitatea de a avea orgasm, in cazul barbatilor e si mai grav ca ei nici macar nu pot simula cand nu li se scoala 😀

  Deci pustiulica ala iti garantez ca are mare nevoie, macar de sfatul numarul 10 altfel risca sa ajunga violator, impotent sau pasionat de BDSM hardcore cu sufocare si arderi de cadavre dupa.

 5. Mada says:

  PS. Ar trebui sa te bucuri ca ai scris ceva universal, nu ceva aplicabil doar la unul din sexe… creste valoarea textului, nu o scade…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: