Cu cine să nu ieși la date

E dificil să fii fată în căutarea unei relații.

În special când netul e plin vârf cu școli de pick up artists, haite de misogini organizați, care se întărâtă unii pe alții să fie cât mai mârlani și mai agresivi cu femeile, diverși creepi care au impresia că o gagică ar trebui să fie soluția și răspunsul unic la toate problemele lor psihice și gigei nef… crunt care au senzația că o femeie ar trebui să se comporte ca în filmele adulte: să cadă instant în genunchi de cum o vede și să treacă la o felație cu năbădăi.

Fiecare date devine un risc. Mamă, ce rahat mi se mai întâmplă de data asta.

De aceea, vreau să vă recomand un grup în care m-au băgat niște fete, și în care am stat pentru că mi s-a părut excelentă ideea.

Grupul se numește Cu cine să nu ieși la date .

Fetele descriu experiențe freaky și scary avute în dates cu diiverși gigei, de care să știi să te ferești și tu, dacă se nimeresc să-ți răsară în cale. Dar nu numai asta. Se susțin reciproc pentru a depăși experiențele neplăcute, își oferă pozitivitate și încurajare, ba chiar recomandări pentru a porni acțiune legală împotriva unui hărțuitor de cursă lungă.

Evident că grupul respectiv nu mi-a cerut să îl promovez. Nu e grupul cuiva anume, sau dacă e, respectiva persoană e extrem de discretă.

Dar dacă aș avea 20 de ani și aș ieși la un date să caut o iubire pură, și aș da de un bou care ar încerca să-mi bage mâna în chiloți de la cafea, ăsta e grupul de care aș avea nevoie.

În special dacă aș avea genul de familie care să mă învinuiască tot pe mine, prietene care să râdă răutăcios pe la spate sau un mediu toxic la muncă.

Cred că solidaritatea între femei e singurul mod în care putem depăși dezavantajele tradiționalismului și singurul mod în care putem realiza acea egalitate de șanse și de tratament la care visăm.

M-au băgat în grup cu japca, cum suntem toți băgați în grupuri, dar am rămas că-mi place.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. e says:

    Ce a patit posta redactiei de ieri? Probleme tehnice?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: