Ask Lorena

lorena lupu: bă, râd de leşin
lorena lupu: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/l-am-sfatuit-sa-incerce-sa-se-impace-cu-ea-356151.html
lorena lupu: comentariile sunt geniale
lorena lupu: de ce n-avem noi aşa comentaci?
Skinofthedick .: dar de ce?
Skinofthedick .: de ce i-ai cere sfaturi
Skinofthedick .: adrianei bahmuteanu
lorena lupu: te-ai pişa pe tine de râs de câte ori deschizi blogul, citind aşa ceva
lorena lupu: de ce? don’t ask me, eu nu fac asta
lorena lupu: cel mult i-aş cere sfaturi la trolaj
lorena lupu: gen: “dragă adriana, mă numesc nicoleta şi sunt o fată romantică
lorena lupu: cred în iubirea adevărată
lorena lupu: acum 3 luni l-am cunoscut pe costel, care e foarte frumos, m-a plimbat de mână romantic prin parc, m-a sărutat delicat, apoi mi-a cerut 3 milioane de lei împrumut, promiţând că mi-i dă data viitoare”
lorena lupu: “data viitoare când ne-am reîntâlnit, a venit foarte trist, a zis că n-are banii, dar să-i dau 5 milioane, că o operează urgent pe mătuşă-sa”
lorena lupu: blablabla
lorena lupu: au trecut 5 luni, eu am vândut toată casa, dar el cumva a devenit mai rece cu mine. crezi că nu mă iubeşte?
Skinofthedick .: =))
Skinofthedick .: la trolaj merge
Skinofthedick .: de moarte
lorena lupu: sau sunt eu paranoică? aştept cu nerăbdare răspunsul tău. nicoleta
lorena lupu: ps. eu sunt rac, costel e scorpion, cică suntem zodii compatibile. crezi că e un semn încurajator?”
Skinofthedick .: =)))
lorena lupu: la trolaj, clar
lorena lupu: să vezi toţi idioţii de jos comentând
Skinofthedick .: vreau o rubrica
Skinofthedick .: ask gigi becali
lorena lupu: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Skinofthedick .: “domnule becali, am o mioara de vreo 4 luni….
Skinofthedick .: etc
Skinofthedick .: :)))))
lorena lupu: pot posta dialogul ăsta pe blog? înfiinţez eu rubrica Ask Lorena.

 

Dueci, duminica, atunci când lenea mă fute cel mai năpraznic, e zi de Ask Lorena. Întrebaţi ce vreţi voi, în decursul săptămânii, pe mailul afişat în sidebar.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. goodman says:

    @Ask Lorena

    vreau sa intretin relatii intime (sa ma fut!) cu o fata, si ea nu vrea. cum sa procedez?
    multumesc anticipat pentru sfaturi.

  2. Lorena Lupu says:

    Dragă Goodman,

    Tulburările adolescenţei pot genera o serie de simptome specifice, cum ar fi mistificarea sexului şi concentrarea integrală a proiecţiilor mintale asupra acţiunilor de această natură. Este în regulă. Pentru început, încearcă următoarele: redu timpul petrecut vizionând filme porno şi ieşi la aer liber, apucă-te de un sport sau înscrie-te într-un club, fă cunoştinţă cu oameni noi. Socializarea îţi va mări încrederea în forţele proprii şi astfel vei putea avea relaţii sănătoase, armonioase, cu reprezentantele sexului opus.

    Cu prietenie,

    Ask Lorena.

    • goodman says:

      “Cu prietenie, Ask Lorena”…. 😐 …”Cu prietenie, Ask Lorena”…. 🙄 … “Cu prietenie, Ask Lorena”… ❓ …”Cu prietenie, Ask Lorena”…. ❗ …”Cu prietenie, Ask Lorena”… 💡 :

      @Ask Lorena
      de control (daca esti tu sau unu dintre poponarii cu acces in treburile interne ale blogului): cum se dau limbi in mod corect, in sensul acelor de ceasornic sau invers, sus-jos-stanga-dreapta* (ortodox) sau sus-jos-dreapta-stanga* (catolic).

      *cum privesti pasarica in fata

  3. @ Ask Lorena
    cum ajung dirijor la o orchestra de genu?

    • Lorena Lupu says:

      Dragă Skinofthedick,

      Remarc că ai nişte porniri ieşite din comun. Un sondaj de opinie britanic a dezvăluit că 87% dintre masculii albi heterosexuali visează să fie dirijori la o orchestră de aspiratoare (eventual înghiţitoare), nu de suflătoare. Noi credem că expresia “blow job” v-a indus pe restul de 13% în eroare. Sperăm că, odată ce treceţi la practică, lucrurile se vor lămuri de la sine.

      Cu prietenie,

      Ask Lorena.

  4. Augustina Popovici says:

    Am marfuri (cont 371) în valoare de 9786 de lei de care vreau sa scap, daca ma intelegi ce vreau sa spun. Ma gandeam sa scap de o parte 2382 lei prin valoarea la pret de inregistrare a marfurilor livrate societatilor din grup sincer, alte societati legate prin participatii, unitate sau subunitati (451, 452, 481, 482 ),iar de restul de 7404 prin valoarea la pret de inregistrare a marfurilor achizitionate(401, 408, 446,542)
    Oare cum crezi ca e mai bine sa procedez sincer?

  5. Lotus says:

    @Ask Lorena

    Dragă Lorena. Am o problemă mai delicată. O să încerc totuşi să-mi fac curaj dar sper să nu râzi de mine.

    Problema mea este legată de erecţie. Ea se manifestă concret prin aceea că, şi după ce ejaculez, erecţia se menţine fermă şi verticală, orizontală sau oblică, după caz. Degeaba încerc să mă gândesc la altceva, că erecţia nu urmează cursul gândurilor mele şi nu dispare.

    Până acum am încercat să mă gândesc la: cursul valutar, programul tv de la ora respectivă, ce să scriu pe blog, cine sunt eu, de unde vin şi încotro mă îndrept, rezolvarea ecuaţiilor cu două necunoscute, reprezentarea geometrică a curbelor pe axa OXY, centrul de greutate G al unui cilindru, viteza de emisie şi absorbţie a fluidelor într-un spaţiu umed, ciclul morţilor şi al naşterilor, efectele nocive ale diverselor medicamente, calculul ariei suprafeţelor neregulate, nu neapărat în această ordine. Fără efect.

    Această problemă duce uneori la situaţii complicate şi jenante, pentru că iubita mea, nerealizând totdeauna că am terminat, se chinuie să mă aducă la orgasm, ceea ce pe ea o duce uneori la o stare de epuizare fizică iar pe mine mă face să mă simt penibil. Vlăguită, ea începe să mă acuze că sunt insensibil şi nesimţit şi deci nu sunt suficient de bun pentru ea.

    Cum toate metodele încercate de mine au eşuat, nu pot decât să sper că, odată cu trecerea timpului, lucrurile vor reintra pe făgaşul şi la mărimea lor normală. Până atunci, totuşi, ce îmi recomanzi?

    Cu simpatie, L

    • dam167 says:

      Datorită rafinamentului de care dai dovadă îmi permit să-ți ofer câteva răspunsuri la unele dintre problemele reclamate de tine. Nu cred că în urma sfaturilor mele lucrurile se vor dezvolta la mărimea normală, dar încercarea moarte n-are.

      Pentru început, discuțiile despre disfuncțiile erectile au loc între cei 4 pereți ai unui cabinet. Chiar dacă nu sunt doctor, tind să cred că problema pe care o reclami tu nu ține de acțiunea de a gândi, motivul fiind lipsa de reacție a acestei bestii numită erecție, la tentativele de a gândi.

      Dacă problema cu fluxul sangvin rămâne încă în picioare îți propun să mai corectăm din problemele matematice, fizice și/sau chimice:
      – “reprezentarea geometrică a curbelor pe axa OXY” – OXY este un sistem de axe plan. De obicei funcțiile se reprezintă într-un sistem de axe; strict geometric, curbele se trasează.
      – “viteza de emisie şi absorbţie a fluidelor într-un spaţiu umed” – asta sună ciudat. Mai ales spațiul umed.

      În concluzie tind să cred că erecția reclamată are o minte ascuțită deoarece refuză să reacționeze la cioturi științifice de nivelul gimnaziului. Până la un răspuns mai bun din partea gazdei sper că sfaturile mele ți-au fost de folos.

      Cu nemărginită iritare provocată de băgătorii de seamă,
      dam167

      • Lotus says:

        Dragă dam167.

        Am citit cu atenţie comentariul tău.

        Erecţia nu a dispărut.

        În ce priveşte natura gândurilor mele, am încercat odată să mă gândesc la subiecte mai avansate, ca: modelarea noţiunilor abstracte, limbi străine, explorarea necunoscutului, fizică cuantică, contracţii şi resorbţii, explozii big-bang, găuri negre, efemeritatea celor 5 secunde de fericire, însă efectul a fost opus celui scontat: erecţia a devenit dureros de puternică.

        În ce priveşte iritaţiile, te sfătuiesc să eviţi cu orice preţ pudra de talk. Din motive medicale.

        Cu o şi mai mare stimă, L.

    • goodman says:

      stiu io stiu io stiu io: exista un remediu naturist pe baza de planta latina “diabolus mulieres – lotus mater”. de piatra sa fie pula, ca-n carpa de sters ochelarii o preface.

      • lezbianu obosit says:

        nu’i bun clipu’. l’am studiat din curiozitate pur stiintifica si m’a lovit priapismu’ cel vrajmas. nu vreau sa ma gandesc ce’o sa pateasca bietu’ Lotus daca face greseala pe care am comis’o eu. e posibil ca erectia domniei sale sa cresca, iar putinul sange care mai racorea sistemu’ sa coboare si el sa ia parte la erectie. sper sa nu pateasca ceva Lotus si sa fim nevoiti sa jucam la pomana. daca pateste ceva, sangele lui va fi pe mainile tale. sangele din erectie.

        • Lotus says:

          Deci să înţeleg că tu eşti o persoană inteligentă ?… 🙂

        • Lotus says:

          sau mă rog, oxigenată* 🙂

        • lezbianu obosit says:

          sa intelegi? tu?
          vorba “deci” e in plus. nu esti serios. nu exista pluralu’ de la big beng.
          acilisea nu suntem persoane, suntem personaje. citeste si tu niste almanahe, ca poate reusesti, cu timpu’, sa te exprimi cumva mai de doamne ajuta, sa poa’ si contemporanii sa te intelege. cum, ba, sa pui si dupe virgula? “in ce priveste” pare ca ar fi trebuit sa fie “in ceea ce priveste”. dezgustator. po’ sa continui multa vreme, da’ n’ar folosi nimanui la nimic. deci, lasa’ma. io stiu romaneste, tu nu.
          howgh

  6. goodman says:

    lezbu,

    ai fost la Gifts Show ?

    • goodman says:

      ma bate gandu la

    • goodman says:

      ce parere-ti introduci ?

    • lezbianu obosit says:

      nu. ti’am zis ca nu ma duc, ca ma ia splinu’. acu’ doi ani am plans la un targ d’asta. anu trecut nu am fost si nu cre’ ca ma mai duc. e jale. io’s delicat. parca si mihai a fost la targu’ ala, dupa o absenta de fro’ 2-3 ani. parca acu’ fro’ 3 ani m’a rugat pe mine sa’i “spionez” delicat pe aia de la rubin, pe problema aia sensibila a exclusivitatii distributiei de rowmark.

      tu ai fost?

      • lezbianu obosit says:

        raspuns: nu. te sun io si te lamuresc. am unu pe care se pune prafu’. bagi pula’n el. singura treaba ca lumea ie mimaki. e fro’ 50.000.

  7. Mahatma Ghandi says:

    Nirvana? Am nimerit bine?

    • Hitler Adolf says:

      Pucioaso!

    • da, e nirvana. pentru frecangii care ieste iei tristi. daca reusesc io sa traduc iegzact. da’ tu, cu trebi p’aici? bre mahatmule, oare nu ie sub demnitatea lu’ matale sa o arzi dubios pe aici, nu din cauza gazdei (Lorena e o doamna adevarata; o cred, o afirm, o sustin si o si semnez), ci din cauza lu’ uamenii de o calitate/cultura/moralitate destul de indoielnica sau chiar destul de josnica cu care te’ai putea intalni? exempli gratia, io, goodman, lotus, gheara, licuriciu’…. zau asa, think la treaba asiasta. btw, fereste’te de omu’ cel span precum si de omu’ cel bogdan. multe neplaceri nefiresc de dubios/suspecte poa’ sa izvorasca d’aici. biuer! da’ sa stii ca ma simt onorat. sa’ti traiasca fericirea!

  8. @Lorena

    iarta’ma, te rog. iti amintesc de un aspect neplacut. cred ca 3 sa te pregatesti de meciul regulat, sau altfel spus, traditionalo’saptamanal cu muistu’ de mantzy (regret ca nu ii pot scrie numele/nicneimu’ cu minuscule mai mici de atat). io am fost cuminte, nu am irosit pulili aiurea, le am stocate acilisea, in spatele casii. daca, doamne fereste, nu ai destule, ti le donez pe ali mele (ie fro’ cinspe’ gramezi cat un stat de om), pentru ca sa le poti remite (dimpreuna cu ale tale, ăfcors) lu’ mr. mantzy. mantzyshoare te iubim, ori invingem, ori murim. daca invingem, mori tu. innecat cu puli. care mai de care mai belita si mai sturlubatica. ce, am citat fara sa vreau? scuze, bai creanga! ce vina am io daca am simtit la fel ca matale? deci (vorba lu’ lotus) da! este vorba de ura! sa moara mantzy! in perfuzii, intr’un spital din romania! dupe doosute (licentza poietica) de ani de trauma/suferinta.

  9. oac? bai goodman, ce plm, sper ca nu dormi la ora asta care ie destrul de devreme? sei samfing.

    • goodman says:

      Say something
      I wanna know what do you feel
      ‘Cause you are driving my heart crazy !

      Say something
      Won’t u know what I feel
      How long will u keep me so far away ?

  10. goodman says:

    ………………………………………………….ma plictisesc…………………………ce plm sa fac…………………………………………..?……………………………………………

  11. goodman says:

    HEI !

    e careva “pe fir” ?

  12. goodman says:

    ….nu e nimeni pe strada….ochii tristi sa mi-i vada……..sa ma vada plangand…….doar un………….o………….doar o fata……….BINGO!…….femei femei, e plina lumea

    escorte punct net panarame punct net escorte xxx punct net escort fetite punct ro
    Marghioala!

  13. goodman says:

    @Marghioala

    esti libera?

  14. goodman says:

    io si marghi, webcam live:

    • lezbianu obosit says:

      care ba? marghi nu e o doamna? in clip esti tu si cu un travestit. lu’ langurosu’ de trevestit cred ca i’ai cam picat cu tronc. sau poate ca a fost doar platit foarte bine si intr’o valuta convenabila. botswana currency meibi.

      • goodman says:

        intradevar, legendarele tite mici ale Marghioalei pot deruta indeajuns de mult incat sa fie luata drept travestit la prima, a 2-a, chiar si la a n-a privire.
        dar, har Domnului, nu-i asa. are o pizdaaaaaaaaa bunaaaaaaa, buna buna buna, crede-ma ca stiu ce spun&fut.

      • goodman says:

        …in privinta “marghi nu e o doamna?” raspunsul final cu mana pe Biblie e un NU ! hotarat. e o simpla chestiune de timp pana o s-o vezi ridicandu-si fustele in cap. pariez.
        tic tac tic tac tic tac….

  15. goodman says:

    @io

    bah, sper ca nu esti chiar intr-atat de idiot incat sa te bagi in seama la postarea urmatoare.

    • goodman says:

      @mine

      neah, stau aici cuminte in coltisorul meu. si-o fac pe niznaiu’.

    • goodman says:

      update: un pâs nu zic.

      • lezbianu obosit says:

        faci bine. io alerg haotic si nu gasesc coltisor sa ma ascund. cred ca 3 sa imi construiesc unul. gandeste-te, te rog, la un nume de blog, da’ ceva total tampit. bine ar fi daca reusesti mai multe variante. o sa trebuiasca sa dezbatem asta. poate cand ne-om vedea sa mesterim printeru’/ploteru’ sau ce plm o fi comis chinezu’.

  16. Blue says:

    @Ask Lorena

    Lorena muşcă sau doar latră?

  17. George says:

    Ba aline sa imi dai un linku care ai facut site ! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading