Poșta redacției bis: Cititoarea picată de profesor revine

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimite(ți) problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată, contra cost.

Uneori, cititorul revine cu completări, și dacă remarcăm ceva ce trebuie discutat în continuare, postăm și episodul al doilea.

Așadar, azi dimineață am primit un mail. Cititoarea a fost picată la examen de un profesor incompetent și s-a ofticat intens. Textul aici.

După ce i-am răspuns, a revenit.

 

Stimată domnișoară,

Mulțumesc pentru analiză și pentru validarea raționamentului.

Singura mențiune  e că era curs obligatoriu, nu ceva ales doar pentru easy extra credits.
Nu știu dacă e orgoliu, e posibil, dar simt că acel 4 mi-a atacat profund de tot identitatea. Sort of ce v-a făcut A1 și  idiotul ăla de Bendeac – proful ăla se comportă la fel de condescendent și zeflemist-turtitor ca și  actorul.Oricum, mulțumesc mult.

X. 
***
Stimată X,
Eu v-am vorbit frumos.
Presupunerea că Antena 1 și idiotul ăla de Bendeac ar fi avut puterea să-mi atace mie identitatea e o insultă la adresa identității mele.
Eu știu exact cine sunt, ce fac și ce priorități am, iar adunătura aia de cocalari infecți nu are niciun fel de putere asupra structurii mele interioare.
Ce m-a iritat a fost tentativa de a extrage trafic asmuțind din nou hoarde de cocalari infecți la fel de  proști și la fel de jigodii ca Bendeac pe capul meu. Practic, halul în care m-au subestimat presupunând că le va merge. Și faptul că, în secunda în care am stabilit termenii și condițiile prezenței mele acolo, nu m-au informat adecvat asupra intențiilor lor, și să mă întrebe care ar fi fost onorariul adecvat pentru asta. Așa cum e normal să faci când creezi un produs media și soliciți o colaborare cu un profesionist.
Deci, practic, am luat țeapă. Și nemulțumirea mea se referă strict la asta.
Dacă aveți identitatea atât de fragilă încât să vi se declanșeze o criză de identitate cu o notă de 4, cred că trebuie să lucrați serios cu propria persoană.  Dar vă recomand cu căldură să vă abțineți de la proiecții. NU mai atribuiți altora labilitatea dvs și fragilitatea egoului. NU e cazul.
Merci,
Lorena.
***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: