Poţi să ştergi acest număr de telefon

M-am nimerit, ieri, pe un site cu sfaturi pentru maskuli feroki, legate de cum să kukereaskă şi să ţină captive femei mult peste liga lor. Ştiţi genul. Nu contează dacă eşti urât, dacă ai pretenţia să-şi plătească consumaţia la prima întâlnire (ştii că nu va urma a doua, right?) sau dacă ai 46 de ani şi îi arăţi cu dobândă, ia-te după pickup guru şi o fotomodea, toată numai picioare, sâni şi buze, se va desprinde din copac să-ţi pice direct în poală.

Materialul îi învăţa pe gigei cum să stârnească interesul unei dudui nu foarte interesate, prin “mesaje care s-o pună pe gânduri”. La una dintre recomandări, am râs cu hohot, pentru că mi se întâmplase şi mie acum câţiva ani.

“Poţi să ştergi acest număr de telefon”.

Bă, băieţi. Eu în ultima vreme, nu caut războiul, ci armonia dintre sexe. Ca atare, vă spun: dacă o femeie vă cam ignoră mesajele, e din două motive mari şi late.

A) Nu aveţi lucruri prea interesante de oferit.

Şi nu mă refer doar la bani. Nu toate vor un sugar daddy. Mă refer la calitatea conversaţiei, lucrurile pe care le aveţi de comunicat, calitatea ascultării (mulţi nici măcar nu urmăriţi ce spune), calitatea timpului petrecut împreună, relaxarea sau, dimpotrivă, stresul şi iritarea pe care le poate genera prezenţa ta.

B) Sunteţi prea insistenţi şi vreţi totul prea repede, iar asta transmite un vibe de genul: Ăsta o să mă violeze de cum ne nimerim între patru ochi.

Dacă o femeie nu simte că deţine controlul asupra momentului când se va întâmpla trebuşoara, va tinde să fugă de voi. E atât de simplu. Nici măcar nu trebuie să vă placă ideea asta, esenţial e că e validă. Ţineţi cont de asta, şi veţi f*te. Nu ţineţi cont de asta, şi veţi atârna de toţi aceşti guru la fel de nef** ca voi.

Mbun.

Să trecem acum la “Poţi să ştergi acest număr de telefon”.

Pe care ţi-l trimite, desigur, un gigel care caută să se reimpună în faţa unei tipe care îi cam ignoră mesajele, pentru că nu îl găseşte interesant ca persoană.

Mesajul, v-o poate spune orice femeie, PUTE, DUHNEŞTE, TRĂSNEŞTE, de frustrare pasiv – agresivă. De energie de înfrânt al vieţii, de victimă a propriei impotenţe fizice şi intelectuale, de lăbuţă mică, tristă şi insignifiantă.

Trimite asta şi e ca şi cum te declari oficial “ratatul anului”.

Şi acum, vă spun ce am răspuns eu:

“Cred că e o greşeală. Cine sunteţi?”

Linişte,

Dacă puneţi botul la toţi guru de mâna a şaptea de pe internet, nu veţi face decât să păreţi penibili.

Nu te place foarte tare una? Îţi face o favoare că îţi arată asta, crede-mă. Nasol e dacă nu te place, dar continuă să te mintă în fel şi chip, în timp ce explorează piaţa pentru opţiuni mai bune, şi mâine afli cu stupoare că te părăseşte hodoronc-tronc, că s-a combinat cu altul mai vesel.

Nu te place foarte tare una?

Îi mulţumeşti pentru timpul acordat şi continui liniştit să-ţi vezi de ale tale, fără să-ţi baţi capul în exces. Retragerea POLITICOASĂ şi DEMNĂ e singurul mod în care poţi impresiona. Singurul. Sigur, există şi varianta în care îi trimiţi un BMW cadou, chestie care are harul de a reîndrăgosti pe oricine, dar ceva îmi spune că n-ai banii ăia.

OK, capitalul săracului e demnitatea. Ţine-o minte pe asta şi nu te vor mai dispreţui femeile.

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: