Cream Pie

-Dragi colaboratori, ne bucurăm că faceți parte din echipa noastră. Azi avem de filmat un cream pie clasic, interpretat cu pasiune și cu icnete care să pară cât mai puțin fake, pentru că îl facem pentru categoria female friendly și femeile se prind.

Toto Powerhouse Dieselturbo, vedeta, se întoarce șocat.

-Pardooon? Ce ați zis că filmăm?

-Am zis că filmăm cu schelălăit care să nu sune fake. Știu, asta înseamnă un pic de efort în plus pentru tine, că trebuie să faci să-i placă și ei.

-Nu, nu, lasă asta. Cum ai numit actul în sine?

-Cream pie, de ce?

-Pentru că sunt profund triggerit și microagresat, și astfel de exprimări mă ofensează! Știți voi ce e un cream pie?

-O penetrare cu finalizare în interior.

-Nu, ființe inculte și inutile ce sunteți. Cream pie e un produs delicios de patiserie. Fie că e vorba de forma clasică, cea nemțească, unde crema e pe bază de lapte, ouă și frișcă, fie că e vorba de Boston cream pie, care mai oferă și un înveliș decadent de ciocolată, ce contrastează perfect cu deliciul cremei din interior, care uneori include cocos, fie că vorbim de derivate, cum ar fi cremeschnitte vienez, mille feuille franțuzesc sau pavlova rusească, cream pie e o instituție culinară și trebuie respectată ca atare!

-Dar noi aici îi spunem…

-Nu mă interesează limbajul vostru denaturat și lipsit de educație elementară!! Doar pentru că pandemia m-a obligat să-mi închid cofetăria și să mă apuc să bat un altfel de frișcă, nu înseamnă că vă voi permite să vă bateți joc de arta dulcelui. De chimia secretă și magică a creării unei prăjituri. Să iei o coțăială lipsită de orice dorință sau emoție și s-o numești cream pie e o insultă la adresa anilor mei de studiu în ciocolaterie.

Vanessa Brazilianlift Megabotox, vedeta feminină, îi puse o mână pe umăr.

-Calmează-te, honey. Am o idee foarte p**no. Fă-mi tu niște cream pies de care ai zis și promit să gem ca sclava chintesențială a pasiunii originare. Și va fi și female friendly, că toate suntem moarte după prăjituri. Pulă găsești pe toate drumurile și în toate mesageriile private, dar o prăjitură bună, mai rar.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading