Modul în care cancerul numit Coaliţia pentru Familie te poate afecta şi pe tine mâine

Eu tot încerc să schimb subiectul şi să scriu despre alte lucruri dar, atâta timp cât idioţii şi postacii, majoritatea cu conturi făcute alaltăieri, ai acestei haite lugubre de patriotarzi homofobi neocomunişti, vor continua să mă frece la cap cu retarzeniile lor încuiate, mă obligă să menţin subiectul pe tapet.

Aşadar, dragă cititorule.
Să zicem că eşti un tip sau o tipă hetero, nu-ţi pasă foarte tare de gay şi nu te-ai implicat să aperi dreptul la familie pe care idioţii ăştia siniştri vor să-l asigure doar cuplurilor de sex opus, nu şi celor de acelaşi sex, deşi, la impozite egale, normalitatea ar fi un tratament egal.
De ce Coaliţia asta e monstruoasă şi pentru tine?
Aruncă un ochişor aici, la cele 50 de propuneri ale lor de măsuri care trebuie luate în privinţa familiei şi oripilează-te.
Imbecilii ăştia, care tocmai au făcut circ şi au izbutit să agite suficient lumea, încât să se ajungă la anularea instituţiei parteneriatului civil, vor să te hărţuiască şi pe tine, în următoarele moduri.

1. Crearea unei structuri dedicate – Secretariat de Stat pentru Familii (SSpF) – în Ministerul Muncii, care va colabora cu: instituții specializate de stat, cultele religioase, asociațiile de familii, alte organizații non-profit, mass-media, pentru a sprijini și ocroti familia

Cu alte cuvinte, încă o gaşcă de funcţionari publici, birocraţi şi angajaţi ai statului, plătiţi din buzunarul tău.

4. Campanii în parteneriat Stat – Asociații de Familii, pentru conștientizarea importanței familiei și căsătoriei, maternității și paternității (ex.: „Săptămâna căsătoriei”; evenimente de Ziua Copilului) ca și pentru informarea asupra drepturilor pe care familia și membrii săi le au în România.

Altfel spus, moduri de a sucţiona bani de la buget cu festivităţi tarifate ca steagurile lui Pristanda.

6. Majorarea pedepselor penale pentru agresiunea asupra femeii însărcinate; recunoaşterea copilului nenăscut ca victimă distinctă în cazurile de violenţă domestică.

Înainte şi după sarcină, bate-o până-i sar ochii din cap. E perfect ok.

7. Anularea subvențiilor publice pentru avort și mijloace contraceptive; direcționarea fondurilor astfel eliberate către servicii de sănătate maternă.

Cine beneficiază de aceste subvenţii publice? Studenţii şi asistaţii sociali. Pe scurt, dacă fata voastră studentă a călcat pe bec într-o seară, poate să-şi vadă speranţele spulberate şi să împingă de cărucior, căci tocmai a fost redusă la stadiul de animal fătător şi atât.
Dacă v-aţi săturat să le întreţineţi cu banii voştri colectaţi public pe toate şomerele, iată că le veţi întreţine cu încă n copii acasă.

15. Extinderea concediului pentru creșterea copilului până la vârsta de 3 ani de viață extrauterină, respectiv 5 ani de viață extrauterină, pentru copilul încadrat în oricare dintre gradele de handicap.

Toată compătimirea mea se duce aici spre angajatorii care vor fi nevoiţi să susţină financiar concedii de 3 / 5 ani, timp în care femeia se deprofesionalizează complet, îşi pierde reţeaua profesională şi se transformă într-o legumă.

23. Creșterea numărului de zile libere pentru tați la nașterea unui copil.

Asta în caz că angajatorii care vor decide să aibă un colectiv format exclusiv din bărbaţi (cine ar putea să-i acuze, dacă o astfel de măsură ar trece) se bucurau prea tare.

30. Tichete de vacanță pentru familii, pentru ca mai multe familii să își poată permite o vacanță împreună, anual, în România.

Zi să mori tu că ne pui să le plătim şi concediile nesimţiţilor ăstora! Un masaj să nu le facem cumva?

35. Eliminarea posibilității minorilor de a obține avort și servicii de „planificare” fără acordul părinților.

Deci, dacă eşti o fată de 16 ani, nu te poţi proteja fără să fie ai tăi de acord. “Dar să nu facă sex!” Really, nigga? Părinţii nu vor fi de acord cu planificarea pentru că ei te vor virgină până la 30 de ani, dacă se poate, iar sarcinile astfel rezultate vor fi “rezolvate” fie cu andrelele, fără ştirea părinţilor, fie repede-repede, în ultima zi din luna a treia. Politica ignoranţei, moştenire directă de la Ceauşescu.

36. Reducerea impozitelor pe venit și pe proprietăți ale cuplurilor căsătorite, pentru prima proprietate.

Dacă nu ţii neapărat să-ţi legi viaţa cu o hârtie de cineva, eşti bun de plată.

43. Încurajarea microeconomiei și a inițiativelor economice familiale (întreprinderi de tip familial) prin diminuarea sau anularea totală a impozitării acestora.

Ăsta e Caragiale curat: “mai întâi și-întâi că dacă e republică, nu mai plătește niminea bir… Al doilea că fieștecare cetățean ia câte o leafă bună pe lună, toți într-o egalitate.”

48. Completarea, de urgență, a rețelei medicilor de familie, în așa fel încât să ofere acces real întregii populații la serviciile medicale.

Da, clar. Chestie realizabilă ţac-pac, printr-o pocnitură de deget. În condiţiile în care suntem în prezent în halul de idioţenie în care n-am putut implementa eficient un rahat de card de sănătate.

Pe scurt, ce vor idioţii ăştia, pas cu pas, e să scoată avorturile în afara legii, ca în Polonia, să limiteze contracepţia şi să readucă politicile lui Ceauşescu privind fătatul cu sila, că dacă nu, eşti element indezirabil al societăţii.
Iar dacă iubim libertatea individuală de care ne bucurăm acum, şi nu vrem impozite pe celibat, ar trebui boicotaţi şi sabotaţi. Uitaţi-vă la femeile din generaţia mamelor noastre, mânate să se mărite cu primul tip ceva mai spălăţel care se nimerea, antrenate să nu aibă ambiţii şi să trăiască din inerţie. “Bucură-te că te ia cineva”.
Noi nu mai avem nici o şansă să ajungem ca ele. Dacă cuţitul ajunge la os, ne cărăm în altă ţară şi gata. Dar fetiţele mici merită o şansă să devină ce vor ele să devină. Nu neveste spăsite şi gospodine cu forţa, scutite de bătăi pe strict perioada sarcinii.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

26 Responses

 1. Kathy Bates says:

  Imbecilii nu fac circ. Imbecilii ştiu foarte precis ce vor.

  Dintr-un punct de vedere strict utilitarist (cum unul de pe Contributors.ro), nu numai homosexualii trebuie respinşi. Din acel punct de vedere strict utilitarist, oricine -fără deosebire de sex sau de orientare sexuală- care nu îndeplineşte cerinţele de bază ale unei familii cu potenţial reproductiv trebuie să sufere consecinţele.

  Motivul l-a spus, pe scurt, unul care nu era nici preot creştin, nici imam musulman, nici activist comunist. Era, surpriză, un poliţist de la Arme şi Muniţii: “motivul pentru care armele trebuie ţinute închise în dulap metalic, cu muniţia şi închizătorul separat şi 2 chei diferite, e faptul că, atunci când ai fi tentat să faci vreo nebunie, trebuie să cauţi cheile, să descui, să cauţi altă cheie pentru muniţia potrivită, închizătorul, şi până atunci ai timp să te calmezi şi să realizezi că nu merită riscul de a face puşcărie pentru vreo stupizenie.” Adică diferitele restricţii reprezintă o frână.

  În problema noastră, oamenii căsătoriţi au mai puține probleme comportamentale sau emoționale, se expun mai puțin comportamentelor periculoase (consum de droguri, boli cu transmitere sexuală, sporturi extreme, scandaluri şi încăierări, certuri cu şefii care rezultă în demitere, procese etc), fiindcă plasa formată de căsătorie şi relaţiile cu familia şi prietenii apropiaţi reprezintă o frână, o reţinere. De fiecare dată trebuie să ia în calcul reacţia acestora. E ca şi cum ar fi supravegheaţi în permanenţă de cineva. E controlat mai atent decât la armată sau la puşcărie.

 2. Alex says:

  Am putea sa le sugeram, ca sa-i ofticam si mai rau, masura incurajarii imigratiei. probabil ca pentru tipul lor de gandire ideea unor oameni de alte rase ar fi la fel de grava. Sunt curios ce argumente ar aduce 🙂

 3. Kathy Bates says:

  Alex: criminalitatea practicată de imigranţii musulmani?

 4. Alex says:

  Se pot introduce cote de imigratie/tara, conditii legate de varsta, profesie, etc. Eu ma refeream la ideea imigratiei.

 5. George says:

  bai frate, ce se mai distreaza lumea pe facebook. incepe sa ma roada invidia. daca n-as fi asa urat, mi-as lua un telefon, mi-as face un selfie, si mi-as reactiva contu’.

 6. Barengott says:

  1. Prea scumpe masurile. Daca ar cere statului sa inceapa o informare la nivelul firmelor cu privire la consecintele neglijarii familiei de catre angajati in favoarea locului de munca (cresterea impozitarii firmelor pentru mentinerea sistemului de pensii, asistenta sociala scumpa pentru integrarea posibililor imigranti, armata in strada (cum e acum la Briuxelles, Charleroi, Calais)), s-ar rezolva mult din problema demografica.
  2. @Alex: Ai un pic de curaj si recunoaste, ti-au curs balele dupa asa ceva … http://www.click.ro/news/lume/ce-s-intamplat-de-fapt-la-koln-jocul-de-violul-popular-tarile-arabe
  3. Daca corectii politici ar avea aceeasi atitudine mereu, respectiv si fata de islam, cu regulile lui, gen sharia, s-ar discuta altfel. Insa cum ura merge doar intr-un singur sens la corecti ….

 7. Kathy Bates says:

  Cam toate discuţiile pornite de la ceea ce permite sau nu o ideologie presupun că statul trebuie automat să fie şi dictatură şi astfel e dator să impună cu forţa să fii parte a ideologiei oficiale.
  Dacă statul e comunist, a hotărât că toată lumea poartă cravată roşie şi şnururi tehnicolore în şcoală, ia salariu de la stat şi ţipă la mitinguri: “Ceauşescu şi Poporu’!”. Iar cine nu face aşa, o sfârşeşte ca Gheorghe Ursu.
  Dacă statul e chinez, toată lumea se închină la autoritate şi îi dă şpaga, sau îl taie şi-i vând organele.
  Dacă statul e musulman, toată lumea se închină cu fundu-n sus, sau e decapitată pe stadion. Şi, de obicei, discuţia se încheie cu faptul că vine Vlad Ţepeş şi impune ordinea în societate, chestie care, surprinzător, o spunea şi Breivik.
  Obsesia pentru dictatură e atât de puternică la noi încât până şi Cheloo, care şi-a construit întreaga carieră pe pretenţia că e golan, face propagandă pentru un mod de viaţă foarte disciplinat şi supus autorităţii 🙂

 8. Barengott says:

  Poti sa nu aplici punctul 1 ca stat, dar accepti toate consecintele pana la capat.

 9. levmallev says:

  n-am sa mai citesc textul asta, pentru ca mi-e sila de prostia LOR! ma enervez degeaba. tot prosti raman si nu doar, sunt si lipsiti de spiritualitate. astia nu inteleg nimic din nimic. pentru ei, pula e totuina cu curul si curul cu gura si baga in ei coalitii. nu mai vreau sa iau parte la orgii d-astea de cacat. ei cred ca sufletul se mananca cu dumnezeu si nu dumnezeu cu sufletul. mi-e sila ca-s om!

 10. levmallev says:

  nu acum. acum nu pot.

 11. Kathy Bates says:

  Levmallev: dacă Leonid Dimov ar fi trăit în zilele noastre ar fi putut zice: uneori mă împlânt în faţa oglinzii şi mă privesc cu silă că sunt homosexual 😀

 12. Stefan Man says:

  Avortul, în orice regim politic sau confesiune sau orice formă de organizație s-ar afla cea care îl face cu bună știință, reprezintă o crimă! Iar un act criminal asupra unei persoane lipsite de apărare atrage asupra criminalului pedeapsa cu închisoarea pe viață! Nu închisoare în termenii juridici, ci închisoarea cea mai cruntă – propria conștiință! Si nu doar asta, ci și suportarea consecințelor de ordin medical, emoțional, psihic, care urmăresc ucigașul până la sfârșitul vieții… Singura posibilitate de revenire cât de cât în parametrii mentali optimi după o asemenea dramă este pocăința, spovedania si asumarea răspunderii asupra propriei fapte! Femeia, care este (ar trebui să învețe să fie) ființa cea mai sublimă de pe pământ, naște – dă viață, nu fată! Doar animalele fată! Dacă voi femeilor vă considerați fătătoare, iar nu născătoare, cred că aveți o foarte puțină stimă de sine. Si dacă vedeți aducerea pe lume a unui om nou ca pe o povară, iar nu ca pe un dar de la Dumnezeu pentru întreaga omenire, iarăși înseamnă că nu aveți minimum de respect față de voi înșivă, dar mai ales față de înaintașii voștri, pe umerii cărora stați acum și care spre deosebire de voi și-au asumat “riscul” / responsabilitatea de a vă da viață, ca voi să aveți astazi libertatea de a ucide … Dumnezeu să vă binecuvânteze spre mântuire!

  • Lorena Lupu says:

   Nu vrei tu să ne laşi să ne decidem singure poverile şi darurile de la Dumnezeu pe care vrem să ni le asumăm, atâta timp cât nu contribui nimic la întreţinerea lor?

 13. bre dar daca se legalizeaza casatoriile intre astia care se trag in cur, cum dreaq ramane cu obiceiul ala cu aratat cearceafu’ dupa noaptea nuntii?

 14. :))) daca merge sa faci comanda de unu pe culoarea maro e perfect

 15. levmallev says:

  KATHY BATES mai bine ca nu. 🙂 asa imi ramane oglinda doar mie, unui mare fraier! :)))

 16. Paul says:

  Datorita discursurilor de acest gen, care ma inconjoarau, am intrat in nevroze repetate (depresive sau isterice, cand cum) E nasol sa ti se spuna “esti bolnav psihic”, dar pana la urma gasesti prieteni care stau, te asculta, te pot chiar indruma si parca incepi sa te simti uman. Sunt groaznici fanaticii astia. Vor stat religios, sa se mute in sirael unde dimineata, daca mergi la piata, mergi intre anumite ore (ca asa e reglementat) si pe drum speri sa nu iti zboare cineva creierul. Matusa mea a suferit arsuri grave intr-un atentat din israel si s-a mutat in cele din urma in romania. O mare parte din musulmanii cu care am vb europa, au ales sa vina aici tocmai ca sa scape de teocratie. Hai sa adunam bani si sa le platin drumul la fanaticii nostrii din romania, bilet numai dus, in… siria. Si sa se lupte ei intre ei, fanaticii.

 17. Kathy Bates says:

  O mare parte din musulmanii cu care a vb lumea în europa, au ales sa vină aici tocmai ca sa scape de teocraţie.

  Cu micul amendament că imediat ce au ajuns aici, au făcut toate eforturile, inclusiv moarte de om, pentru a impune o teocraţie cu burka.

 1. October 27, 2017

  […] Vă las aici și câteva articole mai serioase, dar tot despre ridicol: zoso, Prințesa Urbană, Simona Tache și Lorena Lupu. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: