Aventura Sephora România continuă

Episodul cu numărul 1, aici.

Pentru cine n-are chef să dea click pe link: pe 21 iunie, am cumpărat o paletă pe care au băgat-o la reducere. Am plătit-o cu cardul în momentul achiziției. Pe link, aveți print screens cu dovezi.

Timp de o săptămână, Sephora România n-a dat nici un semn de viață. Abia pe 28, mi-au trimis un mail că paleta comandată de mine e sold out – deși mai fusese pe site o zi după ce o comandasem – și că a durat atât de mult să reacționeze pentru că au întrebat și prin magazine dacă mai are cineva paleta.

Eu am scris primul text în care am expus bullshitul, apoi m-am dus până în Park Lake Sephora. Unde, evident, paleta trona la loc de mare cinste, în minimum încă zece bucăți. Am cumpărat-o, am plătit-o.

Și îmi aștept banii. De vineri și de miercuri, îmi tot aștept banii.

Miercuri, le scriu:

(click pe foto pentru mărire)

La care mi se răspunde:

OK. Și se face vineri. Sărbătorim două săptămâni de când banii mei zac în buzunarele Sephora, iar eu aștept să-i primesc înapoi.

Și în loc să vină SMS de la bancă, care să mă informeze că s-au întors banii înapoi în cont, conform înțelegerii prin mail, uite ce rahat îmi vine azi:

Deci, recapitulăm povestea.

Tu îmi ții banii arestați o săptămână și pe urmă îmi spui că n-ai produsul. Eu îți accept plata înapoi, mă duc în Sephora Park Lake, cumpăr produsul CARE EXISTA BINE MULȚUMESC, îți dau un mail că am luat fizic produsul și că îmi aștept banii înapoi, iar tu, în ziua în care era vorba că, într-un tardiv final, îmi returnezi banii, ai pretenția să-mi livrezi paleta în duplicat??? Ignorând ceea ce chiar tu ai stabilit dinainte???

UPDATE: Şi pentru că a sărit prompt cineva să abereze că “am găsit” nu e totuna cu “am cumpărat”: ba da, oamenii ştiau că am cumpărat produsul. Mi-au şi trimis, ironic, mail de mulţumire.

 

Evident, îmi imaginez în naivitatea mea feciorelnică faptul că numărul 031.432.8880 citat în mail este chiar funcțional și sun să le spun că oricum le trimit paleta retur și îmi vor plăti banii înapoi, de bună voie sau cu OPC.

Dar ghinion, numărul e tot nefuncțional.

De cel puțin un an, cel mai mare magazin de cosmetice din România nu poate fi contactat telefonic, iar pe mail o sucește ca la Ploiești, cu profesionalismul unui șmenar de Obor.

Începe să-mi placă. Vă țin la curent cu continuarea acestei incursiuni în impostură și nesimțire.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. snm says:

  Cred ca de vina este, in parte, comunicarea deficitara intre compartimente. Se livrari se ocupa Bucurestiul, de reclamatii si sesizari, India. In rest… banii se plimba.

 2. antigelu says:

  Zic si eu, nu dau cu parul: iei coletul nedesfacut, dai un print la mailul in care esti informata ca nu iti vor onora comanda si te duci cu chitanta de la trusa cumparata inapoi la magazin. Si ceri banii inapoi. Pe trusa cumparata din magazin. Si coletul pot ei sa il pastreze.

  N-ar fi fain? Desi…Romania. Nu cred.

 3. Nicu says:

  Porcariile astea se intampla pentru ca departamentul de logistica si serviciul de relatii clienti n-au nicio treaba unii cu ceilalti. Cel mai usor refuzi coletul si astepti rambursul + o ofera de fidelizare pentru disconfortul creat.

 4. Ratacind pe net says:

  Dupa toata saga asta, singura urare ar fi – sa se tarasca si sa behaie in cel mai crunt faliment.

 5. Oana says:

  Esti atat de antipatica si gretoasa, ca nici nu te pot compatimi lol

  • Lorena Lupu says:

   Ți se pare că atârnam după compătimirea ta, imbecilo? Chiar nu mă încălzește cu nimic compătimirea ta, javră. Oricum, îmi recuperez banii.

   Este vorba să avertizez persoane care nu au impactul de internet pe care, fie că le convine vomelor de teapa ta, fie că nu, ÎL AM. Lor le va fi mai complicat decât îmi e mie. Să știe să evite magazinul, sau dacă nu au de ales, să plătească ramburs sau să cumpere in store. Idioato.

 6. Oana says:

  Am trecut și eu să povestesc că sug pula. Rectific: aș suge-o, dar pula se sperie și fuge de cum mă vede.

 1. July 8, 2019

  […] subit s-a schimbat statusul comenzii în confirmat și au decis să mi-o trimită în duplicat. (episodul al 2-lea, aici.) Și în tot acest timp au fost inaccesibili telefonic, și a trebuit să le trimit o mie de […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: