Cazuri de pedofilie care se întâmplă chiar acum şi nu ştii

Zilele astea, s-a vorbit muuult de pedofilie. Oh, my god. Am avut pe site tone de căutări cu “pedofil”, “pedofilie”, “ce înseamnă pedofil?” şi aşa mai departe.

Partea cea mai tristă e că nu s-a vorbit de pedofilia de care ar fi trebuit. De toţi demenţii foarte reali, vii, activi, periculoşi, care bântuie printre noi şi ameninţă inocenţa copiilor. Toate gâştele cu aere de autosuficienţă pă ele, de la Oprah Winfrey la vedetuţele noastre de social media – nu dau nume, că nu am chef de certuri cu fanii lor – şi toţi vitejii de tastatură ai lui cancel culture s-au năpustit pe internet. Au tras un rant furios la adresa unui om mort de zece ani – deşi un simplu goagăl ar fi demonstrat că e o înscenare, dar mă rog, nu ăsta e subiectul de azi.

Și s-au culcat liniştite, în ideea că ce mult au luptat ele cu pedofilia şi azi, când au cotcodăcit la bula lor de 500 de persoane că incredibil ce-au suferit ăia doi, am bocit tot documentarul, cel mai bun film, mai bun chiar decât telenovela Inimă sălbatică, deşi la fel de lung şi de repetitiv.

Toată atenţia asta putea fi la fel de bine investită în victime reale şi în infractori care-s printre noi și-și fac de cap, fără să le pese ce crede Oprah despre asta. Sau insert gâscă proastă româncă pe care n-o voi numi.

Fetiţa de 11 ani silită să nască 

Ştirea vine din Argentina şi e citibilă aici. Mai la obiect, o fetiţă de 11 ani este violată repetat de concubinul bunicii ei, un tip de 65 de ani. Şi a rămas însărcinată.

Dar, pentru că în Argentina legile referitoare la avort sunt absolut idioate, iar medicii au refuzat să facă operaţia citând diverse pretexte religioase – apropo, v-am povestit în ce hal urăsc religia? – şi morale – pasămite, pedofilia fusese 100% morală în manualul lor! – fetiţa, deşi a cerut cu lacrimi în ochi “scoateţi ce a pus bătrânul în mine!!” – copila s-a văzut mamă. Ea însăşi copil, responsabilă de viaţa unui copil conceput într-un moment de scârbă şi ură.

Ştirea nu spune ce a păţit ipochimenul. Sau DACĂ a păţit ceva.

Partea bună e că în continuare Senatul votează împotriva legalizării avortului în primele trei luni de sarcină.

Un pedofil din Brăila, eliberat pe baza recursului compensatoriu al lui Rudotel, compensa-i-aş norocul, a violat o fetiţă de 10 ani în scara blocului. 

Ştire de aici. Multe jeguri au fost ejaculate pe străzi de recursul compensatoriu al Buboiului, dar cazul ăsta e cu adevărat îngrozitor.

Monstrul ăsta uman, Alexandru Cristian Georgel, terorizează Brăila natală şi periodic Galaţiul de 20 de ani. A făcut pârnaie de patru ori, dar pentru că în România, copiii NU sunt protejaţi de lege, nimeni nu ia iniţiativa unei arhive naţionale online cu datele pedofililor, iar pedeapsa e între 2 şi 7 ani (!), individul a ieşit de fiecare dată şi şi-a reluat fluierând abuzurile, plus perversiuni sexuale (vă imaginaţi ce presupune asta), plus lipsirea de libertate a victimelor (adică, le-a şi ţinut captive o vreme).

Ultima oară a violat două fete chiar în incinta liceului unde acestea studiau, în 2015. Şi în doi ani, Rudotel l-a lăsat să zburde liber. Ce să facă viteazul nostru lăsat la vatră? Ăhhhm… sex cu copii, ce altceva?

A violat fetiţa aia de zece ani, şi încă un alt copil, despre care nu se dau detalii. Şi a fost arestat iar.

Reţeaua de pedofili din Republica Moldova, muşamalizată de propria justiţie. 

Ştire de aici.

Concret, nişte băieţi deştepţi de peste Prut, cărora nu le-a plăcut niciodată munca, au venit cu o idee brici: să facă o falsă agenţie de turism care aducea vizitatori în Moldova să admire frumuseţile patriei. Ăăăă, şi funduleţul băieţeilor moldoveni.

Justiţia declarase iniţial cu surle şi trâmbiţe că totul s-a rezolvat, că au fost arestaţi doi şi condamnaţi la puşcărie. Ca să se descopere peste o lună că reţeaua mergea înainte bine merci.

După ce s-a întins scandalul şi în ţările UE, şi s-a descoperit că era implicat şi un înalt diplomat grec, în sfârşit au fost închişi TOŢI şefii, iar diplomatul grec a primit doi (!) ani de închisoare şi o amendă de 20.000 de euro.

Poanta?

Copiii participau benevol pentru că veneau din familii extrem de sărace şi aveau nevoie de bani.

Un pedofil din Cluj e condamnat cu suspendare. 

Ştirea datează de acum două luni, e adevărat, dar pedofilul e liber şi bântuie străzile. Detalii aici. Pe scurt, a abordat o fetiţă de zece ani şi i-a arătat penisul, numai că aceasta a apucat să fugă. Iniţial a primit impresionanta pedeapsă de doi ani şi patru luni (!) – probabil în ideea că dacă nu a apucat s-o şi înfigă, nu e aşa grav. Dar se pare că nu e grav deloc, de vreme ce instanţa de fond a dispus suspendarea.

Mkay?

Măcar nu va încasa bani pentru condiţii improprii în închisori, cum aud alt proiect de lege, tot al lui Rudotel, zis şi “mămica bună a infractorilor”.

Şi uneori, părinţii îşi fac singuri dreptate. 

Hai să încheiem într-o notă pozitivă. Un grup de părinţi ieşeni de pe Facebook a identificat un pedofil suferind de nanism, cu un apetit special pentru fetiţe, zice ştirea asta. Să nu stea în baza Poliţiei Române, siguranţă şi încredere, unul dintre taţi şi-a făcut un cont fictiv de fetiţă. În scurt timp s-a împrietenit cu nenea pitic şi a început să aibă adorabile conversaţii cu el. Nenea i-a cerut poze dezzbrăcată, apoi i-a propus o întâlnire.

La întâlnire, tatăl l-a prins pe infractor şi a chemat poliţia.

Case closed?

Nu chiar. Pentru că individul figurează în registre cu handicap mintal şi nu poate fi judecat până nu se stabileşte dacă avea sau nu discernământ.

***

Bun. Aşadar, vreţi să discutăm despre pedofilie? I’m all in. Dar hai s-o facem adecvat anului 2019.

Prima întrebare: DE CE PEDEAPSA PENTRU PEDOFILIE E ATÂT DE MICĂ?

A doua întrebare: DE CE NU EXISTĂ O BAZĂ NAŢIONALĂ DE DATE, PENTRU CA ASTFEL DE INŞI SĂ FIE IDENTIFICAŢI PROMPT?

A treia întrebare: CE PEDEPSE SUPLIMENTARE AR TREBUI SĂ EXISTE, PENTRU CA PEDOFILII SĂ DEVINĂ INAPŢI DE A DEFLORA COPIII?

Ascult cu interes ce aveţi de spus.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

12 Responses

 1. Alina says:

  Evident castrarea chimica. Nici nu ar trebui sa incapa discutie, pedofilii nu au o boala “vindecabila” prin urmare cea mai buna solutie este sa nu mai poată. Si nu doar ei castrati, ci si violatorii.

 2. Victor Ilina says:

  Lorena te rog sa nu ma provoci. Tata de fete, bunic cu trei nepotei (deocamdata!) as folosi o foarfeca de taiat via impotriva astora.

 3. Alex says:

  Mi-as dori sa vad si eu un top 10 creatii artistice sau acte caritabile sau fapte bune, inspirationale (sa le numesc generic) facute de “comunitatea” asta derapata.
  Cum pisici poate iesi un Earth song sau Man in the mirror dintr-o minte bolnava?
  Asta cu MJ e Alan Turing 2.0 jur.

 4. Oana says:

  “There are several common misconceptions about child sexual abuse which can make it hard to believe allegations when they are made. These include the belief that sexual abusers are monsters who are violent and frightening to children. We also tend to believe that parents would know if their child was being sexually abused or that children would tell someone immediately and that they would display fear towards the perpetrator. It’s also commonly—and often wrongly—thought that a child’s statements about experiences of abuse would remain consistent over time.”

  https://www.newsweek.com/michael-jackson-leaving-neverland-child-sex-abuse-expert-1362397

  • Lorena Lupu says:

   da, astea-s generalități care nu se aplică la cazul dat, și un măr nu devine roșie dacă vine un expert și spune că e o misconception comună că e un fruct rotund, dulce și roșu.
   Am scris două articole documentate până-n dinți pe subiect și dacă ai chef să pretinzi timpul meu, întâi le parcurgi.

  • Lorena Lupu says:

   dar amuzant cum,prezentată cu cinci cazuri PREZENTE, REALE, DE ACUM, tu simți nevoia să latri tot pe Michael Jackson.

 5. Bubu says:

  Pentru ca niciodata ei nu sunt singuri. Ei cauta recunoasterea faptului ca sunt normali asa ca au tendinta sa inchege gasti, retele si grupuri. Inevitabil se acopera unii pe altii. De aia.

 6. Lorena Lupu says:

  Corect.

 7. Mihalache Daniela says:

  Prima data =taiem o’ole
  A doua oara = taiem madularul scårbavnic
  A treia oara =taiem capul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading