Ring of the lords

Salut, sunt Ostap Bender si va povestesc (prin traducere) cateva filme invers.

Fălci(Jaws), invers, e povestea unui rechin uriaș care borăste atât de mulți oameni încît trebuie să se deschidă o plajă nouă.

Titanic (Titanic), invers, e povestea unui vapor imens care iese la suprafață din adâncurile oceanului, tocmai pentru a salva viețile unui număr mare de oameni care, inexplicabil si cumva stupid, pluteau in derivă în ocean în apropierea unui iceberg (aisberg).

Stăpânul inelelor(The Lord Of The Rings), invers, e povestea unui hobbit deranjat mintal( om de statura mica, născut în Cisnădie), care reușește sa-și depașeasca condiția odată ce-și recuperează degetul, pe care avea un inel, dintr-un vulcan. După asta, eroul nostru calatorește spre locurile de baștină și între timp, ajutat de alții, salvează tot felul de creaturi scoțându-le săbii din trupuri. Ajuns acasa, traieste idilic impreuna cu consătenii lui si un vrăjitor bătrân care inhalează corabii din fum..

Matricea (The Matrix), invers, e povestea unui tânar care, după o zi întreagă de bătut dușmani pe jocuri video, ia o pastilă de dormit de la un tip negru cu ochelari de soare și se trezește la timp pentru serviciul lui plictisitor la birou.

Zbor deasupra unui cuib de cuci (One Flew Over the Cuckoo’s Nest) , invers, e povestea unui indian care intră cu forța într-un azil de nebuni și își trezește prietenul cu ajutorul unei perne magice. După o lobotomie inversă efectuată cu succes, ei țin o petrecere de pomină. Indianul simte că partea lui de treaba a fost făcuta și nu mai scoate nici un cuvânt. Toti pacienții ajung să-l iubească pe prietenul indianului, deși acesta, încetișor, le distruge simțul libertații și le îngrădește imaginația.

Părăsind Las Vegas (Leaving Las Vegas), invers, e povestea unui om bolnav, pe moarte, care este vindecat datorită efectelor benefice ale alcoolului.

Sursa aici: http://www.classicfilmpreview.com/backwards-movies/

Debbie face Dallas( Debbie Does Dallas),invers, e povestea unei tinere adolescente care isi părăsește orașul natal pentru a se muta in Dallas. Aici reușește sa convingă o seamă de băieți să aspire cu penisurile lor ceva substanțe albicioase de pe corpul ei și din gură.

Patul conjugal de Mircea Daneliuc (Our bed after the revolution by Mircea Daneliuc) e povestea unui tanăr handicapat care, după ce face sex cu o prostituată, îi dă să mănânce macaroane cu brânza si exclama :

-Din casa asta nici musca nu pleacă nefutută!

Apoi își amintește de tatal lui care se da jos din ștreang și merge pe stradă în București să înjure regimul, ii scoate cuie din cap mamei lui și o forțeaza să sara pe dulap in ideea de a rămâne însărcinată și înspre final, face sex într-un cinematograf cu aceeasi prostituată de care aminteam, dar mai aranjata un pic.

P.S. : Lorena zice că cine dă exemple amuzante de filme invers primește premiu. Playboy.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Lorena Lupu says:

  Poate îmi place mie aşa mai pi lung. şi până la urmă, io-s juriul, nu tu.

 2. animal00 says:

  “ce nu inteleg EU”

  adica io imi troluiam, pardon exprimam, o tristeste. Sau nam voie cu tristeti pa la tine?

 3. Lorena Lupu says:

  ba da, dar am şi io drept la replică.

 4. animal00 says:

  mua, cata seriozitate 😀

 5. diet cola says:

  Cast away este povestea unui soi de vedeta postas, care deturneaza nevasta unuia, ii da liber, construieste o pluta, iar apoi se refugiaza pe o insula pustie. Dupa cativa ani, din apropierea insulei decoleaza un avion care asemeni unui Transformer se reintgreaza in aer. Eroul nostru reuseste sa urce din mers, iar dupa o escala in Rusia ajunge acasa.

 6. Baubau says:

  ce-ti mai plac jocurile de cuvinte…

 1. November 16, 2010

  […] Lorena Lupu: Ring of the lords. “Salut, sunt Ostap Bender şi vă povestesc câteva filme invers. Titanic, invers, e povestea unui vapor imens care iese la suprafață din adâncurile oceanului, tocmai pentru a salva viețile unui număr mare de oameni care, inexplicabil si cumva stupid, pluteau in derivă în ocean în apropierea unui iceberg; The Lord Of The Rings, invers, e povestea unui hobbit deranjat mintal (om de statura mica, născut în Cisnădie), care reușește să-și depășească condiția odată ce-și recuperează degetul, pe care avea un inel, dintr-un vulcan. După asta, eroul nostru călătorește spre locurile de baștină și între timp, ajutat de alții, salvează tot felul de creaturi scoțându-le săbii din trupuri. Ajuns acasă, trăieşte idilic împreună cu consătenii lui şi un vrăjitor bătrân care inhalează corăbii din fum”. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: