“Normalul”

Azi, s-a oploşit pe peretele meu acest specimen. La o discuţie despre identitatea de gen. Şi a început să delireze liber despre discriminarea pozitivă de care au parte cei “diferiţi” şi despre drepturile în plus pe care le au faţă de el.

L-am întrebat care ar fi drepturile acelea în plus.

Şi a început să bată câmpii precum urmează:

Deci, vă daţi seama, stimaţi telespectatori? Dreptul de a fi considerat normal, de a “nu i se reproşa nimic” de către un gunoi uman ca ăsta, care obiectiv nu are de ce să reproşeze nimic nici unui transgender sau altei categorii lgbt, din simplul fapt că nu deţine vreo autoritate peste vieţile lor, dreptul de a exista pur şi simplu, este “discriminare pozitivă”.

Halucinant. N-am cuvinte.

Boul ăsta bătubil în cap cu un bocanc de munte cu ţinte, care consideră că dreptul altora la propriile vieţi e mai puţin important decât cinci minute din timpul lui de gunoi uman şi o explicaţie simplă care să-l ajute pe copilul lui să nu fie un bou la fel de sinistru şi de egoist – boul ăsta, cum ziceam, e cel considerat normal.

În nici o altă situaţie de viaţă nu i s-ar transmite unui grup de populaţie ceva de genul: eşti mai puţin important decât cinci minute pe care să le aloc copilului meu.

Şi grupul ăla de populaţie, mai puţin important decât o conversaţie de cinci minute, e cel “discriminat pozitiv”.

Cât timp există gunoaie umane de teapa ăstuia, activismul LGBT e important şi necesar.

E cumva în conformitate cu prostia crasă şi entitlementul personajului inabilitatea de a procesa noţiunea de raport liber consimţit între adulţi. Taman de aceea, după ce setează scena cu binecunoscutul “cum să explic eu copilului meu” – haha, ce aş râde dacă copilul ar fi cel care i-ar explica lui, de mână cu iubitul – începe să abereze despre cum a fi LGBT e totuna cu violul sau zoofilia. Adică atâtea situaţii în care o persoană abuzează de trupul unei fiinţe lipsite de apărare.

Probabil că, şi în cazul lui, femeile care s-au complăcut cu scârba de a se mânji fizic cu el au fost luate tot cu japca, de aceea îi e atât de străină noţiunea de CONSIMŢĂMÂNT.

Şi insist, gunoiul ăsta e cel pe care societatea îl consideră normal.

Apoi, stimaţi telespectatori, se naşte încă o întrebare: de ce gunoiul ăsta simte nevoia să “poată spune unui homosexual că e homosexual şi unui negru că e negru”? Strict constatativ? Ca şi cum ăia nu ştiu deja?

Nu. Vrea dreptul ăsta ca să îi poată abuza verbal şi să-şi fluture pretinsa superioritate de “alb heterosexual” peste ei.

Şi mizeria asta agasantă şi toxică e specimenul pe care societatea îl consideră normal.

Până acum, aţi detectat vreun “drept în plus” care să chiar fie un drept în plus, adică ceva ce gunoiul ăsta nu deţine deja cu vârf şi îndesat?

Eu, sincer, nu.

Iar finalul e apoteotic. Să compari dreptul LGBT la o viaţă normală cu înscrierea la mascaţi a unui “tip mic şi bolnăvicios”, ca şi cum viaţa normală ar fi un privilegiu e ca şi cum ai compara mere cu cauciucuri de iarnă.

Mi-aş dori ca gunoiul ăsta să experimenteze abuzul pe care ticăloşii de teapa lui îl aplică altora măcar pentru o singură zi. Ca viaţa lui să fie mai prejos decât o explicaţie pe care alţii să vrea s-o dea copilului. Pentru că inabilitatea lui de a procesa că nu e buricul pământului şi decident peste tot ce au voie alţii să facă de acolo vine. Fiecare alegere a lui a avut parte doar de aprobare socială şi aplauze de la maimuţoi la fel de proşti ca el.

Şi gunoiul ăsta, discriminat pozitiv până dă pe nas, se simte tot el nedreptăţit că nu poate hărţui pe alţii.

Cum plm să nu trecem la f*tere de grijă legată de viaţa privată a interlocutorului, dacă suntem alb heterosexual majoritar cu impresia că noi deţinem universul?

Aberezi, gogule. Singurul discriminat pozitiv eşti tu. De o societate care ţi-a spus, milenii în şir, că eşti cununa creaţiei doar pentru că îţi atârnă chestia aia scârboasă şi flască între picioare. Şi că tu ai dreptul să faci orice, iar alţii nu au dreptul să riposteze. Că ţi se datorează gratis timpul, munca şi priorităţile restului lumii, doar pentru că vrei tu.

Eşti un căcat privilegiat de un egoism feroce. Şi singurul lucru oribil şi nedrept din această lume e faptul că TU eşti cel considerat normal.

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

 1. Andrei says:

  omul pare a avea o dizabilitate mintală, normal și deloc împotriva naturii ( adică natural) e și ca un om mai puternic decât el să-și impună forța fizică ca să-i ia mașina, banii. Internetul ăsta pune la bătaie toți taximetriștii, gunoierii și alți analfabeți funcționali care nu pricep nici filmul de la tv fiindcă titrarea se schimbă prea rapid pt neuronul lor.

 2. Radu says:

  Strict constatativ sunt rare situatiile, dar exista — cazul arbitrului Coltescu care a fost suspendat de UEFA chipurile nu pentru ca a fost rasist(pentru ca au ajuns la concluzia ca NU a fost rasist) ci pentru ca nu s-a “comportat intr-o maniera adecvata”.
  Adica, stim ca n-ai fost rasist, dar au stat niste dobitoci in genunchi impotriva rasismului imaginar si daca nu te suspendam pe tine, o sa rada si curcile de ei si o sa ne acuze pe noi de rasism, dar asa, daca te pedepsim ca si cum ai fi fost rasist, dar spunem ca nu pentru rasism, istericii de serviciu si-au satisfacut pofta de sange si noi ne spalam pe maini… a si iti futem viata si-ti lasam o pata pe obraz pentru ceva ce n-ai facut.

  Problema activismului LGBT/BLM samd, e partea de supracorectie si transformarea unor cauze nobile in arme nucleare in care vietile unor oameni sunt distruse in momentul in care o acuzatie de rasism/homofobie/viol/hartuire sexuala este emisa fie ca sunt adevarate fie ca nu sunt adevarate, cu consecinte minime spre zero pentru cei care fac acuzatiile nefondate.

 3. ana says:

  clar, rasismul e imaginar. jeez, ce ochelari de cal pot avea unii. funny, cum toti se iau de extreme pentru a da de pamant cu ce nu le convine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: