Poşta redacţiei: Prietenul meu te place

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Şi misiva de data asta:

Bună, Lorena, 

Vreau să-mi cer scuze că acest mesaj o să ţi se pară dubios. Te-am descoperit pentru că prietenul meu îţi dădea like la foarte multe poze şi îţi făcea comentarii foarte cringe. Am văzut că îl expediezi şi îmi place cum scrii, chiar eşti faină. Mă simt prost să fiu geloasă pe tine, dar vreau ca omul ăsta să fie al meu şi să nu atârne după tine. O să îţi pun întrebarea ta din articolul cu Puric, la care am râs foarte mult: Ce propui? 

X. 

***

Bună, X.,

Am o oală mare de ciorbă rămasă moștenire de la chiriașul precedent. Mi-o pun în cap să anulez tot acest șarm.

Glumesc.

Eu nu am nimic de propus pentru că eu nici măcat nu ştiu care dintre ăia mulţi care lasă comentarii cringy e prietenul tău. Dacă te ajută: NU mă interesează să agăţ şi NU scriu să agăţ. Scriu să ofer oamenilor revista quality online pe care aş fi avut-o, dacă aş fi avut buget să produc o revistă quality, pe când revistele quality încă erau o opţiune economică fezabilă.

O dau sub semnătură, şi sunt gata să-mi pun ficatul garanţie: NU mă interesează bărbatul nimănui. Scopul meu e un produs cultural şi de entertainment, iar un cititor e un simplu cititor.

Nu vreau să-ţi suflu masculul, dimpotrivă. Ţine-l ocupat, să nu dea comentarii cringy. Nu vreau lăbari şi nu vreau orbiteri. Vreau oameni care apreciază calitatea contentului, independent de faptul că eu sunt bărbat, femeie sau extraterestru. So, din partea mea, nu te paşte nici un pericol.

Mai degrabă, priveşte treaba aşa. Ai o vedetă preferată? Să zicem Nikolaj Coster Waldau, care era atââât de infinit de fwtabil în Game of Thrones.

Cum ţi-ar conveni ca, de câte ori apare o scenă cu Jaime în Game of Thrones, iubi să înceapă să se simtă ameninţat şi să-ţi facă o scenă?

Nu-i aşa că ai da ochii peste cap a “mamă, ce ratat complexat şi frustrat cu puţa mică”?

Mai grav, cum ți s-ar părea ca iubi să-i scrie lui Nikolaj Coster-Waldau să se răfuiască ei ca între bărbați că gagică-sa se uită prea entuziast la Game of Thrones? Ce să propună Nikolaj Coster – Waldau? Not his couple, not his business, mai ales că el nu e cu nimic responsabil că-l plac oameni pe care nu-i cunoaște.

Na. Ia-o ca și cum eu sunt Nikolaj Coster Waldau pentru prietenul tău. Sunt o veritabilă pandemie sexy, dar am zero şanse să mă materializez prin zonă.

Şi, exact ca Nikolaj Coster Waldau, şi eu aspir să plac la bărbaţi şi femei în mod egal, so feel free to share the fantasy.

Pariez că dacă te-ai ciocni mâine în supermarket de Nikolaj Coster Waldau, nu ţi-ai părăsi iubitul pentru el, şi pariez că nici al tău, dacă s-ar ciocni de mine în supermarket, nu te-ar părăsi pentru mine.

So, stay chill, stay calm and stay gorgeous.

Cu drag,

Nikolaj.

 

***

Dacă îţi place acest blog, ai avut vreodată intenţia să-l susţii dar ai tot amânat, acum ar fi un moment foarte bun.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: