Who Wore It Better?

Anul trecut, un băiat a devenit idolu la internet cu un clip în care a făcut mişto cocălăresc de timbrul meu vocal şi a sugerat că aş fi agramată.

OK. Acum, eu, care nu sunt o fiinţă petty (lol, ba sunt, muahaha), simt nevoia să pun o simplă întrebare.

Şi anume.

Cine o are mai mare?

Mai penetrantă?

Şi mai zguduitoare de fese?

(Sigur, a mea e de la magazin, dar mai contează şi tehnica, slternanţa vitezelor, unghiul, ritmul şi, nu în ultimul rând, boyfriend experience).

So, who’s ya daddy?

El?

Sau eu?

 

Mulţumesc. În semn de iubire faţă de arta pură, poţi să-mi dai subscribe pe YouTube, să devenim mari şi în fapte, nu doar în potenţă. Că geaba ai potenţă, când n-ai cu cine.

***

Dacă îţi place acest blog, ai avut vreodată intenţia să-l susţii dar ai tot amânat, acum ar fi un moment foarte bun.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. coconul says:

  Se vede clar ca el a facut primul acum un an asta, deci tu l-ai copiat pe el. El are mai multe vizualizari.

 2. Orbert says:

  Nu-ți mai spunem că a lui e clar mai mare că iar bagi o criză de nervi și începi să eplici doct despre ”valul de hate”. Așa că a ta e mai frumoasă.

 3. Sonyared says:

  Clar ca a ta e mai mare! Plus ca nu are burta si prompta exat cand doresti. Nu vrea bere, meci, friptura!

 4. Orbert says:

  Ce-mi place mie e cum în poza de atac îl pune pe el cel de acum dar pe ea se selectează din pozele de acum 15 ani. Când nu conta cine o are mai mare pentru că avea ea altele atunci.
  Pentru că eu, cocalar muist fiind, nu am ochi să văd pe Insta că mare diferență nu e între acum 8 ani și acum. Nefuterea îmi pune pâclă pe ochi.

  Acum e ntz… 40 de ani – femeia fără bărbat care-și măsoară instrumentul cu unul care și-a bătut joc de ea acum un fucking an. După care bagă lungi articole despre cum nu-i pasă ei.

  Femeia pe care N-O INTERESEAZĂ SĂ AIBĂ BĂRBAT, lătrată de muistul care nu are nimic de oferit și prin urmare nu l-ar vrea nici o fucking homelessă. Și care nu vede că ăla și-a bătut joc mai mult de propriul brand.

  Tanti… erhm… e cam gata.

  Tanti are mesageria privată plină de thirst calls, spre deosebire de mine, penis-mic/și/flasc, care nu a beneficiat de atenția nimănui niciodată.

  Nu – serios: cred că simți și tu chestia asta.
  Sau cel puțin îmi doresc să fie cineva la fel de low ca mine.

  Cum tot apari tu în clipuri și pe scene și-n taxiuri și-n metrou și tot mai ridicol iese.
  Pentru că zdrențe la fel de toxice și de sifilitice ca mine, cu zero ocupație, își fac misiune de viață să te vâneze. Și oricât te-ar vâna, tu ieși mereu deasupra, pentru că nu reușesc să te doboare cu nimic niciodată.

  Feedback-ul irelevant al labelor mici și triste cred că e clar, oricâte comentarii ai modera tu.: ura proștilor va însoți întotdeauna omul de valoare.

  Problema se pune așa: nu cine o are mare acum (că asta aș fi vrut să stabilesc, dar NU mă califică nimic, ura prostească nu ține loc de diplomă), ci cât de mare rămâne peste 10 ani, când vei folosi în imaginile de atac pozele tale de acum. Care nu-s cu nimic mai prejos de asta, lol.

  • Lorena Lupu says:

   Urâtă și tristă e nefuterea de mascul low quality cu nimic de oferit.

   Hai să te luminez, limbric. Mie nu mi-ați trebuit la modul serios nici la 20, și nu-mi trebuiți nici acum. Sunteți infinit mai mult deranj decât utilitate. Mi se rupe profund pwla dacă un lăbete ca tine mă găsește atrăgătoare. Chiar dacă m-ai găsi, m-aș șterge la cur cu atracția ta.

   Publicul stabil al blogului nu e oricum format de masculi în căutare de acuplare. Ăștia sunt cea mai volatilă și neserioasă categorie de public, cea care mă interesează cel mai puțin. So, nimic din ce latri nu mă poate atinge.Și la 80 de ani, voi avea publicul feminin și bărbații nelihniți, care vor o conversație, nu să epateze cu noian de mitocănii (CĂ NU AU ALTCEVA).

   So, suge-o lung, lent, ca pe ultima suflare.

  • Lorena Lupu says:

   Jură-te că tu chiar credeai că o să cultiv genul ăsta de toxicitate permiţându-ţi încă o replică, limbric. Ai văzut. Cât timp răutatea a părut soft, ca o glumiţă de internet, te-am lăsat să postezi. Dar cu Lorena Fucking Lupu, o cârpă de incel low quality îşi arată necuprinsul frustrărilor şi aptitudinea de a borî venin O DATĂ, apoi tace pentru totdeauna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading