Insulte pe care nu mă pot supăra

După cum aţi văzut, toată vara a curs cu insulte. Era de aşteptat, dacă faci reclamă unui domeniu atât de controversat cum e videochatul – şi în curând vine reclama următoare a aceluiaşi studio, cică e tot cu mine, deci ne aşteptăm cu mare interes la valul al doilea de scandal, sesiunea toamnă – iarnă.

O parte dintre insulte, mai ales cele venite de la imbecili cu ceară în urechi, care au auzit un handicapat atribuindu-mi o bâlbă şi, fără să asculte în morţii lor originalul, s-au apucat să insinueze papagaliceşte că eu mă bâlbâi – m-au scos feroce din sărite şi mi-au obţinut banuri de câte 30 de zile pe contul privat. Nu, idiots, I’m a fucking actor, nu las bâlbe după mine ever. Marş la orelist să vă desfunde.

Și sunt acele insulte, menite să mă oftice şi să mă rănească, dar pe care pur şi simplu nu mă pot supăra.

Şi anume:

A. Transexuală.

Sincer, nu văd problema în a fi transexual. Şi nu văd de ce a fi transexual se presupune că e o jignire.

Cumva, a face pe cineva transexual cu intenţia de a-l răni ţine tot de ignoranţa aia tradiţionalistă care zice aşa: bărbatul e cununa creaţiei, femeia e ceva murdar şi ignorabil, dar totuşi, cât de cât tolerabil, mai ales când avem pula sculată sau ne e foame, şi apoi urmează elementele condamnabile, plasate undeva între cele două sexe, sau de o sexualitate incertă.

Că am un timbru vocal grav şi de câte ori îmi vine o idee, mă mai îmbrac în haine bărbăteşti şi îmi lipesc nişte păr facial?

OK, dar ăsta e un act de travesti. Sau de “drag”, cum i se zice în limba engleză.

Diferenţa între travestit şi transexual este că, în timp ce transexualul are o identitate sexuală opusă organelor genitale cu care l-a înzestrat natura şi, de obicei se adaptează în atitudine şi vestimentaţie identităţii căreia îi aparţine mintal şi emoţional, travestitul face un act artistic şi atât.

Dar să te aştepţi de la urmaşul lui Decebalus per Scorilo să prindă nuanţa asta e ca şi cum te-ai aştepta de la motanul meu Pulică să priceapă teorema lui Pitagora.

Pot la un moment dat să trec pe la ACCEPT şi să îi rog să-mi organizeze interviuri cu câţiva transexuali reali, să vedeţi că şi ăia sunt simpli oameni, cu bucurii, tristeţi şi crampe la picior, ca restul lumii. O s-o şi fac, probabil. Între timp, nu mă jigneşte cu nimic să mă faci transexual pentru că, minune, mă împac minunat cu latura mea masculină.

B) Videochatistă.

Nu, nu fac videochat, şi cititorii mai vechi ai blogului ştiu asta. Pur şi simplu, ştiu să mă transpun în personaj.

Dar acum, prin prisma reclamei pe care am filmat-o, am cunoscut în ultima vreme o multitudine de videochatiste şi, sincer, sunt persoane cool, cu care ai ce vorbi, şi cu care te distrezi la o băută.

Majoritatea s-au apucat de videochat pentru că societatea nu a avut nimic să le ofere: studente ai căror părinţi nu s-au gândit că într-o zi copiii lor vor creşte şi vor dori acces la o educaţie superioară; mame rămase singure, cu taţi pe care responsabilitatea de părinte i-a biruit şi şi-au luat zborul, şi tot aşa.

Nu e o muncă uşoară, asta e cert. Trebuie răbdare cu toţi nebunii netului. Acolo unde eu îmi bag deja pula în toţi morţii prostului, videochatista zâmbeşte politicos şi caută să extragă fărâma de omenie care mai există poate, pe undeva, sub zece straturi de melteneală şi cretinism.

Greu, nene. Dacă nu ar fi lipsa de respect a societăţii faţă de femei în general, orice formă de sex work ar fi fost demult încadrată la grupa I – condiţii grele.

C) Urâtă. 

Prea puţin mă interesează să fiu o femeie frumoasă la modul clasic, pentru că nu mă interesează agaţamentele şi propunerile. Vreau cititori, nu orbiteri. Şi cât timp pozam în bruneta senzuală cu părul lung, era prea multă labă siropoasă sau, dimpotrivă, labă obraznică cu insistenţe agasante, şi prea puţin dialog relevant.

Cu alte cuvinte, dacă nu ai un buget solid de publicitate pe mână şi un contract de câteva mii de euro, faptul că mă găseşti urâtă este chiar o uşurare. Grav era să mă găseşti frumoasă şi să trebuiască să te tot conving să nu încerci să mă fwţi.

Astea fiind spuse, în secunda în care un gigel comentează “ce urâtă eşti”, îşi face instant coming outul de pulifrici de categorie F. Să ne gândim la un bărbat educat, cu stil şi bune maniere. Ăla niciodată nu-i va spune unei femei că e urâtă, nici dacă ea e muma pădurii. Va găsi un compliment care să salveze ziua, chiar dacă e faţă în faţă cu Viorica Dăncilă. Şi abia genul ăsta de bărbat merită atenţie. De puleţi mitocani e netul plin.

D) Bitch. 

Pentru cine ştie un pic engleza, bitch nu înseamnă curvă. Curvă e slut sau whore. Bitch e genul de femeie care dă riposta. Care nu te lasă s-o calci în picioare. Care ştie să te pună cu botul pe labe, dacă întreci măsura.

Cred că termenul bitch are poza mea în dicţionar.

E) Feministă. 

Cred în egalitatea sexelor – şi a persoanelor aflate undeva între cele două sexe, travestiţi şi transexuali included? Checked. Cred că femeia e un om liber, cu dreptul absolut de a lua decizii legate de viaţa şi priorităţile ei? Checked. Cred în acces la educaţie, şanse profesionale egale şi aceiaşi bani pe aceeaşi muncă? Checked.

Full-on feminist here.

Thank you.

Deci, permiteţi-mi să mă prezint. I am a Transexual Camgirl Feminist Bitch. Sună a titlu de album. Că tot am un single rap în lucru.

 

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Joker says:

    Apelativele in cauza sunt insulte in intentie, si au “valoare” la un anumit nivel (conforminst) de acceptanta sociala. Fiecare din aceste tentative de insulta arata (mie, cel putin) cat de bolnava e societatea, cat e de inoculata cu preconceptii nocive. Fiindca “tara te vrea prost”, gen.
    Ai pus aici un dureros punct pe “i”.

  2. Radu says:

    Daca cineva-ti face vraji voodoo, chiar daca ele nu functioneaza, tot un idiot marunt si plin de ura e.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger