La mulți ani de 1 martie

Iubitele mele cititoare,

Sper să aveți parte de o zi frumoasă. Frumoasă în felul fiecăreia dintre voi. Pentru că ziua frumoasă a Mariei nu e identică cu a Ioanei sau a Izabelei, și așa e normal.

Vă doresc să vă simțiți bine. Confortabil. Să vă bucurați de plăcerile mici ale fiecărei zile. De oamenii din jurul vostru. De intimitatea unei relații fericite sau a unei prietenii de încredere. De tot ce aveți în jur și vă face să fiți voi înșivă.

Vă doresc să fiți alături de celelalte femei din viața voastră, să le susțineți, și să primiți susținere din partea lor. Adevărul e că, în multe situații, iubirile vin și pleacă, dar prieteniile, mai ales cele sincere și solide, sunt fundamentul echilibrului din viața noastră. Dacă stau să fac bilanțul, momentele de ajutor, mâinile întinse, brațele deschise și farfuria de ciorbă caldă mi-au venit în 90% din cazuri de la femei. Și ceva îmi spune că și în cazul vostru a fost la fel.

Nu mai perpetuați mituri nocive, cum că femeile ar fi rele, perfide sau ticăloase. Da, ok, unele chiar sunt. Dar multe sunt doar foarte nesigure de ele și de cum va decurge interacțiunea, și dacă le oferi un prilej să se deschidă, se schimbă la 180 de grade. Majoritatea aveți acea mamă universală, izvorul iubirii și al grijii, codată genetic în voi. Iar acesta este cel mai minunat atribut al feminității, Miracolul care mă fascinează.

Nu vă mai lăsați chinuite de standardele imposibile ale altora și nu mai chinuiți pe alții cu standarde imposibile. Nu vă mai lăsați torturate de insulte abjecte și nu le dați mai departe.

Nu uitați. Dacă creăm o lume sigură și prietenoasă pentru femei, se va bucura toată lumea de siguranță și prietenie. Dacă creăm o lume toxică și agresivă pentru femei, toxicitatea și agresivitatea se întorc să muște de c* pe toată lumea.

Vă iubesc.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. anca says:

    multumesc mult ! 🤗 si pentru urari si pentru lucrurile pe care le faci si care ii ajuta pe cei din jurul tau. sa ai parte de noroc, liniste si doar de oameni de treaba in viata ta (chiar daca se lasa cu plictiseala)! numai de bine si muuuuult succes!

  2. Ana G. says:

    Îți mulțumesc pentru urări, Lorena! Și eu te iubesc și citesc tot ce scrii, chiar dacă nu prea comentez.

  3. Elena says:

    La Multi Ani tuturor :X

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: