Botox stories

Vă povesteam acum şase luni că au început să-mi apară riduleţe de încruntare între sprâncene şi alte câteva riduleţe pe frunte, şi m-am dus să le “omor” cu botox. Textul, aici

Cum se întâmplă, reacţiile au fost predominant yeeaaah, forza Lorena de la tipe şi văleu, toate vă faceţi nenaturale, blablabla de la tipi.

Evident, în cam 4 – 5 zile, botoxul şi-a făcut efectul şi a făcut Lorena voastră o frunte întinsă şi netedă, de bebeluş. Când s-a dus la ziua unei rude – nu menţionez ce grad de rudenie, că nu le-am cerut acordul să apară în poveste – m-a văzut soţia şi a zis: Incredibil ce bine îţi stă. Vreau şi eu.

Imediat s-a activat bărbatu-su cu: Ceeee? Mie îmi placi aşa, cui altcuiva vrei să placi? Nu îţi faci nimic!

Şi a rezultat o discuţie absolut fără sens.

Amuzant e că, dacă prima oară am tremurat de frică şi n-am ştiut la ce să mă aştept şi abia am reuşit să adorm în noaptea de dinainte, ieri m-am dus să refac botoxul (trecuseră şase luni) aşa, pe fugă, între o filmare şi un business meeting. Doctoriţa ştia exact unde am riduleţele, a mers la punct fix, în zece minute am fost pe uşă afară.

Dar în astea zece minute, am apucat să-i povestesc faza cu rudele mele.

Şi doctoriţa:

-Păi de ce s-a apucat să-i spună prostului?
-Pentru că nu e căsătorită cu el din premisa că e un prost şi un dobitoc de care să ascundă lucruri, ci pentru că au o relaţie sinceră.
-Soro, relaţia sinceră duce la mult prea multe discuţii idioate, zice doctoriţa. Am o întreagă familie de fete frumoase care nu vor riduri şi, ca să nu stea la negocieri fără sens cu bărbaţii, îi mint că se duc la mall să-şi ia sandale.
-Dar ăia nu se prind?
-Când vreodată s-a prins un bărbat că te-ai tuns?
-S-au mai prins unii, zic eu.
-Serios? face doctoriţa.
-Serios, dar erau gay.
-Biiine. Eu zic de soţii fetelor. Şi partea cea mai bună e că nu s-au prins bărbaţii, dar s-a prins una din soacre. “Ceva e schimbat la voi”. Şi i-au explicat. Pasul următor? A devenit şi baba membră a clubului de sandale. Am întinerit-o zece ani.
-Păi şi acum vine iarna, cine îşi ia sandale iarna.
-Gospodarul vrednic îşi face iarna car şi vara sanie.

La faza asta, eu încep să mă enervez:

-Ştiţi, doamna doctor, ce tare mă frustrează că eu încerc un dialog onest cu ambele sexe, şi vin proştii să-mi vitupereze despre cum botoxul e un lucru rău, în timp ce soţiile lor sunt pline de botox până la refuz?? Iar ei habar n-au?

Bărbaţi. Dacă nevestele voastre au o relaţie de duşmănie cu propriile riduri, îşi vor pune botox anyway. Atâta doar că n-o să ştiţi şi o să credeţi că şi-au luat sandale. Sau parfumuri. Sau sutiene. Sau whatever the duck le dă prin cap să vă mintă.

Apreciaţi că unele nu vă iau de proşti definitivi şi irevocabili din prima, ci încearcă să scrie real şi realist.

Da, gigele, nevastă-ta are botox. Stai ogoit pe curu-ţi şi nu te mai zborşi la mine, că faci riduri şi o să-ţi trebuiască şi ţie.

Iar eu una refuz să spun să merg după sandale. Nu, frăţioare, am programare la dermatolog, şi dermatologul îmi pune botox. Deal with it.

Cui vreau să plac? În primul rând MIE. Să mă uit în oglindă şi să-mi vină să-mi dau o limbă. Dacă îmi plac mie, poţi tu să mă faci urâtă în secţiunea de comentarii până îţi vine rău şi nu mă clinteşti, pentru simplul fapt CĂ ÎMI PLAC MIE.

Dacă eu nu îmi plac mie, orice răutate mă afectează.

Iar asta e valabil pentru fiecare om în parte.

Foto: pixabay.com.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. Ady says:

  la faza cu soacra, am râs tare. 🙂
  cumva, îți dau dreptate. dar cine știe, poate femeile alea or fi încercat și varianta asta și s-or fi săturat de discuții aiurea.

  zilele trecute am văzut aiurea pe fb un filmuleț de stand-up comedy cu o tipă care vorbea despre menstruație și cum, dacă bărbații ar fi avut menstruație ar fi existat mult mai mulți inventatori care să facă chestii ajutătoare și ar fi fost luna de lucru de 3 săptămâni. o grămadă de femei povesteau despre durerile crâncene pe care le îndură și cum nimeni nu le crede (multe povești despre apendicite, peritonite și alte cazuri de intervenții chirurgicale de urgență făcute pe ultimii 10 m pt că ”am crezut că sunt crampele de la menstruație, așa rău e de fiecare dată”).
  era o tipă care zicea ceva de genul (apropos de bărbații care nu știu care-i faza cu nevestele lor): ”fostul meu iubit nu mă credea când îi ziceam de dureri, spunea că mint sau mă prefac, zicea că fiica lui nu are crampe. până mi-a zis asta odată de față cu fata, care și-a ieșit din minți de nervi”.

 2. AAA Angela says:

  Bună, Lorena. Ce voiam sa întreb: oare botox nu funcţionează şi pentru pixdele de la subsuori? Poate merită să încerci.
  O zi bună!

  • Lorena Lupu says:

   Aşa e forma subraţului meu, aşa a fost mereu. Dar ce lame sunteţi voi ăştia care staţi să lătraţi pe temă. Cam cum ar fi să mă uit eu în gaura curului vostru şi să am observaţii despre formele hemoroizilor.

 3. Monica says:

  Bravo pt că ai grija de imaginea ta și bravo pt. curajul de a scrie negru pe alb.
  Și eu am făcut în august prima data în viața mea, am eliminat linia verticală dintre sprâncene care mă făcea să arăt supărată veșnic.
  Făcut cu măsură nu deformează trăsăturile faciale ci da luminozitate expresiei.
  Recomand.

 4. Livia Danita says:

  Buna, imi poti recomanda dermatologul tau? Multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading