Cel mai inutil din lista ta

Sunt un om relaxat. Îmi fac autopromovare, e firesc, aşa cum e firesc să le fac promovare oamenilor talentaţi.

Unii îmi sunt prieteni pentru că mă citesc. E alegerea lor.

Alţii îmi sunt prieteni, fără să mă citească, pur şi simplu că vor să mă aibă în listă. E alegerea lor.

Nu voi vinde cu sila nimic nimănui, niciodată. Poţi să mă ţii ca pe cactusul din ghiveci sau poţi fi parte activă în munca mea, cum vrei tu.

Apoi e genul ăla iritant de prost care mimează că are o relaţie ultrapersonală cu tine, te întreabă des ce mai faci, ce mai zici, în schimb, nu-l vezi la evenimente şi nu pare că urmăreşte de loc activitatea ta. Abia pe ăsta l-aş bate cu nişte drugi uzi peste rât.

Scrie foarte clar pe wallul meu ce mai fac şi ce mai zic. Vrei să afli? Dă în pula mea un scroll. Nu vrei să afli? Atunci nu mai mima în pula mea că te interesează.

Când timpul unui om e de 24 ore pe zi, chiar n-are nici un chef să-l irosească în dialog formal cu Gigel care n-are de lucru şi nu-i pasă câtuşi de puţin de ce faci tu, dar speră că dacă întreabă des, poate apucă să ţi-o pună şi el o dată.

Nu, Gogule, nu apuci, las-o decedată.

Şi cel mai tare e când tu postezi:

“Mulţumesc pentru evenimentul de ieri, în seara asta ne vedem în locul x, ora x”

Şi exact în secunda aia, prostul:

“A, salut, ce mai zici?”

Zic că ar trebui să te duci în morţii mă-tii. Sau minimum în clasa I primară, să înveţi în pula mea să citeşti.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Hana Maru says:

  Your new site is shit – I bet it was made by some unfortunate self taught PHP wannabe web designer. Whatever – who am I to complain. However the content is still 24k gold and I am still reading it with all CSS style turned off.

 2. Fuck your web designer, it crashed my browser. Let me tell you from my high self appointed position: you either hired a young wannabe designer (and then I apologize profusely as I like to encourage the future talent) or you got duped by some PHP loser.

  Regardless – you write well and I still read you with CSS turned off. Keep going!

 3. Cristiana says:

  Mnoh.. astea clar is “cat calls”. Primesc si eu zilnic cel putin doua. De ce dracu, nu stiu, nu e ca si cum as avea poze cu mine dezbracata pe net. Dar cred ca unii masculi feroce pur si simplu incearca ce li s-a intamplat dintr-un miracol sa functioneze in alte dati. Si ce ma enerveaza e ca unii devin agresivi. Cum adica nu-i raspund? Dar de ce nu raspund ce mai fac? (adica ” buna cf” e demn de luat in seama, evident, mai ales ca e de la un strain) El are dreptul la timpul meu liber. Recent unul voia sa vorbim despre fericire (imediat dupa ce raspundeam la “buna cf”). Ete draci, fericire ar fi sa nu ma mai contacteze toti idiotii. Dar mda. Cine sunt eu sa ii judec.. Poate s-au nascut cu un iq mic si de fapt ar trebui sa ii compatimesc.

 4. kontraziceri says:

  Înjurăturile tale sunt o expresie potrivită a cum trebuie folosite. Spor!

 5. Laura says:

  :))) esti delicioasa azi. Ca prietena prietenoasa ce-ti sunt, in ultima vreme te-am cam ratat si am dat scroll azi pana am ajuns la asta cu scrollul :)). Iar ca sa stii ca eu atunci cand te intreb ce faci, ma intereseaza ce iti face sufletelul ca restul pot sa vad pe fb. Ca sa stii :)) Pup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: