Makeup minimalist

Salut, sunt Lorena, iar acesta e un articol de parteneriat cu Notino. Dacă intri la ei pe site folosindu-te de linkul meu, mă umpli de bani fără număr și o să petrec întreaga zi bând doar pina coladas, scărpinând pisicul între urechi și scriind articole (tot) fără număr pe acest superb blog.

Să presupunem că, printr-un dezastru natural sau artificial, mi-aș pierde toată colecția (imensă) de machiaj și aș rămâne cu sertarele goale. Și aș avea rație pe viață cinci produse și atât. Sau aș fi adepta colecției de tip capsulă. Adică, strictul necesar.

Care ar fi acele cinci produse?

Tușul de ochi

Viața fără o dungă neagră care să urce până la tâmple nu e viață. O știa și Cleopatra în antichitate, iar Cleopatra chiar a fost regina absolută a senzualității.

Iar cine mi s-a uitat minimum o dată pe TikTok știe că preferatul meu absolut e tușul compatrioatei mele Anastasia Soare, aka Anastasia Beverly Hills. Un tuș minunat, care nu curge, nu pătează, face linii drepte ca hotarele din Statele Unite și acoperă cu stoicism și uniformitate românească cele mai dificile texturi de pigmenți sau glitter.

Fondul de ten și anticearcănul

Da, da. Un singur produs care le face pe ambele.

Cele mai bune produse de acoperire a tenului, după modesta mea părere, nu vin din State, sau din UK, sau din Franța, ci din nu foarte îndepărtata Cehie, iar brandul se numește Dermacol. I-am cântat imnuri de slavă lui Dermacol în repetate rânduri și o să-i mai cânt, dar produsul cu care mi-au cucerit definitiv inima se numește Caviar Long Stay, estompează și anulează riduri fine și cearcăne ca un campion, nu se strânge în cute și rezistă ca iubirea dintre Charles și Camilla. Nemaivorbind de faptul că din câteva picături, te-ai tencuit pe față-gât-decolteu-urechi.

Rimelul

Nu pot purta gene false pentru că bocesc ca o divorțată cu trei copii căreia nu-i plătește bărbatul pensie alimentară, dar pot purta belșug de rimel. Iar preferatul meu e Lancôme Hypnôse L’Absolu de Noir, un rimel care arată universului că or exista 50 de nuanțe de gri, dar în mod cert există O SINGURĂ NUANȚĂ DE NEGRU. Rimelul ăsta face gene perfecte, lungi, groase, arcuite, negre. Dacă păcatul originar ar fi un rimel, ar fi în mod sigur acest rimel.

Paleta

Votul meu se duce la NYX Ultimate Utopia, dintr-un singur motiv: varietatea. Și pigmentația intensă și vibrantă. Dar varietatea e ideea de bază. Poți să te machiezi minimum un an din ce e aici, chiar dacă ar fi singura ta paletă. Culori mai discrete sau mai rebele, mai neutre, ca la birou, sau mai radiante, ca la festival. Iar brunul mediu merge utilizat și pentru contouring.

Sincer, câtă frumusețe.

Balsamul de buze

E regula aceea clasică: dacă accentuezi ochii, ești discret cu buzele. Sau invers. Dar cum ochii sunt oglinda sufletului și buzele doar oglinda a câtă p ți-a străbătut existența, eu o să prefer întotdeauna să accentuez ochii și să folosesc un balsam de buze care să hidrateze, să nuanțeze și să dea un luciu, dar fără scandal. Ca de exemplu, Bobbi Brown Extra Lip Tint, cu ulei de măsline, jojoba și avocado. Subtil, elegant, hrănitor. Yummy.

Cam asta ar fi selecția mea. Dar dacă pe tine nu te satisface, intră pe Notino folosind linkul meu de aici și alege ce preferi tu, acum cu reduceri de până la 40%.

BRANDSALE cu până la 40% reducere

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: