În Noul An

Dacă v-ați prins de ceva, dragii mei prieteni care mă citiți de mai demult sau de mai recent: eu nu „îmi propun” chestii, ci întotdeauna le livrez. Cum livrez de 20 de zile nebunia asta de 365 de zile de poezie, care e un proiect atât de mare și de ambițios, și pe care o voi duce la bun sfârșit. Cum livrez de aproape 15 ani acest site.

În anul nou, îmi propun câteva lucruri esențiale:

1. Always be following the money

Dacă ne-au învățat ceva falimentele de tipul Vice și GSP, e faptul că declarațiile de dragoste nu plătesc facturile. Sunt atâția care stau cu milogeala pe capul meu, apoi dacă, ulterior, vine vreo cumătră de-a lor pusă pe harță pe pagina mea și eu o trimit pe respectiva în morții ei,, uită binele și încep să mă cotcodăcească cu furie. Not anymore. Vrei orice fel de ajutor din partea mea? Costă atât. Mi-ai plătit munca – liber la pactizat cu cumătra și cu vărul Gigel care îmi trimitea mesaje private libidinoase, apoi a devenit agresiv pentru că nu eram interesată, și după ce mi-am băgat pwoola în rasa lui, se dă victimă pe net.

Singurele gratuități rămân poșta redacției (ca să nu mă mai tuteți la cap în mesaje private) și cafeluța de duminică / liveul ocazional pe TikTok (unde puteți spune direct chestia pe care mi-ați fi scris-o în mesaj privat.)

Poate voi implementa ceva de genul: dacă donația echivalează lunar 50 de euro, povestim și privat. Dar ezit pentru că știu pe câțiva care de banii ăștia mi s-ar oploși pe cap ca râia căprească. Mă voi gândi la modalități de a stimula donațiile. Liber la propuneri, cu condiția să vă și țineți de cuvânt și nu, „fă-ți un onlyfans și atunci îți donez” nu e o variantă. Dacă voiam să fac onlyfans, îl aveam deja și, cum știu să cresc exponențial pe fiecare rețea, probabil că eram lider de audiență și acolo.

2. Extrem de puțin timp investit în lătrăi pe net.

Vin alegeri, deja e plin netul de conturi fake de daci liberi care înjură orice femeie care face altceva decât cratiță. Și uneori și dacă faci cratiță, pentru că, se știeee, nevasta bună arată ciorba doar bărbatului care o deține cu acte, nu flămânzilor de pe net. (Sarcasm, gigele, nu mă interesează să fiu nevastă bună tradiționalistă și nu fac ciorbă.)

Ăștia înjură, apoi raportează tot ei. Și chestia asta m-a lăsat vreo doi ani cu conturile moarte, și am muncit prin 2023 doar să le readuc la traficul și reachul de altădată.

Not anymore. Poți să fii de acord cu ceea ce scriu, sau poți fi intens împotrivă, dar dacă te adresezi oricum altfel decât cu cel mai profund respect și considerație, block și sănătate la neamuri. Eu nu vin să mă kk în mijlocul covorului la tine acasă, iar tu îmi vei returna favoarea, sau contentul va deveni inaccesibil.

3. Extrem de puțină toleranță la „dar stai, cine ești tu de fapt”.

Vorba cântecului: „B…, I’m Madonna.” B…., I’m Lorena. Ştii exact cine sunt, iar dacă chiar nu ştii, documentează-te înainte să mă deranjezi şi NU ÎNDRĂZNI să mă iei de proastă.

Am crescut online fără PR profesionist de la televiziuni, fără bani din altă parte – ok, exceptând campaniile și reclamele, dar astea au venit după ce am arătat cifre care să le justifice, și chestia asta merită respect sau, cum am zis mai sus, haipa și multă sănătate la neamuri.

4. Extrem de puțină toleranță la incelisme și gherțoială.

Dacă ești prost și pui botul la Andrew Tate & co în 2024, timpul meu alocat interacțiunii se reduce la zero. Cu mine nu țin nici negging, nici gaslighting, nici cherry picking, nici restul ingurilor. Singurul ing care mă interesează pe viitor e banca. Și numai dacă vine cu campanie pe aici.

5. Always be learning.

Vreau să învăț o grămadă de lucruri noi în 2024. Și poate să scriu o carte nouă. Pe care, evident, o voi autoedita, pentru că nu voi mai permite ever unei edituri să mă trateze ca pe pielea pwlii. Tot plătesc eu fee-uri de publicitate din buzunarul meu când creez ceva. Așa, le voi plăti și voi încasa eu toți banii.

6. Dry January

Da, vreau să fac acest exercițiu de voință, și nu pentru a putea să mă dau rotundă cu alții, cum fac de obicei cei care trăiesc sănătos, ci pentru autocontrol. Îmi place un vinuț roșu sec seara și vreau să văd cum mă voi simți fără.

7. Always be shining.

Voi da mereu ce am mai bun, dar dacă nu voi vedea recunoașterea și aprecierea acestui fapt, viteza luminii va fi nimic pentru viteza cu care îmi voi băga eu pxxx.

Și cam asta.

Ce vă propuneți voi pentru noul an?

***

Dacă ți-a plăcut să mă citești în acest an, iată oportunitatea de a da tu ultimul vin la cumpăna dintre ani. Va fi ultimul vin până pe 1 februarieAici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading