Smart shopping

Dacă ești acum pe acest site, ești un fashion addict, exact ca noi. Şi vrei să o garderobă variată, dar cu personalitate proprie, formată din articole care să inoculeze invidia în duşmani ca pe un nou virus, la care nu s-a găsit încă vaccin. Exact ca noi. Dar, totodată, vrei ca aceste articole să nu te coste un rinichi şi doi lobi ai ficatului. Exact ca noi.

Dacă tot semănăm ca două picături de apă, hai să trecem în revistă diverse modalităţi în care poţi face cumpărături deştepte. Adică, să obţii cât mai mult pentru ceea ce plăteşti. Pentru că nu moda te face pe tine, ci tu o faci pe ea. Şi poţi s-o faci mai ieftin decât credeai.

Cumpără extra sezon

După cum spunea un fost preşedinte, iarna nu-i ca vara. Ceea ce, în lumea noastră, a fashioniştilor, se traduce prin: reduceri, reduceri, REDUCERI. Iarna, la articolele de vară, iar vara, la articolele de iarnă. Dacă amâni cumpărăturile până în buza noului anotimp, vei plăti preţul cel mai mare cu care sunt livrate bucăţile respective.

 

Solicită sfaturile unui stilist

Da, ştim, pare contraintuitiv şi scump, dar pe termen lung, e o investiţie excepţională. Pentru că stilistul te ajută să-ţi conturezi un vibe personal, care transcende orice modă şi orice impuls de moment, îţi creează ţinute complete şi te învaţă să ţi le asortezi în aşa fel, încât să nu mai fii nevoit să goleşti patru dulapuri şi să te uiţi năuc la conţinutul lor, întrebându-te cu ce să ieşi din casă, şi la final dai cu zarul.

Păstrează-ţi cu grijă piesele deja cumpărate

Subpunctul ăsta pare de la sine înţeles. Şi ai crede că e ceva evident pentru toată lumea. Dar sunt nenumăraţi oameni care îşi tratează hainele ca pe cârpe, le trântesc în fundul dulapului, nu le protejează de diverse pete – şi anumite materiale sunt extrem de sensibile la pete – şi nici plătiţi nu ar arunca o privire pe eticheta care le dezvăluie informaţii esenţiale despre produs ca de exemplu, dacă se spală la maşină, numai de mână sau duce la curăţătorie, dacă se calcă sau nu, care e temperatura ideală de spălare, şi aşa mai departe.

Apoi, tot ei suferă în gura mare că li s-au deteriorat hainele şi că trebuie să cumpere altele.

Continuarea acestui articol, pe blogul Holy Fashion.

Dacă ai și tu nevoie de un content writer pentru blogul de business al companiei tale, dă un răget pe birou@lorenalupu.com.

Foto: pixabay.com.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: