Băieţii pe care nu-i vrea nimeni

Săptămâna asta m-am tot revoltat împotriva ploii de mesaje private, şi am avut parte de o serie de reacţii cretine – pe care le voi dezvolta în alt articol – şi de câteva mărturisiri care m-au întristat. Sunt mulţi tipi care nu fac sex cu lunile, ba chiar cu anii, pentru că, din diverse motive, nu reuşesc să stârnească acest tip de interes din partea doamnelor şi domnişoarelor.

Şi atunci, zilele lor sunt o pendulare între “toate femeile sunt curve” – “jos feminismul” – “de mâine îmi tai p*la” – “muie, curvelor” – “de ceeee nu mă iubeşte nimeni, bruhuhu?”.

Problema cu această mentalitate este că ea duce spre ceea ce eu numesc “cercul vicios al nef*terii” – sunt respins – mă port ca un bou să mă răzbun – sunt respins iar – mă port şi mai bovin – sunt respins once again – iau premiul Boul de Aur, secţiunea creaţie, şi tot aşa, până ajung un ratat bătrân şi vicios în bodegă la Argentin, ocupat să povestească basme erotice conspectate cu grijă din serialul porno “Gât Adânc”.

Ca să scapi din cercul vicios al nef*terii, primul pas e să iei suta aia de lei şi să vizitezi o doamnă practicantă a celei mai vechi meserii a lume. Ba chiar mai multe. În această fază, pe seducţie nu te poţi baza, că de cum vezi o femeie, faci ca o maimuţă spasmodică. Şi NU e sexy. E repulsiv maxim.

Completează-ţi carenţele de natură erotică, până în punctul în care te detensionezi şi îţi dispare aerul de disperare şi izul antisex. Momentul în care te calmezi şi vezi în femeie un simplu om, nu duşmanul de clasă care trebuie înfrânt, e chiar momentul în care vei începe să fu*i şi tu ceva.

Al doilea pas e exact o chestie pe care ţi-o interzic toţi incelii care dau manuale de agăţat: împrieteneşte-te cu femei. Fără intenţii ascunse. Pur şi simplu, fii prieten normal cu femei. Impune tu un friendzone, dar care să fie chiar friendzone: amiciţie firească, ieşit la băute etc.
Aşa apuci să cunoşti diverse fete, să înţelegi cum gândesc şi ce vor, şi, de la un punct încolo, una sau două o să înceapă invariabil să te placă, iar lucrurile se vor dezvolta natural de la sine.
Ascultă la sora ta Lorena: indiferent ce braşoave îţi vând alt-righţii pe net, masculul care lurkereşte singur pe stradă sau ăla care bagă obscenităţi în mesaj privat la o secundă după accept sunt SCÂRBOŞI. De aceea, raţia de răspuns pozitiv e de 0,00001%. Omul care e înconjurat de multe fete, şi toate amice, transmite siguranţă şi încredere.
Pentru urechea feminină, poveşti de genul: “Mă, ce băiat mişto e Gigel, eram eu beată, m-a dus acasă şi NU MI-A FĂCUT NIMIC” e afrodisiac în stare pură, pentru că orice femeie de atractivitate cel puţin medie a fost hăituită din adolescenţă de toţi labagiii funeşti, şi înjurată de alţi labagii funeşti, din invidie că are atenţia primilor labagii funeşti.
Exact de aceea, femeile se îndrăgostesc de OMUL CARE NU CAUTĂ SĂ.

Dacă-ţi faci gaşcă de fete, ele o să te ajute, automat, să te îmbraci mai bine, să te aranjezi mai bine, o să alerge şi o să meargă la sală cu tine, iar asta o să te transforme într-un bărbat cu cam 30% mai atrăgător pentru alte fete, care vor vrea şi ele în gaşca ta.

În al treilea rând: fii omul cu iniţiative interesante.

Fă excursii. Călătoreşte. Du-te la spectacole de diverse tipuri. Educă-te. Mai fă un curs de ceva. Vezi un stand-up pe Netflix. Mai educă-te un pic. Salvează căţei şi pisoi.
Toate astea îţi vor face viaţa palpitantă, pe de o parte, şi vor face şi grupul de prietene despre care vorbesc să te admire şi să te considere omul cool şi cu orizonturi vaste. Şi implicit o să ai lucruri minunate de povestit. O să transmiţi energie pozitivă şi spirit de aventură, pentru că în acest punct, nu vei mai simţi că toţi se distrează, numai tu nu, ci că tu eşti miezul distracţiei.

În al patrulea rând: ieşi în oraş cu mindsetul că, indiferent dacă pică ceva sau nu, scopul tău e să te distrezi.

Când ai o singură ţintă, şi anume vânătoarea de păsărici, pierzi vibe-ul general al momentului. Şi te şi văduveşti pe tine însuţi de şansa de a te amuza, de a trăi petrecerea, de a dansa caraghios şi aşa mai departe.
Nu face asta. Simte-te bine, pur şi simplu.
Şi starea de bine pe care o ai se va transmite către alţii şi altele, iar când chemi o fată la dans după zece minute de prosteală amuzantă, e cu totul altfel decât dacă o chemi la dans după o seară de tentative de agăţat eşuate, care te-au umplut şi pe tine de draci.

Morala poveştii: Secretul spre inimile (şi alte zone anatomice) ale femeilor nu e în a insista că vrei. Toate ştiu că vrei. Şi jur că nu începe să le pese decât dacă le dai un motiv să le pese. Fă-le să te dorească ele pe tine.
Iar asta presupune timp şi răbdare.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

  1. Nautilus says:

    În era geologică în care domnea Țapul Constantinescu peste dinozaurii PNCȚD, se spunea cam așa: ”fetele din acea branșă se ard numai de la 100 USD încolo, nu sunt de noi”. (Precizare pentru ONGiști și alți analfabeți funcționali: 100 USD în epoca inflației de 184% erau o avere.)

    Acum se spune că pe Anunțul.ro se umblă cu câte 100 de lei. Dar asta nu e tocmai o veste bună cu 3 săptămâni înainte de referendum.

    Ghici, în care an ”branșa” duduia mai ceva ca războiul din Siria? Când făceau trafic nimfomane.com mai ceva ca Antena 3 și se vorbea între băieți la o bere numai în cuvinte de 3 litere, CIM, DFK, COB, OWO etc? 2013.

    Ghici, în care an s-a înființat Coaliția pentru Familie, după cum zicea coana Wikipedia?…

    Coincidență atât de suspectă încât îi sare în ochi până și unui jandarm gazat.

  2. Lorena Lupu says:

    interesant.

  3. Nautilus says:

    După 5 ani de Coaliție pentru Familie:

    Antena3.ro – locul 11203 pe Glob și 62 în România la trafic;

    Nimfomane.com – locul 56006 pe Glob și 324 în România.

    Pe la terase nu prea se mai aud coduri secrete de 3 litere, indiferent cât de pilită sau fumată e lumea.

    Iar branșa se zbate să scoată un leuț cinstit.

    Oficial, nu s-a întâmplat nimic. Nu s-au luat măsuri legale, nu a avut loc un raid polițienesc, nu i-a hackuit nimeni, nici măcar anunțurile de pe Anunțul.ro nu au stat șterse multă vreme. Dar uite că toată treaba cu sexul în afara familiei tradiționale a devenit politically-incorrect.

    Un bătrân general chinez (a cărui operă o citesc corporatriștii) spunea ceva despre felul în care victoria e câștigată încă dinainte ca lumea să fi plecat la război…

    • Lorena Lupu says:

      Nautilus: Nu cred că are legătură. Cred pur şi simplu că au sărăcit consumatorii de coduri de 3 litere şi s-au mutat pe Facebook, unde hărţuiesc lumea aiurea.

  4. boemul says:

    n-am făcut sex de câteva luni şi aseară am fost în Argentin.
    cre’că trebuie să-mi reevaluez viaţa 🙂

  5. m says:

    Apropo de aluzieui nautilus, eu de 20 de ani (adică de la 16 ani) ziceam că suntem în pericol sa devenim teocrație. Comunistii au avut dreptate cu religia organizata în proporție de 99% (estimez eu), păcat că au folosit metode care i-au transformat în martiri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading