Taxa de unblock

Îi vizează doar pe lătrăii persistenţi, care nu înţeleg că nu am făcut armata împreună, nu ne frecăm burţile şi nu ne cocălărim. Lumea care comentează normal e invitată să ignore această postare.

Bărbatul nefutut e, îndeobşte, animal prost. Crede că unicul mod de a se remarca e să arunce cu căcat. Şi aruncă el fain-frumuşel cu inepţii, până ajunge în block.

Apoi mai latră el ce latră a prost cu spume, până îşi ia block şi pe blog.

După un timp, bărbatul nefutut începe să regrete că mamă, ce distracţie era pe perete la Lorena şi începe să se milogească prin cunoştinţe comune, prieteni, mătuşi fete mari şi alte rubedenii să-i dau unblock că a înţeles că lătratul cretinoid nu e tolerat şi, după săptămâni de pisălogeală, asta se şi întâmplă.

Câteva săptămâni, prostachele se poartă decent. Pare că a înţeles graficul. Dar, pentru că gherţoiala din el nu moare niciodată, după un timp începe iar să facă pe vita sinistră.

Bun. Ca să rupem cercul vicios, mergem pe modelul cafenelei pariziene care-ţi vinde cafeaua pe un euro când o ceri pe un ton politicos şi cu şapte euro cincizeci dacă eşti un cocălărete mârlan şi fără şapte ani de acasă.

Ai lătrat a ţăran prost, ai luat block şi vrei scoatere de sub? Taxă de unblock, tăticu. Frumos, cu chitanţă, cu 16% impozit la stat.
Reiei lătratul de ţăran prost? Taxa de unblock se dublează a doua oară. A treia oară se triplează şi tot aşa. Poate aşa o să pricepi că mitocănia se plăteşte.

Cititorimea normală, dacă n-aţi plecat: cât îmi recomandaţi să fie taxa de unblock?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

15 Responses

 1. Last says:

  juma de salar (atestat prin fluturas sau cum ii mai zice acum) 😀

 2. diabolum says:

  Pret fix, 100E la prima abatere. Dublu urmatoarele.

 3. Lotus says:

  Sau ai putea să-i ierți la început. Pe principiul:

  – Tu fată, când ți-ai tras-o prima dată a fost pe bani sau din dragoste?
  – Din dragoste. Că ce, 50 de lei îs bani?

  Aș fi zis mai puțin, dar dacă tai chitanță, nu se merită. Așa se fac afaceri, începi cu puțin. Că dacă le pui direct 500, nu mai înjură.

 4. luissiana07 says:

  domnisoara Lorena tocmai mi-a venit ideea cum sa justific acasa banii cu care imi cumpar eu mereu pantofi despre care zic mereu ca “sunt vechi domne ai uitat tu, sunt de anu’ trecut”. I-am cheltuit pe deblock.

 5. Valfar says:

  Ai putea face o afacere cu treaba asta. 50RON sunt bani numai cand ii primesti. Ramai la un 50 sau chiar 25, constant. Sau ma rog urci cu ceva infim, a doua oara 26, a treia 27 etc. Poti face chiar si ceva reduceri de sarbatori. Incerci si ceva marketing, gen 25.99. Incepi a scrie 5 bloguri pe zi, bloguri care induc la ‘binecuvantari’ ordodoxe romanesti, bloguri in care nu ai cum sa nu injuri. Si asa ai vreo mie de urmaritori. Lumea mai aude ca acolo se injura si deblocku’ ii ieftin (cateva beri). Nici nu mai trebuie sa faci altceva. Ma rog, cap sa ai ca minte-ati vine. Cand ma uit la mine imi vine sa ma iau in brate.

 6. Sammy says:

  am alunecat din pagina in pagina si am ajuns aici . Care ar fi temele de discutie ?

 7. Valentin (KQQ) says:

  Nu cred că taxa de unblock e cea mai bună soluţie. Părerea mea este că, fiind blogul tău şi formulând nişte reguli, cei care postează sunt obligaţi să le respecte. Nu vor, suportă consecinţele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading