Furtul pe faţă şi tragerea pe orificiu anal

Ştiţi bancul vestit cu Bulă şi musca? Dacă nu-l ştiţi, vi-l spun eu.
-Ce-ai, Bulă?
-Mi-a intrat o muscă-n cur.
-Vai, ce obscen, zi-o şi tu mai pe ocolite.
-OK. Deci a venit musca. A ocolit, a ocolit, şi a mai ocolit puţin, dar tot în cur a intrat.

Bulă sunt magnificii noştri parlamentari, iar musca sunt pensiile speciale de aproximativ 1500 lei pe mandat pe care şi le dăruiesc singuri, în timp ce fac caz când vine vorba să majoreze cu câţiva bănuţi o pensie de 800 de lei a unui nene amărât din Cocârlaţii de Vale.

Au tot trimis legea înapoi, pe la comitete şi comiţii, au ocolit, din iunie şi până acum, dar tot în cur a intrat.

Ce e foarte evident în acest moment, însă, e nevoia disperată. DISPERATĂ. De un nou partid.

PSD-ul e cu furtul cinstit, ca să zic aşa. Cu furtul bătrânesc, declarat, de la obraz. Da, tati, eu pentru efortul meu de a dormi în plen merit 1500 lei pe lună / mandat. Dacă am avut trei, mia de euroi e a mea. Până acum îi furam cu artă şi precizie din şpăgi şi comisioane. Acum că stă DNA cu ochii pe mine, ia sugeţi voi frumuşel pula ca pe nai, că oficializez eu faptul că mie mi se cuvin bani grămadă. În fond, m-am obosit în două luni de campanie împărţind făină şi oloi la toţi pauperii din satele sărace de moldoveni, nu? Fără oloiul nostru, cum apucau să-şi dea foc la neveste, să aibă căldură la iarnă?

Dar parcă şi mai înspăimântător mi se pare PNL-ul, cu intratul muştei în cur pe ocolite. Atâta ineficienţă la un loc rar mi-a fost dat să văd. De un an, au declaraţia preşedintelui că ar fi (fost) cazul să preia puterea, de un an sunt aşteptaţi să acţioneze, de un an se laudă la TV şi pe Facebook că au scula mare şi ce bine o folosesc şi de un an, se rezumă să se laude.

Dar azi, au reuşit să se depăşească pe ei înşişi.

După ce nu au făcut nimic eficient în tot acest timp, azi, la votul final pentru pensiile nesimţite, au decis să combată aşa cum se combate cel mai bine un proiect de lege la o votare. Citez din propriul lor comunicat de presă, de pe pnl.ro:

Liderul liberal a anunţat decizia liberalilor de a nu susţine această lege şi a declarat că parlamentarii liberali părăsesc sala de ședinţe, în semn de protest faţă de acest proiect de restaurare a privilegiilor.

Să fi protestat pe calea tradiţională, adică votând împotrivă, nu le-ar fi dat prin cap. 😀

Serios, uneori ajungi să preferi tactica cinstită a furatului de la obraz decât intratul muştei în cur pe ocolite. Te las pe tine să-mi bagi bănuţii în buzunar, aparent cu sila, în timp ce urlu din răsputeri că ajutor, viol, ultragiu, un teanc de bani îmi penetrează barbar portofelul, fără prezervativ şi fără alifie. Şi că nu sunt de acord, dar nici nu scot spray-ul paralizant din buzunar, că poate încetează.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Ioana says:

    Chapeau!

  2. Dan says:

    Trebuia ca legea sa aiba un paragraf care sa-i excluda de la marire pe cei care parasesc sala in timpul unui vot. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading