Pocăiţii PSD-ului

Azi, Ion Iliescu a scris la el pe blog. I-a aplicat una pe după ceafă tovarăşului Dragnea, că e nedemocratic şi că abordează conflictual problemele interne, să-şi ţină borta anală afară din închisoarea care îi tot dă târcoale, ca un cârd de hateri lihniţi unui cont de influenceriţă.

Şi o parte dintre prietenii mei Facebookeri au fost atinşi la coarda sensibilă.

Pentru că eu sunt genul de om care se udă la glandele lacrimale ceva mai greu, simt o nevoie acută să menţionez următoarele.

A) Iliescu însuşi este beneficiarul a 25 de ani de tergiversări, praf în ochi şi fente în Dosarul Mineriada, care i-au ţinut pampersul pentru adulţi ferit de ochii curioşi ai unor colegi de celulă în închisoare. Deci, să îţi fereşti posteriorul 25 de ani, şi să devii subit moralist când altul face EXACT acelaşi lucru mă gâdilă la radarul de ipocrizie.

B) O bună parte din corupţia flagrantă care a dus la dezastrul economico-social prezent s-a însămânţat pe vremea lui Iliescu. Să denunţe tocmai el  corupţia e ca şi cum o lucrătoare sexuală bolnavă de sifilis s-ar culca cu 500 de bărbaţi, apoi i-ar învinui pe fiii acestora că îmbolnăvesc norodul de sifilis.

B!tch please! Tu ai fost purtătorul iniţial.

C) Iliescu nu e primul pesedel care a găsit subit calea adevărului şi a dreptei credinţe de cum a fost pus pe linie moartă în PSD. Vezi Geoană. Vezi Ponta.

Pariez că în timp ce eu scriu aceste rânduri, Ponta dă şi el un status pe pagina lui de Facebook, cum că Dragnea e baubau şi o să-l visăm la noapte.

Ce-i reuneşte pe toţi aceşti stimaţi tovarăşi şi pretini? Şi pe alţii care au urmat acelaşi traseu?

Faptul că NICI UNUL N-A AVUT O PROBLEMĂ CU CORUPŢIA CÂT ERA PE O POZIŢIE DE PUTERE.

Cât timp erau la sfori, aceşti tovarăşi au mers înainte cu un tupeu senin şi relaxat. Dacă, în timp ce aveau volanul, ar fi zis “Bă, ia stai aşa. E bine ce fac, oare?”, i-aş fi crezut. Aş fi vărsat o lacrimă pentru zbuciumul lor sufletesc.

Acum, din coşul de gunoi al PSD-ului, e simplu să ţipi lozinci şi să te baţi cu cărămida de piept. PSD oricum te-a “ejaculat”, vorba marelui primar Vanghelie, deci singurul public disponibil e “restul proştilor”.

Restul proştilor, nu mergeţi atât de uşor după fentă. Remember: Iliescu e prostituata sifilitică care a creat epidemia, nu o biată victimă cu ochii nevinovaţi.

Foto: Inquam.

 

***

 

 

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. m says:

    N-a creat-o el, epidemia exista din ’45.
    Partidele in care a fost și este iliescu, PMR, PCR, FSN, PDSR și PSD sunt unul și același, chiar daca PSD ar vrea sa se identifice oficial doar cu PDSR și FSN.

  2. Alexandru' says:

    Păi Iliescu tocmai d-asta e supi, că Dragnea n-a fost suficient de dibaci încât să fie la putere fără a putea fi tras la răspundere. Doar strică imaginea PSD-ului, că om fi noi, oamenii, apți de a pleca după fente, dar au și fentele regulile lor de aplicare 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger