Poşta redacţiei: Chestia ruşinoasă

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată remunerată.

Subliniez: dacă nu vrei să scriu despre, nu-mi trimite o poştă a redacţiei cu amendamentul “dar vreau răspuns privat”, după ce am citit un întreg roman fluviu. Există două opţiuni: vrei formatul ăsta, sau îmi recompensezi timpul. Merci de înţelegere.

Scrisorica de azi spune aşa:

Bună, Lorena,

Atac un subiect relativ sensibil si, totodată, ciudat.

Sunt un băiat de 44 de ani, (la 44 de ani nu mai eşti băiat, ci tehnic, om în toată firea, notă Lorena) singur la casa mea, ne-măritat şi frumos. Şi destul de liber, dar nu în totailtate. (Adică o tot încurci pe una lăsând-o să înţeleagă că aveţi o relaţie, dar tu ai cont pe Tinder şi un cont fake de agăţat pe Facebook, plus te bagi în seamă cu femei pe stradă, notă Lorena).

Am o chestiune intimă care nu poate neapărat fi pusă în discuţie pe
blog. (
aici i-am trimis cetăţeanului un mail atrăgându-i atenţia la intro: sau e pe blog, sau e cu plată. Subit s-a putut pe blog. Everybody loves your work, until they have to pay for it. Notă Lorena.)

Foarte mulţi dintre noi avem chestii legate de foot fetish (în cea mai mild variantă) sau chestii legate de dominare fizică sau psihică, nu îndrăznesc să detaliez. Fetele nu ştiu treaba asta, iar noi nu alegem să le spunem, şi se creează o noncomunicare şi o salată ce va duce la disfuncţionalitatea relaţiei, cum o fi ea.

Care e părerea ta? Ai întâlnit aşa ceva ? Ai ceva de spus vizavi de fenomenul ce conţine dorinţele acestor masculi, şi necunoştinţa fetelor cu privire la fenomen?

Cu Stimă,

X.

***

Dragă X.,

Există o multitudine de fetişuri şi kinkuri pe lume. Mie mi se par perfect în regulă atâta timp cât a) sunt cu un partener care consimte şi b) nu afectează sănătatea şi integritatea fizică a nimănui.

Acum, întrebarea ta e cum comunici aceste lucruri fetelor cu care se leagă câte ceva.

Există versiunea în care îţi uşurezi viaţa: cauţi cluburi şi grupuri de BDSM şi îţi găseşti o fată care e din acelaşi kink cu tine, şi ăleia nu mai trebuie să-i dai explicaţii.

Şi există versiunea în care te cuplezi cu Maricica de la Contabilitate şi relaţia merge bine, dar tu vrei mai mult.

Ideal e să nu începi din prima seară cu “vreau să mă scuipi în gură şi să-mi spui sclavule!”, pentru că femeia modernă are de a face cu un număr exagerat de mare de cretini, şi dacă nu e informată legat de existenţa diverselor fetişuri, o sperii şi fuge.

Ideal, pe măsură ce vă apropiaţi, după ce îi câştigi încrederea şi te asiguri că nu te face de râs pe la toţi gherţoii de pe palier, să îi dai să citească şi să vadă lucruri despre existenţa diferitelor fetişuri, apoi despre fetişul pe care îl ai tu. Să discuţi prieteneşte şi neameninţător despre asta, fără să pară că insişti dacă schimbă subiectul. Există versiunea în care e curioasă să afle mai multe şi apoi, poţi avansa o propunere. Şi există versiunea în care e reticentă.

Atunci, poţi povesti că ţi s-a întâmplat ţie o dată la mare în Vamă cu o necunoscută, şi te-ai simţit out of this world.

Apoi, mai laşi o perioadă, să nu pară că e singura ta obsesie, şi mai faci o glumiţă nevinovată legată de asta.

Dacă, în timp, manifestă interes pentru subiect, ai cu cine, dacă nu, nu.

Femeile cu o predispoziţie pentru kinkuri vor fi natural curioase şi dornice să experimenteze, pe măsură ce prind încredere în tine, cele vanilla vor ajunge să se eschiveze din conversaţii legate de fetişuri, şi pe baza acestor discuţii te vei prinde dacă da sau ba.

Pentru că un fetiş de orice tip merită trăit doar cu un partener doritor şi entuziast, altfel e o chinuială şi o umilinţă.

And if all else fails, sunt destule s** workers specializate pe fetiş.

Sper că ţi-am fost utilă,

L.

***

Pe acelaşi subiect: Fetiş party la noi în sat.

***

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

 1. Doru Florin says:

  Băiat nemaritat???

 2. Pager says:

  mda… Senzationala asta cu party-ul din sat din 2010… era sa ma inec de 2 ori cu saliva de ras…

  • Lorena Lupu says:

   Şi eu, în timp ce scriam. Dar experienţa în sine a fost un pic periculoasă, pentru că băieţii din sat păreau puşi pe fapte mari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading