Dublul standard

“Herp derp ăvai Loreno nu ştii de glumă ăia făceau glume şi apropo cum îţi permiţi tu să faci fat jokes la zeul slăninilor  e crud şi deosebit de urât din partea ta ai ratat să fii deosebită şi nobilă”.

Şi tot aşa vreo 300 de comentatori. Genul de idiot care crede cu tărie că băşcăul e cu monopol. Şi monopolul e la cine vrea el.

Hai să remarcăm dublul standard la genul ăsta de lătură umană, la care blochez pe Facebook nonstop de vreo două zile, pentru că nu risc ban şi pe pagină doar pentru plăcerea de a mui nişte idioţi sadea.

Pe de o parte, mă cerţi că nu ştiu să râd hahaha la shaming, că nu ştiu glume, că nu sunt de comitet.

Apoi tot tu te oţărăşti al dracu’ că eu, în ripostă, fac tot shaming, că nah, lucrăm cu materialul clientului.

Şi eşti prea prost să te prinzi de absenţa consecvenţei.

Păi hai să alegem o linie coerentă de argumentare:

Sau:

A) alea sunt glume, deci şi astea sunt comebackuri, şi îmi exemplifici cu câtă poftă râzi de ele, ca să îmi arăţi cum e cu simţul umorului, cu băetzii de comitet, cu alea.

Sau

B) alea sunt ofense, şi atunci astea sunt riposte, şi atunci nu vii să mă fuţi la cap pe mine, care nu fac decât să dau replica, ci te duci să fuţi la cap pe cine a început.

Ia o decizie. E sau A, sau B.

Ghinion: în orice formă de roast, treaba funcţionează cu reciprocitate. În traducere pe oligofreneză: ŞI OBIECTUL MIŞTOULUI CAPĂTĂ DREPTUL LA MICROFON, SĂ DEA CU ROASTERII DE PODEA.

Numai în mintea românetelui târlan şi bully, mereu gata să ţină cu ăla mai bine situat, cel mic şi pricăjit trebuie să tacă şi să înghită.

Nope, nu pe această felioară de internet. Haidipa.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: