Caut editor video

În ultimii ani, mi-am neglijat canalul de YouTube, pentru că pandemie, şi lipsă de bani, şi lipsă de chef, şi stare generală aiurea. Cum am fost toţi. Aveam şi perpetuu block pe contul personal pe Facebook, şi restricţii puse total fără sens pe pagina de Facebook, iar acestea limitau drastic numărul de vizitatori. Prin urmare, nu aveam pe blog nici publicitate, nici proiecte plătite şi, pentru că multe firme de închideau şi susţinătorii blogului erau şi ei strâmtoraţi financiar, social media mea a devenit, dintr-un activ rentabil, un simplu hobby şi a trebuit să lucrez la alţii, să mă întreţin.

Acum, restricţiile de pe pagină au fost ridicate şi mi-au venit şi ideile acestea legate de podcast, am sărit şi pe YouTube de 2.000 de followeri, şi am nevoie de un editor video. O colaborare pe termen lung.

Unul, sau una, care să înţeleagă că sunt după doi ani de secetă financiară şi să ceară o sumă affordable. Poate chiar un student / o studentă care vrea să-şi facă portofoliu, prin urmare, să ceară o sumă affordable. Nu, nu voi profita de student(ă) să-i spun un tembelism de genul: Zi mersi că te bag în seamă. Ştiu cât de tare mă frustra această atitudine pe când eram eu studentă.

Ce ofer, pe lângă suma (affordable) solicitată? Te consiliez şi eu pe tine cum să creşti în social media (uite, pagina mea de Facebook are 44.000 de followeri, şi dacă nu aveam doi ani de restricţii, aveam şi mai mult), te promovez împreună cu munca ta şi, având în vedere câtă lume mă urmăreşte, o să apară garantat şi alte colaborări. Practic, o să formăm o echipă.

Ce nu ofer?

De obicei, foarte mulţi tipi intră în colaborări cu femei în speranţa că, pe lângă business, mai f*t şi ei ceva, şi dacă nu se leagă, subit încep să-şi bată joc de proiecte. Pentru mine, proiectele mele sunt cel mai important lucru de pe pământ. Bate-ţi joc de ele şi din secunda aceea, încetezi să exişti. Îţi spun de acum că e o colaborare EXCLUSIV profesională, că ne creştem reciproc EXCLUSIV PROFESIONAL, şi că merită să mă contactezi doar dacă eşti dispus să mă tratezi ca pe un bărbat. Sau ca pe o femeie, dacă eşti gay.

Dar dacă eşti o fată talentată şi dornică să creşti în social media cu mine, atunci ştii şi tu că e o colaborare strict profesională, ba chiar te bucură ideea.

Vreau să mă asculţi, dar să vii şi tu cu idei. În aşa fel încât rezultatul final să fie the best of me PLUS the best of you. Vreau să avem umor, să creăm suspans, să mă bazez că dacă e un moment nereuşit, te prinzi şi singur(ă) că harşt, şi vreau inclusiv sinceritate, dacă nu-ţi place un material. Băi, uite de ce nu-mi place. Dar constructiv. Nu suport parada de ego şi aroganţa nejustificată nici în secţiunea de comentarii, şi o voi suporta cu atât mai puţin pe propriii mei bani.

Poţi locui în ce colţ al Terrei vrei tu, atâta timp cât există siteuri de transfer pe lume. Eu trimit brutul şi îţi povestesc pe o formă oarecare de comunicare online ce vreau, tu trimiţi capodopera finită. Sigur, ideal ar fi să fii din Bucureşti şi să facem brainstorming legat de content, dar e ok, mă descurc şi la distanţă.

Aştept mailuri cu linkuri la proiectele voastre pe birou@lorenalupu.com. Să nu uitaţi să adăugaţi şi un număr de telefon.

Restul lumii, puteţi susţine această viitoare colaborare, şi următoarele episoade de Ce mă enervează azi, în modul obişnuit.  Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: