Botoxul şi eu

De câte ori presa, sau un detractor anume cu bani de băgat în presă vrea să instige la ură împotriva unei influenceriţe femeie sau vedete, foloseşte termenul “botoxată”. Ca şi cum, dacă e botoxată, drepturile ei umane se revocă, şi subit ar merita tot ce e mai rău, blesteme eterne, zero dreptate şi ura concetăţenilor ei.

Şi culmea, ţine. “Botoxată nenorocită ce eşti”. “vii tu, o botoxată, să ne spui nouă că…”

Şi nervoşii cu pricina se referă, bineînţeles, la buze supradimensionate cu filler, care nu e botox. Botoxul se pune în frunte şi în colţurile externe ale ochilor.

*

Realitatea e că botoxul e de un ajutor uman şi emoţional imens când apar primele riduri.
Pe mine a început să mă bântuie 11 ăla supărat dintre sprâncene, care te face să arăţi ca şi cum ai fi mereu în perioada de dinainte de ciclu. Nu doar că pari supărat când nu eşti, dar e şi dificil de acoperit cu machiaj.

Şi soluţia e la un ac distanţă.

Injecţia cu botox și cea cu filler sunt ca o magie. Mai ales când le faci prima oară şi nu eşti obişnuit cu miracolul. Brusc, ţi se netezeşte chipul, acel 11 antipatic dispare fără urme, pielea ta devine impecabilă și întinsă, de zici că ai renăscut. Wow.
Dar e o perfecţiune nenaturală, ca în muzeul de ceară al lui Madame Tussaud. Eşti mai frozen decât Elsa, prinţesa gheţii. Dă bine în fotografii, dar e ciudat din secunda când schițezi o expresie oarecare a feței.

Apoi, a venit covid, cu izolarea lui la domiciliu și shortage-ul financiar, și nu am putut face injecția la timpul ei, în martie. Acum e iunie și nu se recomandă în timpul lunilor toride de vară, deci am ratat pasul. Următoarea fereastră e în septembrie – noiembrie.

Dar știți ceva? Nu-mi pare rău. Pentru că în perioada asta m-am tot filmat cu mobilul și, sincer, nu mi se pare că micile riduri ar fi o problemă. Dimpotrivă, dau ceva simpatic și real feței. Îmi place persoana pe care o văd.

Spun cu asta să nu-și facă lumea botox și filler? Hell, no.
E mereu o panică, atunci când apare un rid acolo unde știai că totul e neted ca un fund de bebeluș.
Și botoxul, respectiv fillerul sunt cel mai bun mod de a combate această panică.

Nu ai de ce să trăiești în discpnfort și fruatrare, gândindu-te că rezolvarea e doar la o injecție distanță.

Spun doar că, la un moment dat, ți se întâmplă să descoperi că nu e o mare problemă să ai mici riduri, că ești confortabil cu chestia asta, că e natural și simpatic, și să îți zici: Nu cred că mai am nevoie. Cel puțin acum.

Că n-o să mă reapuce pe viitor dorința de a corecta?
Nu am cum să promit.

Dar pe moment, pot să spun că nu am nevoie de nimic în plus.
I’m cool.

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading