Spârcâieli creieristice, ep. 3: Ediţia cu fufe nesimţite

Bine aţi vemit la Spârcâieli creieristice. Serialul online în care luăm un comentariu izvorât direct din puţul gândirii şi îl facem bulă papală.

Şi creierismul de azi este:

 

 

Ce avem aici, doamnelor şi domnilor? Avem mentalitatea de ţărancă borâtă. Aia care acuză “cealaltă femeie” că a “stricat casa”.

Carevasăzică, pentru animala asta pocnibilă peste mufă până face ploaie de dinţi, nu bărbăţelul care FACE AVANSURI în stânga şi în dreapta este principalul element responsabil, ci persoanele care acceptă, poate, o ofertă care li se pare interesantă.

De unde vine mentalitatea de ţărancă borâtă?

Din ideile tradiţionaliste, că e normal ca masculul să nu aibă urmă de onoare şi integritate, că doar e bărbat şi totul îi este iertat by default, şi că singurul vinovat, în cazul unei acuplări neconforme cu morala, e femeia, care e automat fufă şi c***ă.

Chit că au dansat doi acel tango, cotcodacul ţărăncii borâte e pe femeie şi atât.

Recapitulăm articolul de azi.

Gigel, cu nevasta de faţă, s-a dat insistent, toată seara, la fata pe care a remarcat-o. Gigel a căutat-o, Gigel a contactat-o, Gigel a pistonat-o la cap până când ea a cedat.

Dar vina e exclusiv a fufei nesimţite.

Când fata a încercat să pună stop şi să încerce o relaţie cu  un bărbat liber, Gigel a devenit recalcitrant, s-a băgar în cuplul nou format, a început să-l alunge pe pretendentul serios, să promită marea cu sarea şi să tragă de gagică să vină înapoi. Chit că Gigel era cel căsătorit.

Dar cotcodacul ţărăncii borâte e preponderent pe femeie.

Când fata a vorbit cu soţia, şi-a dat seama ce dramă e de fapt în familia aia şi a hotărât să se retragă ea – deşi chiar nu era obligată cu nimic s-o facă, a dovedit mai multă omenie decât Gigel în întreaga lui viaţă.

Dar cotcodacul ţărăncii ăsteia borâte e tot pe femeie.

Pentru ea şi restul de ţărănci borâte – vă ştiţi voi – cărora v-am şters comentariile pe Facebook, nu de alta dar nu risc o lună de ban să vă spun ce imbecile fără margini sunteţi, când vă absolviţi de vină pwlifriciul incapabil de loialitate şi cinste, şi le bălăcăriţi doar pe cele care cedează:

Băi, cârpe lipsite de demnitate.

Infectul ăla E CEL CARE v-a jurat credinţă eternă la altar. Alte femei nu v-au jurat nimic.

Infectul ăla E CEL CARE se freacă precum un animal în călduri de tot ce mişcă, în loc să-şi onoreze obligaţiile de soţ şi tată faţă de voi. E greu de crezut că alte femei l-ar băga în seamă dacă ar sta în morţii lui liniştit şi ar face ce a jurat că va face: să vă iubească, să vă respecte la bine şi la rău.

Nu alte femei sunt problema, vaci imbecile. Alte femei doar se nimeresc să fie acolo. Dar ar putea să pluă cu pi… tpalaci în copaci. Dacă masculul vostru ar fi un om onorabil, ar zice, mă scuzaţi, doamnelor, eu am soţie şi copii acasă, je vous prie de m’excuser.

Nu mai înjuraţi alte femei că aveţi nişte egocentrici narcisişti care nu au alte căi de a-şi valida masculinitatea angoasată decât fugărind fustă, pentru că nu le ajunge a voastră.

Luaţi-l pe prost de guler şi întrebaţi-l: ”

Ia zi, băi, kkt dotat accidental cu buletin, ce morţii mă-tii c***e pe care se pare că ai moştenit-o în nevoia irepresibilă de coţăială mi-ai jurat la altar şi de ce morţii mă-tii c***e nu îţi ţii jurămintele?”

Dar nu vă ţine, corect?

El, săracul, face avansuri, că atâta îl duce şi pe el căpuţul, săracul, nu avem ce să-i cerem.

Ba ai, inepto. EL ŢI-A JURAT LUCRURI.

Când un bărbat cu o bună situaţie materială face avansuri, vor exista femei, LIBERE DE ORICE JURĂMÂNT, care vor înhăţa superoferta. De ce n-ar face-o? ELE SUNT LIBERE. EL NU E.

So: dirijaţi-vă frustrările de nef***e către adevăratul iniţiator al situaţiei şi lăsaţi alte femei în pace.

Măcar asta mică din poveste a anunţat că dă check out. Dar ce se întâmplă dacă dă ea check out? Viermele va veni târâş la voi?

Nu, găini proaste. Un om cu adevărat committed era deja la voi, nu trebuia să-l extrageţi voi cu forcepsul din p***a alteia.

Dacă dă ea check out, cretinelor, animalul va continua să se frece. De Ionela, de Maricica, de Oana, de Geta şi de stâlpul de telegraf, dacă nu mai rămâne nimic însufleţit în jur.

Primordiala problemă e CARACTERUL LUI.

Nu mai porcăiţi degeaba alte femei. Găini proaste ce sunteţi. Prea proaste să vedeţi cine e cel care-şi bate joc de voi cu adevărat în situaţia dată.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți fi susținători de nădejde.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

17 Responses

 1. Sonyared says:

  Gigel e mascul. Prin programare genetica el poate si simte nevoia mai des decat fufa sa ‘uta. Vina nu e numai la Gigel ci si la fufa care ii da mizda ‘cand se aliniaza planetele’. Frustrat, Gigel cauta in alte parti. Daca Gigel e caracter infect, e problema fufei ca si-a ales asa om. Daca s-a schimbat, e vina ei, nicidecum a alteia. Dar tu i-ai zis mai bine! Faza cu pocnibila… e si aia tare de tot, desi eu nu-s adepta violentei.

  Multe femei chiar uita de ce si-au luat un Gigel . Dupa ce-au facut actele, ii trantesc un plod, doi, si gata cu viata sexuala a lu’ Gigel. Vede mizda lunar sau chiar mai rar! Ei bine…nu e chiar vina lui Gigel, nu?

 2. Dixi says:

  Lorena, deci…mai sus sunt 5 comentarii de pe fb si unul de aici de pe blog, toate de la femei (!!), iar cu exceptia celei care iti critica exprimarea (nu ca te-ar interesa) si al celei care iti apreciaza postarea, celelalte 4 (din 6) sustin ca e vina femeii, nu stiu daca sa :))) sau sa :(((. Adica, la un calcul simplu, rezulta ca aproape 70% din femei considera ca e vina ba a sotiei, ba a amantei. WTF?! Unde e personajul principal in toata povestea asta? Mie mi se pare incredibil, in anul 2020. Din pacate, cred ca poti sa scoti taranca din bordei, dar n-ai cum sa scoti mentalitatea de bordei din ea. Mai avem de parcurs generatii intregi pana cand o femeie va intelege si va sustine o alta femeie, pana cand nu ne vom mai simti amenintate de balauri cu fuste, si vom intelege ca rivalitatea asta nu ne duce nicaieri. Cele care acuza sotiile ca nu fac suficient pentru relatii sunt fix aceleasi care cauta validare prin concurenta cu sotiile! Si ghici cine se bucura intre timp: barbatii! Offf.

  • Lorena Lupu says:

   Pe postărie plătite de ea o să mă exprim cum vrea ea. Pe postări susținute pe banii și timpul meu, mă exprim exact cum vrea PULA mea, iar dacă nu/i convine, să dea x din colț.

 3. Ivy says:

  “Eu cred ca au si doamnele partea lor de vina, pentru că nimeni nu pleaca la frecat in alte paturi, de bine ce ii e acasa.”

  Serios? Inca sunt multe care cred povestile cu sotia cu care nu se mai intelege, care nu ii da ce are nevoie si eventual de care urmeaza sa divorteze?….

  “Sunt atât de ocupate cu copiii, curățenia, gatitul si alte chestii de casa, încât uita ca sunt femei, uita ca si bărbatul ala are niste nevoi.”

  Oh buhuu el are niste nevoi in timp ce ale ei sunt implinite de copii, curatenie si gatit? El nu e partener acolo sa isi imparta munca si sa-si gaseasca timp pentru ei, e doar inca ceva “de facut” pentru ea, ca altfel merge si el la altele cu povestile de mai sus?

 4. Radu says:

  “Vina” e 50-50, sau mai bine zis 50-25-25.
  La care altar se jura dom’le credinta sexuala vesnica?
  Nu se jura exclusivitate de nici un fel nici la altar nici la primarie, adulterul nu mai e infractiune, daca nu-ti place divortezi, daca-ti place mai mult decat alternativele, ramai in casnicie sau in amantlac cu atat mai mult cu cat TOTUL pare sa fie pe fata, nu e nimic ascuns de nimeni.
  As putea zice ca un porc s-a frecat toata noaptea de o fufa cu sotia de fata.
  Porcul pare ca n-a simtit vreo jena, sotia nici ea, fufa nici ea, atunci unde dracului e problema?
  De ce proiectam atat?
  Da, eu m-as simti mega penibil in oricare dintre roluri, dar mi-e foarte clar ca personajele nu.
  Sotia sustine ca masculul e un tata grijuliu si perfect cu toate ca masculul are timp de nopti petrecute cu amanta, dar la fel de bine putea sa le petreaca pe canapea sau la bere, daca cu toate astea concluzia celor doua doamne e ca el e un tata minunat, unde e problema?

  Cum adica s-a “bagat” peste noul cuplu format?
  Tipa si noul fost iubit au vreun handicap mental, le ploua in gat, cum adica s-a bagat cineva in relatia lor?
  Ce cacat de relatie e aia in care se poate baga un porc casatorit?
  Porcul l-a sunat pe noul iubit, i-a spus adevarul, ca ea il iubeste pe el, porcul insurat, noul iubit a renuntat, doamna s-a intors la porc.
  Si unde e problema?
  Avea porcul insurat vreo obligatie fata de noul iubit?
  L-a amenintat, a fost necivilizat?
  Sa fiu in locul noului fost iubit, i-as fi recunoscator porcului: a pus pestele pe masa, atata tot.

  De unde pana unde e amanta o tipa empatica si buna la suflet?
  Un om cu doi neuroni ar trebui sa aibe nevoie de plansetele live ale unei mame cu copii?

  Sincer, toata povestea asta pare sa se intample intr-un catun uitat de lume unde toata lumea e ruda de gradul 1 cu toata lumea si din cauza degenerarii genetice media de neuroni pe cap de locuitor e 2, dar tipul pare sa fi castigat loteria genetica locala, cu 3 neuroni si 3 coaie, drept urmare, doua fraiere se bat pe el.

  Si un sfat nesolicitat pentru amanta: daca vrei mai multe de la viata, block peste tot tipului, daca nu, imbraca un costum de clovn si muta-te la el acasa, cam tot aia e.

 5. gigi says:

  Nu e chiar asa, e vorba si de caracter, chiar si cu destula “mizda” unii cauta is in alt parte; curiozitate, plictiseala, etc. La fel fac si domnele, ca sunt si ele Om :). Fidelitatea in mare parte este cerebrala, o promisiune ca faci sau nu fci de ai promis, si te tii de cuvant. In timp el si ea se uratesc, nu mia sunt ca la 20 de ani….. Deci eu chiar din cauza de o data pe luna, dar si aia are rolul ei.

 6. lestat says:

  Parerea mea este simpla, cine inseala in casnicie sau in timpul unei relatii este exclusiv vinovat, indiferent daca e barbat sau femeie. Daca ai probleme in casnicie sau relatie provoci o discutie cu partenerul si daca nu ajungeti la un numitor comun fiecare trebuie sa isi urmeze drumul lui. Fiind barbat am ras la comentariul unei doamne care spunea ca daca nici o femeie nu ar accepta avansuri de la barbati insurati acestia nu ar mai avea cu cine sa insele, o anunt pe doamna ca un barbat daca doreste sa-si insele iubita sau sotia neaparat poate sa apeleze oricand la o profesionista.

  • Lorena Lupu says:

   fact! Şi pe profesionistă chiar nu o interesează ce şi cum. Oferă serviciul, încasează banii şi pleacă.

 7. Oana Clapa says:

  Sunt un gunoi prost şi periodic latru.

 8. Oana Clapa says:

  Sunt un gunoi prost şi periodic latru.

 9. Oana Clapa says:

  Sunt un gunoi prost şi periodic latru.

  • Lorena Lupu says:

   Băi, pizdoi, tu ai zero putere de negociere cu mine, vito. Unde nu ai oferit nimic niciodată, nu poţi pune comdiţii, mizeria universului. Semnalizează cât vrei tu, e plăcerea mea să-ţi înlocuiesc over and over again aberaţiile cu realitatea condiţiei tale de gunoi prost care bate câmpii aiurea. Şi faptul că insişti să o sugi atât de lung vorbeşte doar despre cât eşti de bolnavă mintal. Un om cu un strop de demnitate s-ar fi lăsat păgubaş. Dar tu nu. Tu vrei muită.

 10. Oana Clapa says:

  Sunt un gunoi prost şi periodic latru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: