Dinu Popescu şi coruperea de minore

De câte ori face cineva o lectură cu un text lgbt în liceu, sar toţi tradiţionaliştii de îndărăt în sus că vaaai, corupere de minori, le răpim inocenţa, alea, alelalte. Chit că e lectură, cel care citeşte e decent, are zero intenţii corupătoare faţă de puştii de acolo, iar materialul prezentat e strict cu titlu informativ.

De câte ori se începe o discuţie despre importanţa educaţiei sexuale într-o ţară cu un număr alarmant de mare de mame minore, sar toţi tradiţionaliştii de îndărăt în sus că vaaai, corupere de minori, le răpim inocenţa, alea, alelalte. Chit că e lectură, cel care citeşte e decent, are zero intenţii corupătoare faţă de puştii de acolo, iar materialul prezentat e strict cu titlu informativ.

Inclusiv când a venit o ştire cu o şcoală din America care a întrebat copiii care sunt pronumele cu care doresc să se identifice – dacă te simţeai 100% sigur în pronumele tău, puteai pune el, ea, dacă nu, nu ştiu – idem. Corupere de minori, le răpim inocenţa, alea, alelalte. Chit că era o simplă întrebare, iar băieţeii siguri de faptul că sunt băieţei şi fetiţele sigure de faptul că sunt fetiţe urmau să scrie fără ezitare “el”, respectiv “ea”. Dar pe cineva nonbinar, ca mine, un astfel de formular m-ar fi ajutat enorm să înţeleg că nu e nimic în neregulă să ai trăsături feminine ŞI masculine, să ai voinţa, ambiţia şi determinarea asociate clasic cu ideea de bărbat şi mi-ar fi scutit 20 de ani de chin cu oameni care, fără să îşi ia timp să mă cunoască, îmi dădeau tone de poveţe despre “cum să fiu feminină”. Deşi eu uram instinctiv termenul de “feminin”, mai ales aplicat la persoana mea.

În realitate, alarma legată de pedofilie – mai ales în context neutru şi pur educativ – e una dintre cele mai mari ipocrizii româneşti. Şi prima dovadă e numărul uriaş de mame minore citat mai sus.

A doua dovadă e libertatea cu care indivizi de 30, 40 sau chiar mai mulţi ani se dau nonşalant la copile care le-ar putea fi fiice, uneori nepoate.

Dar dacă pedofilia vizează o fetiţă şi vine din partea unui bărbat adult, subit în mentalul public nu mai e nici o problemă. O dovedesc sentinţele jenante date de tribunale în ultimii ani, când vine vorba de copile lăsate gravide de diverşi nemernici trecuţi bine de prima tinereţe.

De aceea, Dinu Popescu, ispită de pe Insula iubirii perpetuu refuzată de toate concurentele, pentru vibe-ul de labagiu greţos scabros slinos, îşi permite să afirme de-astea:

Şi să scrie de-astea:

Faptul că acestor gunoaie le plac minore nu e atât de uimitor cum încearcă el să sugereze că ar trebui să fie. Cred că nu există femeie care să nu fi fost hărţuită sexual după ce a împlinit zece ani. Şi chiar invit cititoarele să-şi relateze poveştile de hărţuire de dinainte de 18 ani, să dovedim că abuzurile faţă de minore în ţara asta sunt un loc comun.

Încă îmi amintesc, la 11 ani, de un boşorog de pe strada noastră care mă pândea să mă apuce de sâni – de atunci urăsc să am sâni – şi de altul care îmi arăta mereu p*la. Bine, în mine aceste atacuri declanşau mereu o furie animalică şi eu, copilul extrem de cuminte, deveneam o fiară violentă,, ameninţătoare, gata să-i calce în picioare dacă ar fi fost cazul. De obicei, nu era, pentru că latura mea psycho îi punea prompt pe fugă. Nu se aşteptau la trecerea bruscă de la copil dulce la “dacă mai pui o dată mâinile pe mine, ţi le tai cu fierăstrăul şi ţi le bag pe gât, lua-te-ar dracu.”

Şi da, aveau gen 40 de ani, dar, noutate, Dinu Popescu şi alţii de vârsta ta: pentru adolescenţi, voi toţi sunteţi BOŞOROGI, COTOARBE, HÂRCI, CADAVRE AMBULANTE, iar acest tip de atenţie este absolut dezgustător.

Sigur, sunt şi adolescentele care trăiesc în lipsuri de nedescris, în familii disfuncţionale şi abuzive, iar acele tinere interpretează atenţia voastră dezgustătoare drept un semn de iubire. Nu ştiu, săracele, că pentru lepre ca voi e doar un mod de a vă descărca icrele şi un boost de ego. Iar când le amăgiţi cu iluzia iubirii, atârnă de ea cu disperarea unui flămând de ultimul codru de pâine. De aceea funcţionează metoda Loverboy cu aceste copile. De aceea acceptă să se prostitueze din iubire pentru câte o ghenă infectă de om. Pentru că familiilor NU le pasă de ele, pentru că sunt neglijate din toate punctele de vedere şi pentru că sunt lihnite emoţional.

Emoţional, gunoiule. Li se rupe de performanţele tale sexuale, ba mai mult, ar prefera să ţi-o f*i pe mă-ta şi lor să le oferi doar iubirea inocentă de care au nevoie la această vârstă. Faptul că tu profiţi de nevoia de iubire a unui copil să-l exploatezi sexual – şi, judecând după numărul de copile cu copii, sunt o grămadă de gunoaie umane infecte şi ordinare care fac asta – e abject şi abominabil.

Şi faptul că jartele ca tine pot debita aşa ceva fără să sară în sus coaliţia pentru familie, dacopaţii, popii, Neamţu şi Funeriu să ţipe pedofilie e dovada pură că vrem tare de tot să apărăm copiii, dar numai când copiii sunt băieţi.

De fetiţe nu le pasă de fapt nimănui.

Şi faptul că o copilă de 14 ani are “o dezinvoltură fascinantă” ne spune doar în ce hal e de exasperată după iubire, atenţie şi afecţiune de la adulţi, şi cum această nevoie de iubire a fost coruptă prin slinoşenia unor jigodii ordinare. Nu, nu dă doi bani pe p ta, probabil că nici nu resimte plăcere sexuală. Umblă din p în p pentru că, măcar până şi-o bagă în ea, ăia se poartă frumos, o ţin în braţe şi o sărută. Şi unii adolescenţi tânjesc intens după asta.

Ideea că gunoaie ca Dinu Poopescu pot profita de nevoia de iubire a unor copii – şi nu la modul educativ şi pedagogic, ca lectura lgbt la şcoală, ci, cum descrie personal, prin asalt direct şi inserarea scârbavnicului mădular în varii orificii – arată cât de ipocrită şi de falsă e de fapt preocuparea faţă de pedofilie în România.

Şi fetiţele merită protejate de pedofilie, şi în mod special de mendrele segmentului de vârstă 30+. Când ai 30+ de ani şi vânezi copiliţe, de obicei eşti o jigodie infectă şi manipulatoare, sau un terminat. În primul caz, vrei o fată fără experienţă de viaţă, căreia să-i poţi cere orice tâmpenie şi să-i faci criză de isterie pe orice motiv idiot, pentru că îi e frică de tine şi nu ştie să riposteze cu “da’ mai dă-te-n morţii mă-tii”. În al doilea caz, femeile adulte te citesc ca pe o carte deschisă şi îţi dau instant cu bâşti, şi atunci îţi rămân minorele care cred orice vrăjeală.

Dar ştiţi care e detaliul hazliu? Când Dinu Poopescu ripostează cu “aaa, eşti invidioasă pe copiliţe, că ele pot avea această bucată fenomenală de carne şi tu nu”. No, bitch. Dacă aia ar fi ultima bucată de carne de pe pământ, am trece prompt şi fără regrete la veganism. Dacă ţi-ai tăia-o şi ţi-ai insera-o în zona îndărătnică, jurăm că nu ne-ar păsa.

Dar acţiunile tale nenorocesc pe viaţă nişte copile, şi ne pasă de ele, nu de tine.

În rest, nu putem să nu remarcăm argumentul Andrew Tate. Ce bine că România nu e America şi e atât de laxă în privinţa hărţuirii minorelor.

Descrierea personajului Rebeca e cel mai bun argument pentru nevoia de a azvârli după gratii un individ ca Dinu Popescu. Iată efectul prădătorilor manipulatori asupra unui copil care ajunge să fie abuzat sexual la 13 ani, când încă nu are abilitatea de a evalua realist oameni şi situaţii. Iată unde îl aduce nevoia de a se simţi iubit şi consolat. Mai trebuie să spun că Rebeca nu va ajunge niciodată un adult echilibrat şi stabil, ci, probabil, o formă de Lindsay Lohan – minus milioanele de dolari şi accesul la terapie şi îngrijire?

Nu, nu ne dorim minore care să vrea un gang bang la majorat. Vrem copii sănătoşi şi informaţi, care să ştie să refuze demn şi ferm un abuzator şi care să ştie să sune la poliţie când un animal netufut de 30 şi ceva de ani devine libidinos şi greţos cu ele.

După postarea acestui text, Dinu Popescu m-a contactat să-mi spună că el face “ficţiune” şi “pamflet”. Numai că, tot pe Facebook, tot public, Dinu Popescu a afirmat că tot ce spune e “ok”, asumat şi că e “mândru de ceea ce face”. Asta, înainte să intervină avocatul cu damage control-ul.

Iată dovada:

***

Acest site îşi poate continua activitatea doar cu susţinerea cititorilor. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe Tiktok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. Ana G. says:

  Animalul ăsta ar trebui torturat până moare! Aș face-o eu, cu mâinile mele!

 2. Jesse says:

  Daca se perinda niste ONG-isti pe aici, sau cine are capacitatea sa faca presiune pe legislativ, sa se bage naibii o lege sa-i potoleasca pe nemernicii astia. Dar una din aia speciala, prin care sa se interzica si sa se pedepseasca simpla incitare, cum este cazul acestui jeg de om. Prea suntem o tara de cacat si ceva trebuie facut. Altfel li se urca la cap si ajung sa scrie arongante de genul postarii de pe fb. `Ma doare-n pl de prejudecatile oamenilor` – vezi sa nu te doara pe bune, in mm de taratura.

 3. Vdovicenco Udrea Dan Lucian says:

  Pedofilii violatorii criminalii proxenetii merita pedeapsa capitala pentru ca distrug ireversibil alte vieti . Am toleranta pentru toate viciile si slabiciunile speciei umane! Dar scursurile umane nu merita mila pentru ca nu sunt oameni sunt suboameni.

 4. mujina says:

  Staistaistai, deci dacă scrii o poveste cu personaj/e gay, e pervertire de minori, dar dacă scrii o poveste despre cum i-ai da-o pe toate părțile unei fete de 14 ani e ficțiune și libertate de exprimare?!
  Iar apropo de lecturile din liceu: dacă liceenii citesc ceva despre LGBTQ+ înseamnă că-s spălați pe creier și învățați să se gay-uiască, dar dacă citesc despre cum își îndesa Toma Alimoș mațele la loc și le lega cu brâul, cum erau decapitați pe rând copiii lui Brâncoveanu sau cum era jupuit de viu ăla din Nuntă în cer, e educație și evident că nu-i învață nimeni să facă la fel?
  Faptul că atâția oameni își acoperă homofobia cu „atunci de ce să nu legalizăm și pedofilia” arată cât de needucați suntem despre ce e ăla consimțământ.

 5. Daniela Ioana Cirstea says:

  Pacat ca prea putina lume ia atitudine in fata acestor manifestari, mi se pare infinit mai grav decat ce comenta alt rateu al vietii, frustratul ala de bufnici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: