Amenda lui Buhnici, explicată pe înţelesul lui gigel pă net

Image by Hermann Richter / Pixabay

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis să-l amendeze pe savantul celulitist de renume mondial George Buhnici cu 20.000 de lei.

Pentru că, subit, secţiunile de comentarii au fost invadate de gigei care îl plâng cu lacrimi de crocodil pe eroul lor căzut pe altarul c*rului de vădană, şi nu mai pot cu imbecilităţile şi răstălmăcirile tuturor bovinelor cornute scăpate pe pajiştea online-ului, hai să demontăm cele mai aberante şi penibile mugete pe care le-am citit online.

 1. Nu mai am voie să nu-mi placă grasele, smiorc, smiorc.

Ba da, Gigel. Ai voie să-ţi placă Miss Indonezia, ca şi până acum. E adevărat, Miss Indonezia nu ar irosi nici 5 minute pe tine, dar asta e beside the point.

Ce nu ai voie e să hărţuieşti persoane care nu îţi datorează nimic, pe criterii de vârstă, greutate, etc. etc. etc. Nu e treaba ta cum arată ele şi e invaziv şi stupid să le spui cum să arate, cât timp nu mănâncă pe banii tăi, ci pe ai lor.

2. Dar pe grase de ce nu le amendează nimeni că sunt grase?

Pentru că a fi gras nu e ilegal. Discriminarea însă este.

Partea cea mai ironică e când gigelul care vituperează împotriva graselor arată el însuşi cât un proiect imobiliar recent dezvoltat de blocuri gemene. Coae, arăţi ca Brad Pitt tânăr şi cizelat în Troia sau ca Gerard Butler în 300? Arăţi ca Antonio Banderas în Desperado sau ca Leonardo diCaprio în Titanic? Dacă nu, taci în morţii mă-tii şi apucă s-o promovezi intens pe aia cu “Nu aspectul fizic contează!”, în timp ce te rogi la ăl de sus să te miluiască şi pe tine cineva.

3. Dar mie mi-e scârbă să mă uit la grase pe plajă.

Atunci, get a job, or several, şi cumpără-ţi plaja ta privată, unde tu decizi cine intră şi cine nu, şi setezi ce criterii vrea muşchiul tău.

Pe plaja publică, unde toţi plătitorii de concediu au dreptul să fie acolo pe banii lor, ce preferi tu să vezi e absolut irelevant.

Nu-ţi place să te uiţi la grase?

Uită-te la pescăruşii din zare.

4. Păi dar medicii şi nutriţioniştii de ce le dau sfaturi şi eu nu pot?

Pentru că ei au această competenţă, dobândită prin ani de şcoală, iar pe tine nu te califică nimic, doar nevoia de a ţi se scula p, ceea ce, din nou, nu e problema noastră a tuturor, ci problema ta personală, rezolvabilă pe p**hub, redtube, xhamster, xvideos, livejasmin, myfreecams, unde SCOŢI TOKENAŞUL din buzunar să vezi ce vrei tu.

Şi pentru că, dacă femeia vrea sfaturi, e decizia ei de la cine le cere. Dacă nu ţi-a cerut nici un sfat, dar te bagi tu ca musca în c*rul calului, te numeşti băgător în seamă aiurea şi meriţi uşuit cu pliciul ca o muscă supărătoare.

5. Dar e vorba de sănătate.

Hai sictir cu ipocrizia. Te doare în vârful drapelului de sănătatea lor. Altfel, ci cele foarte slabe au propriul lor set de probleme de sănătate şi nu am văzut nici un gigel dându-le lecţioare libidinoase şi necerute pe temă, cât timp arată fenomenal în bikini.

Şi chiar dacă, printr-un miracol, ai fi singurul labă-tristă de pe net preocupat obiectiv de sănătatea respectivei: în continuare sănătatea ei o priveşte pe ea, nu pe tine.

Şi îi poate consulta pe medicii şi nutriţioniştii de la punctul precedent, nu are nevoie de gigel părerist de pe net pentru asta.

6. Dar să mai ascundă din slănini dacă e grasă, e exhibiţionism!!!

Exhibiţionism e când îmi trimiţi dic pic nesolicitat, eu nici măcar nu ştiu cine rahat eşti şi nu mă interesezi nici cât prognoza meteorologică pe iunie 1984.

Cât timp dresscode-ul pe plajă e “costume de baie”, e valabil pentru toţi, nu pentru cine vrei tu. Sau dacă vrei să fie pentru cine vrei tu, cumpără-ţi plaja ta privată şi invită acolo pe cine crezi de cuviinţă.

Şi bonus point, cea mai sinistră aberaţie pe care am citit-o ieri:

7. Să-i plătească amenda lui Buhnici slabele, că pentru ele a luat-o.

Nu, gigel. Slabele nu câştigă absolut nimic din faptul că Buhnici îşi dă cu părerea despre corpurile altor femei. Şi nu pentru ele a luat-o, ci pentru că a confundat plaja publică cu bordelul lui privat. Ele nu au nici un interes, nici o miză, nici un beneficiu, şi nu e “pentru ele”. Dacă îi oferi uneia o cutie de bomboane, e pentru ea. Dacă aberezi despre c*rul ei, e pentru penisul tău.

Nemaivorbind că, mâine, slaba poate rămâne gravidă şi nimic nu garantează că, după naştere, o să mai fie vreodată slabă.

Pentru alte întrebări, aveţi secţiunea de comentarii.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. mujina says:

  Ilustrație în plus la punctul despre cum NU e vorba de o grijă părintească reală pentru sănătatea bietelor grase: ghici ce mai face foarte rău la sănătate? Consumul abuziv de alcool și privarea de somn, mai ales la ore de noapte. Interesant că nu-i plin în cluburi de oameni care să le ia deoparte pe puștancele barely legal cu corp de zeițe și să le spună „fata mea, ascultă la mine că am văzut multe, nu mai rade shoturi la 3 dimineața, că face rău la ficat, mumă, și o să te resimți după 30 de ani. Nu te critic, îmi pasă doar de sănătatea ta.”

 2. Doru Florin says:

  Trist e ca amenda asta ii deschide calea către o cariera politica. Nu cred ca o sa îl tenteze dar îl vad curtat de o formațiune un purtător de cuvânt care sa tine și fulgere u soția lui mignon-minora ca un bonus pater familia impotriva bunului simt, familiilor altfel decât perfecte și altor lucruri pe care nu le suporta..

 3. Adi says:

  M-am spart de ras (ca sa zic asa), ai un stil balistic direct in capul cititorului, putin cam la limita, dar merge. 🙂

  Take care…

 4. Ristea says:

  Dar v-a dat-o buhnici de ați rămas cu vergeturi și pe limbă :))

  • Lorena Lupu says:

   Deocamdată şi-a dat-o singur, că el marchează banul.
   Când gigel îmi plăteşte masa, o să mă intereseze ce crede despre curul meu. Cât mi-o plătesc singură, eu decid ce cur am şi bag pula în părerea lui gigel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: